Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#29626 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 18:12

1)Eπέτρεψέ μου να ξέρω 5 πραγματα παραπάνω για την εκπαιδευση των αμερικάνων χειρούργων. Ειναι χιλιετιες μπροστα απο τους ελληνες, και δεκαετιες μπροστα απο τους ευρωπαιους.(σχημα λογου προφανως, οχι τοσο πολυ πια :P) Ο ευρωπαιος θελει 10 χρόνια να μαθει αυτά που μαθαινουν οι αμερικανοι σε 5 χρονια. Για τους ελληνες να μην μιλησουμε που κανουν να πιασουν νυστερι ΠΟΛΛΑ χρονια. Μπορει να αποκτησουν καποτε την εμπειρια του αμερικανου, αλλα πολυ μα παρα πολυ αργοτερα.

2) Είπα ηλιθιες επιπλοκες, όχι αναμενόμενες επιπλοκές. Οπως πχ να κοψουν καμια σφαγιτιδα. Ναι, στην Ελλαδα μπορει να υπαρξουν και πολυ ηλιθιες επιπλοκες απο μια μικρη ομαδα ανιδεων, πραγμα ανεπιτρεπτο στο αμερικα(θα ηταν ηδη στη φυλακη εκει)

1) Φυσικά και δεν σου επιτρέπω γιατί μέχρι στιγμής μόνο ηλιθιότητες πετάς χωρίς να ξέρεις γιατί μιλάς.

2) Το συμπέρασμα πως το έβγαλες, από στατιστική, απο γεγονός ή απο το μυαλό σου; Let me guess.

#29627 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 18:14

/popcorn

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#29628 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 18:27

1) Φυσικά και δεν σου επιτρέπω γιατί μέχρι στιγμής μόνο ηλιθιότητες πετάς χωρίς να ξέρεις γιατί μιλάς.

2) Το συμπέρασμα πως το έβγαλες, από στατιστική, απο γεγονός ή απο το μυαλό σου; Let me guess.

θα σου συμβούλευα να προσεχεις τα λόγια σου νεαρέ, ειδικά όταν μιλάς σε μεγαλύτερης ηλικίας άτομα, ειδικά όταν είναι κοπέλες.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#29629 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 18:30

Posted ImagePosted ImagePosted Image

xbJ3b2w.jpeg

#29630 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 18:35

Spoiler:

Σπουδάζει ιατρική. Εσύ εκτός από την παπαρολογία με τι άλλο ασχολείσαι;
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#29631 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 18:41

Στην τροφοδότηση του υπερτροφικού εγώ του. Διανθυζόμενη από την αντίληψη του παντογνώστη.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#29632 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 18:46

το διασκεδαστικό είναι πως έχει και απόλυτο δίκιο η dora :P

#29633 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 18:50

Posted Image

#29634 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 18:54

Spoiler:

Οχ οχ.... I smell seriouz fight here!!!

Posted Image

Tiger-stock-blog-header.jpg

#29635 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 18:57

Posted Image

#29636 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 19:01

Posted Image

Posted Image

ΛΟΛ

Tiger-stock-blog-header.jpg

#29637 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 19:25

θα σου συμβούλευα να προσεχεις τα λόγια σου νεαρέ, ειδικά όταν μιλάς σε μεγαλύτερης ηλικίας άτομα, ειδικά όταν είναι κοπέλες.

Spoiler:

Μπορεί εγώ ο ίδιος να ασχολουμε με την παπαρολογία, ωστόσο η ο ξαδερφος μου μένει στην Αμερική και σπουδάζει Ιατρική... επίσης η θεία μου δουλεύει ως καθηγήτρια σε Πανεπιστήμιο στην Αμερική. Επίσης το γεγονός ότι πριν μπεις μέσα σε νοσοκομείο σου ζητάνε την ασφάλεια που διαθέτης και αν δεν έχεις (όπως τότε η θεία μου) μπορεί να σε αφήσουν με παιδί πεθαμένο στην κοιλιά σου επειδή η καισαρική κοστίζει. Τέλος, η αδερφή μου μπήκε πέρσι Ιατρική Αθήνας.

το διασκεδαστικό είναι πως έχει και απόλυτο δίκιο η dora :P

Αιτιολόγησε το μου, που είναι στατιστικές που υποδεικνύουν ότι η ιατρική εκπαίδευση στην Ευρώπη είναι χειρότερη απο τις αντίστοιχες τις Αμερικής. Πως βγάζεις ότι ένας γιατρός στην Αμερική μαθαίνει τα ίδια πράγματα με έναν Ευρωπαίο στα μίσα χρόνια.

@all: Αν και έχω Αμερικάνικη υπηκοότητα συχαίνομαι την μανία που υπάρχει με τα πράγματα εκεί, υπάρχει μια θεοποίηση της εκπαίδευσης και ειδικότερα κάποιων συστημάτων τα οποία όμως δεν είναι έτσι, είτε λέγεται ασφαλιστικό είτε λέγεται εκπαιδευτικό είτε λέγεται σύστημα υγείας.

#29638 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 19:34

το ότι αφήνουνε τα παιδάκια να ψοφήσουνε όταν δεν έχουνε ασφάλιση δεν πάει να πει πως δεν είναι καλή γιατροί, πάει να πει πως το σύστημα τους είναι διαφορετικό :Ο το ότι η αμερική έχει πολύ καλύτερους γιατρούς, ειδικά από την ελλάδα είναι ένα γεγονός και ας τρέξει να με διαψεύσει κάνας bezdim :P όσον αφορά στατιστικές και τέτοια μπορώ να σου πω πως μερικά χρονια πριν, στο σχόλιο είχαμε δει σε ένα ντοκιμαντέρ που μίλαγε για την εξέλιξη τις ιατρικής να μιλάνε διάφοροι ειδικοί και είχανε καταλήξει πως η αμερική είναι από τις πρώτες χώρες στον τομέα

Spoiler:

#29639 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 19:41

Posted Image

#29640 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 19:41

Δεν έκανα καμία συγκριση με τους γιατρούς στην Ελλάδα, αν θες μπορούμε να συγκρίνουμε τους Αμερικάνους με τους Αυστραλούς γιατρούς.

Πέρι της συζήτησης, ως συνήθως, όλοι πετάχτηκαν όπως πάντα να το παίξουν μπήχτες. Στους Έλληνες αρέσει σε μερικά πραγματα να δημιουργούν πλασματικές ουτοπίες για τις άλλες χώρες. (όχι μόνο για την Αμερική)

Spoiler: