Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94140 replies to this topic

#29071 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 15:18

Αααχ, σκεφτόμουν αν φύγω για λίγο αλλά με τον κωλόκαιρο το μετάνοιωσα...
Κατά τα άλλα δεν περίμενα ποτέ ότι θα έψαχνα στο νετ για απόδειξη γνησιότητας για χύτρες. :sigh2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#29072 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 17:01

Αααχ, σκεφτόμουν αν φύγω για λίγο αλλά με τον κωλόκαιρο το μετάνοιωσα...
Κατά τα άλλα δεν περίμενα ποτέ ότι θα έψαχνα στο νετ για απόδειξη γνησιότητας για χύτρες. :sigh2:

H ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις!

#29073 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 17:55

Toυ sunday η ζωή είναι γεμάτη πλήξεις. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#29074 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 20:19

Μισώ τον Nostalgia Critic... με έχει βάλει να κατεβάζω ό,τι σειρά και ταινία animation του 80 και του 90 που έβλεπα μικρή στην τηλεόραση...

Thundercats, DuckTales, The Secret of NIMH, Inspector Gadget, Teenage Mutant Ninja Turtles, Pinky and the Brain, Roceteer (το μόνο που δεν είναι animation), Batman the Animated Series...

Γκρρρ...

DuckTales... whoo hoo!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#29075 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 20:24

4 Η ώρα το πρωί η έναρξη των χειμερινών ολυμπιακών στην ΕΤ1

#29076 Kisara

Kisara

the keikbender

• Members
  • 122 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 20:44

Και τι βρήκες;;;

#29077 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 20:47

Έχω βαρεθεί να ζητάω αποδείξεις. Ναι, θέλω απόδειξη και για το εμφιαλωμένο νερό των 500ml, είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν οι περιπτεράδες ότι είναι υποχρέωση τους να μου κόβουν; Μη μηλίσω για τα τσιγάρα που πάντα προσπαθούν να τα γλιτώσουν και να μην κόψουν.

#29078 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 20:50

Κόβουν αποδείξεις τα περίπτερα? ο.Ο Δεν το ήξερα, αν ειναι να ζητάω και εγώ...Με τόσα πακέτα τσιγάρα που αγοράζω, έτοιμο το αφορολόγητο XD

xbJ3b2w.jpeg

#29079 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

σκεψου ποσα δεντρα κοβονται για να παρεις εσυ μια τιποτενια αποδειξη.
κανενας σεβασμος για τη φυση πλεον.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#29080 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Μη μηλίσω για τα τσιγάρα που πάντα προσπαθούν να τα γλιτώσουν και να μην κόψουν.

Κόψε το τσιγάρο, lol.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#29081 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 20:58

Κόβουν αποδείξεις τα περίπτερα? ο.Ο Δεν το ήξερα, αν ειναι να ζητάω και εγώ...Με τόσα πακέτα τσιγάρα που αγοράζω, έτοιμο το αφορολόγητο XD

Βασικά στα ψιλικατζίδικα αναφερομούν... Έχω να αγοράσω τσιγάρα από περίπτερο πολύ καιρό...

Κόψε το τσιγάρο, lol.

I am trying, not very hard, though.

Τα ταξί θα βάλουν τελικά ταμειακές;

#29082 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 20:59

εμενα ο θειος μου εχει ενα club σκυλε φαση και δουλευα στο ταμειο τσεκαδωρος δηλαδη κραταγα λαγοριασμους και τετοια...επαρχια κιολας...και μου ηρθανε κατι τυποι και χαλασανε 1400 euro σε ποτα,σαμπανιες και αλλα...κανανε φιγουρα γιατι ετσι ειναι στην επαρχια...και κατα 7 το πρωι με πληρωνουν και μου λενε ρε φιλαρακι δεν μας δινεις και καμια αποδειξη???και λεω πλακα μου κανετε ετσι??(τα λεφτα στην νυχτα ειναι μαυρα κοβεις αποδειξη για ενα ποτο και σερβιρεις 8...)με τα πολλα τους ειπα και καλα οτι εγω τις εκοβα τις αποδειξης και οτι τις αφηναμε στην μπαρα και δεν φταιμε εμεις που χαθηκανε....τελικα συμβιβαστικανε στος να τους κοψω γυρω στα 100 ευρο...

#29083 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 21:12

Toυ sunday η ζωή είναι γεμάτη πλήξεις. :P

μάντεψε... βαριέμαι

Και τι βρήκες;;;

τίποτα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#29084 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 21:29

εμενα ο θειος μου εχει ενα club σκυλε φαση και δουλευα στο ταμειο τσεκαδωρος δηλαδη κραταγα λαγοριασμους και τετοια...επαρχια κιολας...και μου ηρθανε κατι τυποι και χαλασανε 1400 euro σε ποτα,σαμπανιες και αλλα...κανανε φιγουρα γιατι ετσι ειναι στην επαρχια...και κατα 7 το πρωι με πληρωνουν και μου λενε ρε φιλαρακι δεν μας δινεις και καμια αποδειξη???και λεω πλακα μου κανετε ετσι??(τα λεφτα στην νυχτα ειναι μαυρα κοβεις αποδειξη για ενα ποτο και σερβιρεις 8...)με τα πολλα τους ειπα και καλα οτι εγω τις εκοβα τις αποδειξης και οτι τις αφηναμε στην μπαρα και δεν φταιμε εμεις που χαθηκανε....τελικα συμβιβαστικανε στος να τους κοψω γυρω στα 100 ευρο...

Παρόλο που αυτή η ιστορία με τις αποδείξεις ,περισσότερο γελοία είναι παρά βοηθητική ,υπάρχουν στιγμές όπως αυτή που περιγράφεις που δείχνουν ότι όντως πρέπει να γίνει κάτι για να ελεγχθούν διάφοροι «μαύροι»τύποι.

Βρείτε μου έναν Έλληνα που να έχει στα χέρια του απόδειξη 300 € στα μπουζούκια.Δεν μιλάω για παραπάνω 300€ μόνο.Σιγά μην βρείτε.
Βρείτε μου έναν που να έχει στα χέρια του απόδειξη 120€ γιατί φούλαρε με βενζίνη 100 οκτανίων.Καλό αστείο ε;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#29085 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 21:36

Που νομίζετε ότι ζείτε κύριε? Στην Σουηδία? Εντο είναι το Ελλάντα

xbJ3b2w.jpeg