Θα είναι που βγήκε το τελευταίο επεισόδιο DN και γίνεται πανικός σε όλα τα anime-related sites.
Τι έγινε ρε παιδιά...μας την πέσανε?...
Να το εκατοστήσουμε το ρεκόρ!
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2007 - 13:48
Θα είναι που βγήκε το τελευταίο επεισόδιο DN και γίνεται πανικός σε όλα τα anime-related sites.
Τι έγινε ρε παιδιά...μας την πέσανε?...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2007 - 13:59
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2007 - 14:03
ειπα να ανανεωσω τα μωρα μου..Τρια ζητω για την υπογραφη του Mr Ayu-Mania!
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2007 - 14:05
ειπα να ανανεωσω τα μωρα μου.. για να δω ποιοι ειναι παρατηρητικοι... ολες οι φωτο ειναι καινουργιες, αλλα καποια κοριτσια ηταν και στην παλια μου sig. Ποια ειναι αυτα?
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2007 - 14:06
Y'know, αυτό το "protector of j-babes" ακούγεται λίγο σαν... pimp!
:greece:
:greece: The No: 1 protector of j-babes accross the globe

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2007 - 14:11
για αυτο ψαχνω για "παρατηρητικους"... ενα hint: δεν συχναζω μονο εδω..Όσο για την ερώτησή σου, που να τα βρούμε από τη στιγμή που δεν έχουμε αποθηκεύσει την παλιά σου sig;
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2007 - 14:17
ειπα να ανανεωσω τα μωρα μου..
για να δω ποιοι ειναι παρατηρητικοι... ολες οι φωτο ειναι καινουργιες, αλλα καποια κοριτσια ηταν και στην παλια μου sig. Ποια ειναι αυτα?

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2007 - 14:28
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2007 - 15:04
θα βαλω και βραβειο ενα απο τα διπλα μου συλλεκτικα κομιξ...

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2007 - 15:05

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2007 - 15:23
Λοιπόν, πήγα και ξέθαψα cache από ένα pc που το χρησιμοποιούμε σπάνια, και, lucky me, είχε την παλιά σου sig μέσα. (Αυτό το τεύχος του Uncle Scrooge το θέλω πολύ, φαίνεται;
)
So, my best shot... Έχουμε και λέμε:
Η 3η της παλιάς sig είναι η 1η της καινούριας.
Και η 4η της παλιάς sig είναι η 2η της καινούριας.
Κερδίζω τίποτα;
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2007 - 15:35
Μπα, απλά έχω πολύ ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μου...Πρέπει να βαριέσαι πραγματικά για να το κάνεις αυτό όμως

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2007 - 15:43
το πρωτο σκελος ειδικα ειναι ευκολο για οποιον εχει εστω και λιγο otaku pride!!!- τα ονοματα των κοριτσιων του current sig (εκτος της 4ης που ειναι ασημη)
- και ποιες απο αυτες ηταν στο προηγουμενο sig μου