Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#2926 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 28 June 2007 - 16:32

Κι εγώ έλεγα «γιατί σήμερα έγινε διακοπή ρεύματος;;;»

Επειδή έκανε το παραπάνω post ο άνθρωπος που είχε για avatar στο MSN τον Μητσοτάκη...:hehe::hehe::hehe:

Posted Image

Με τις υγείες σας.
1

#2927 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 28 June 2007 - 17:11

Κανονικά θα πρέπει να ευχαριστείς τη ΔΕΗ και να λες μπράβο της όταν κόβει το ρεύμα γιατί με αυτόν το τρόπο σώζει το δίκτυο.Η ΔΕΗ ξέρει πάντα τη κάνει και δε φταίει ποτέ για τίποτα.

Spoiler:

Τώρα μου θύμισες νωρίτερα που ήμουν στην δουλειά και είχα break και λέγανε ότι η φωτιά
που χθές επεκτάθηκε και στην Οινόη σήμερα έφτασε και στα Δερβενοχώρια και απειλεί
κάτι πυλώνες και αν τους φτάσει θα έχουμε διακοπή ρεύματος σχεδόν σε όλη την Αττική
και ότι αν η φωτιά πλησιάσει και άλλο τους πυλώνες και η ΔΕΗ κόψει το ρεύμα προληπτικά
δεν θα φταίει αυτή,θα το κάνει για καλο σκοπό > > Εκείνη την στιγμή αναρωτήθηκα
τι πεινούν αυτοί στην NET και δεν μας δίνουν :sigh2:

rrmr.png

#2928 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 28 June 2007 - 17:15

Το ότι το κάνουν για καλό σκοπό δεν είναι και ψέμα.Δε νομίζω να θέλουν να ταλαιπωρούν το κόσμο χωρίς λόγο.Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι πολύ σπαστικό να σου κόβουν το ρεύμα.

Posted Image

#2929 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 28 June 2007 - 17:28

Τις τελευταίες μέρες είχαμε μερικές πολύωρες διακοπές εδώ στην Μυτιλήνη.

#2930 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 28 June 2007 - 17:47

αχ, ωραιο ηταν το βλακ-out που ειχαμε σημερα στην θεσσαλονικη.

αντε γιατι και ειχαμε ζηλεψει απο την υπολοιπη ελλαδα...

οσο για τον διαγωνισμο, βλεπω δεν το βρηκε κανεις, οποτε βαζω ενα τελος.

Οι κοπελες του sig μου ειναι:

1 - Yuko Ogura
2 - Reina Tanaka
3 - Kumi Koda
5 - Kyoko Fukada

Απο αυτες, οι Ogura, Tanaka, και Fukada ηταν και στο παλιο sig.
Posted Image

#2931 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 28 June 2007 - 20:24

Το ότι το κάνουν για καλό σκοπό δεν είναι και ψέμα.Δε νομίζω να θέλουν να ταλαιπωρούν το κόσμο χωρίς λόγο.Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι πολύ σπαστικό να σου κόβουν το ρεύμα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το λέει πάντα για καλό σκοπό.Το κάνουν πολύ συχνό θέαμα την διακοπή ρεύματος με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία της όλης Ελλάδας να μην έχουμε κλιματιστικά οι περισσότεροι που τα θέλουμε για δροσιά εναντία στην ζέστη.

Από την άλλη η μισή ελλάδα τα κλιματιστικά χάλασαν με την συνεχή διακοπή ρεύματος και από την υπερφόρτωση ρεύματος και ζέστης.

Εμένα χάλασε το κλιματιστικό στο δωματιό μου και έχω σκάσει στην ζέστη και δεν αντέχω άλλο.Τα μόνα ανοιχτά είναι της κρεβατοκάμαρας δίπλα και του σαλονιού.
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#2932 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 28 June 2007 - 21:03

Το σπαστικό είναι να πληρώνεις πάγιο σε μία εταίρια που καταφέρνει να χάνει λεφτά ενώ δεν έχει αντίπαλη εταιρία να την ανταγωνιστεί, φαντάσου τη μίζα πέφτει ώστε σε μονοπολιακό καθεστός να έχεις χασούρα.

Proudly powered by Elladistan, live your myth in Greece :fromabove:
rsrGbGx.gif

#2933 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 28 June 2007 - 22:52

ευτυχως εδω πανω,η ΔΕΗ μας λυπηθηκε και δεν εκοψε καθολου το ρευμα...:nosey:

Posted Image
yosh~ :kill4u::kill4u:

#2934 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 28 June 2007 - 22:56

Εδώ Αθήνα εξαιτίας της φωτιάς στη Πάρνηθα υπάρχει πιθανότητα να καούν οι πυλώνες της ΔΕΗ οπότε αυτό μπορεί να σημαίνει blackout για 1-2 μέρες.Ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο:blurah5:

Posted Image

#2935 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 28 June 2007 - 23:03

ευτυχως εδω πανω,η ΔΕΗ μας λυπηθηκε και δεν εκοψε καθολου το ρευμα...:nosey:

Αν δεν κάνω λάθος μένεις Κοζάνη. Ε, άμα κοβόταν το ρεύμα και στην Κοζάνη, θα έπρεπε η χώρα να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. :laugh: Αφού έχετε την μονάδα παραγωγής δίπλα σας (Άγ. Δημήτριος).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2936 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 28 June 2007 - 23:11

Αν δεν κάνω λάθος μένεις Κοζάνη. Ε, άμα κοβόταν το ρεύμα και στην Κοζάνη, θα έπρεπε η χώρα να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. :laugh: Αφού έχετε την μονάδα παραγωγής δίπλα σας (Άγ. Δημήτριος).

close,Καστορια μενω..που ειναι αρκετα κοντα στη μοναδα :P

#2937 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 28 June 2007 - 23:29

Πάντως μηδένα προ του τέλους μακάριζε Yami :nosey:
1

#2938 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 29 June 2007 - 00:22

αχ, ωραιο ηταν το βλακ-out που ειχαμε σημερα στην θεσσαλονικη.

αντε γιατι και ειχαμε ζηλεψει απο την υπολοιπη ελλαδα...

Yep that blackout was sooo good :riiight:
Με το που σταμάτησε το γουργουρ από το pc ξύπνησα να ελέγξω το pcάκι μου … και σαν είδα πως είναι blackout και δεν θα μπορούσα να δουλέψω στο pc …είπα να κοιμηθώ ώσπου να επανέρθει το ρεύμα … those blackouts r sooo good :hihi2:
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#2939 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 29 June 2007 - 00:37

Εμένα πάλι δεν μου άρεσε το Blackout. Πήγα για καφέ και είμασταν στα σκοτάδια :hihi2:
phmava.php

#2940 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 29 June 2007 - 05:32

Θα τους ξετινάξω τους ^%@#$^δες....:kill4u:

Attached Files

• Attached File  one.jpg   170.64KB   27 downloads

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.