Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#29371 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 21 February 2010 - 00:12

eh ναι αφού δεν χρησιμοποιείς καθόλου το wifi σβήστο.
Τρως και τσάμπα ακτινοβολία...

Η ακτινοβολία δεν προκαλεί βλάβη.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#29372 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 21 February 2010 - 00:52

Σε τι συχνοτητες εκπεμπει?

#29373 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 21 February 2010 - 00:55

χρονια πολλά samurai_pizza_dora!

Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#29374 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 21 February 2010 - 01:13

Η συχνότητες είναι κάτω από 10^14 άρα κάτω από την συχνότητα του ορατού φωτός. Άρα δεν κινδυνεύει ή τουλάχιστον λιγότερο από το φυσικό φως(και δεν αναφέρομαι σε Υπεριώδες)
Posted Image

#29375 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 21 February 2010 - 01:14

Αχαχα ευχαριστω! Βρε δεν λες που το θυμηθηκες. Εγω το είχα ξεχασει και οι αλλοι μου το θυμησαν με τα χρονια πολλα.(γενικα δεν κανω γιορτη στην ονομαστικη, σαν καλη αθεη)

-goes back to keep study some more dermatology for the test-

Παρτε και κατι να χαρείτε, μεχρι και οι καφροι συμφοιτητες μου και εγω μαζι μειναμε...
Spoiler:

#29376 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 posts

Posted 21 February 2010 - 01:19

ΜΩΡΟ ΝΕΦΕΛΙΜ!!!!
Posted Image

#29377 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Αχαχα ευχαριστω! Βρε δεν λες που το θυμηθηκες. Εγω το είχα ξεχασει και οι αλλοι μου το θυμησαν με τα χρονια πολλα.(γενικα δεν κανω γιορτη στην ονομαστικη, σαν καλη αθεη)

-goes back to keep study some more dermatology for the test-

Παρτε και κατι να χαρείτε, μεχρι και οι καφροι συμφοιτητες μου και εγω μαζι μειναμε...

Spoiler:

not shocking /cool mode off

Spoiler:
λογοδιάρροια με βλακείες με έχει πιάσει σήμερα :Ο (also, some1 correct the λογοδιάρροια spelling cause i do not know the correct one)

#29378 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Τί έχει πάθει; Α και προφανώς δεν έχεις διαβάσει το OFFENDED για να το θεωρείς καφρίλα.
Posted Image

#29379 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 21 February 2010 - 01:25

Καλα οι σκελετος νταξ, δεν εχει κάτι το τρομακρικό. Αλλα όταν βλεπεις ενα τετοιο νεογεννητο και ξέρεις οτι δεν ειναι καποιο εφε, αλλα ειναι πραγματικο, ψιλομενεις. Τουλ στο fiction ξερεις οτι δεν ειναι αληθινο.

Spoiler:

Μωρο αρλεκινος λεγεται, το δερμα τους ανανεωνεται με τρελους ρυθμους. Ειδα ενα video στο youtube που λεει οτι καταναλωνουν τοσες πολλες θερμιδες που δεν μπορουν να τις φανε με κανονικη μεθοδο. Ο_ο

Μου εκανε τρελη εντυπωση μιλαμε. Αμα με ρωτησει παντως αυτο στην εξεταση θα ξερω να απαντησω. :D Nα δουμε ομως αν θα μπορω να απαντησω τπτ αλλο ετσι οπως παω.

#29380 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 21 February 2010 - 02:13

lawl το σκοτώσατε το θέμα με τις ακτινοβολίες!
Ειρωνικά το είπα επειδή το έχω πρόσφατο λόγω μιας περαστικής μανίας ενός γνωστού.

#29381 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 21 February 2010 - 02:57

Καλα οι σκελετος νταξ, δεν εχει κάτι το τρομακρικό. Αλλα όταν βλεπεις ενα τετοιο νεογεννητο και ξέρεις οτι δεν ειναι καποιο εφε, αλλα ειναι πραγματικο, ψιλομενεις. Τουλ στο fiction ξερεις οτι δεν ειναι αληθινο.

Spoiler:

Μωρο αρλεκινος λεγεται, το δερμα τους ανανεωνεται με τρελους ρυθμους. Ειδα ενα video στο youtube που λεει οτι καταναλωνουν τοσες πολλες θερμιδες που δεν μπορουν να τις φανε με κανονικη μεθοδο. Ο_ο

Μου εκανε τρελη εντυπωση μιλαμε. Αμα με ρωτησει παντως αυτο στην εξεταση θα ξερω να απαντησω. :D Nα δουμε ομως αν θα μπορω να απαντησω τπτ αλλο ετσι οπως παω.

Το συνδρομο λεγεται Harleyquin Ichthyosis Ειναι αρρωστια του δερματος και εχει να κανει με το ποσο γρηγορα αναπτυσονται τα δερματικα κυτταρα. Εχω δει και εγω καποια βιντεακια στη Youtube και λεει οτι μονο ενα πολυ μικρο ποσοστο καταφερνουν να επιβιωσουν. Ειδα επισης ενα παιδι που καταφερε να ζησει και τωρα ειναι γυρω στα 20 ,απλα παλι παλeυει καθε μερα.

http://www.10news.com/health/3919722/detail.html

Tiger-stock-blog-header.jpg

#29382 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 21 February 2010 - 09:18

Κάποια post μετακινήθηκαν στο κατάλληλο θέμα http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7786
@pizza dora, μόλις μου έκοψες την όρεξη για σήμερα!!!
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#29383 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 21 February 2010 - 11:42

Και μου έχει πει η μαμά μου...Μην ανοίγεις παιδί μου τα spoilers...Δεν την άκουγα...Κάτι τέτοια είναι ο λόγος που δεν ήθελα με τίποτα την Ιατρική...In other news, έφυγε όλη η μπίχλα από τον ουρανό:joyful:

xbJ3b2w.jpeg

#29384 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 21 February 2010 - 14:06

Έλεος, βάζουμε και κάνα warning σε τέτοιες εικόνες.

Θα βλέπω εφιάλτες. :deadga6:

15fkk04.jpg

#29385 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 21 February 2010 - 14:11

awwwwwww

on another note, who is this "Master" guy i saw online some minutes ago? :o