Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#2836 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 15:53

αμα εισαι απο Αθηνα σε βλεπω σε κανα νησακι για 1η μεταθεση τυχερακια..

Αμα εισαι οτιδηποτε αλλο, τοτε θα λιωσεις στην ζεστη σε κανα κεντρο στην στερεα ελλαδα (καλαματα η πατρα αμα σε στειλουν διαβιβασεις) και μετα ΒΟΥΡ για Γκατζολια...

Do you know τι εστι Γκατζολια????

it's a fascinating place.. :wooi2::wooi2: τετοια εποχη ερχοταν ο Clint Eastwood και γυριζε τα σπαγκετι γουεστερν με τον Σερτζιο Λεονε...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2837 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 15:55

αμα εισαι απο Αθηνα σε βλεπω σε κανα νησακι για 1η μεταθεση τυχερακια..

Αμα εισαι οτιδηποτε αλλο, τοτε θα λιωσεις στην ζεστη σε κανα κεντρο στην στερεα ελλαδα (καλαματα η πατρα αμα σε στειλουν διαβιβασεις) και μετα ΒΟΥΡ για Γκατζολια...

Do you know τι εστι Γκατζολια????

it's a fascinating place.. :wooi2::wooi2: τετοια εποχη ερχοταν ο Clint Eastwood και γυριζε τα σπαγκετι γουεστερν με τον Σερτζιο Λεονε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ γκατζολια ftw. Ελπίζω να πέσω διαβιβάσεις. Θα είμαι και σπίτι μου :P

Πολλά ξέρεις εσύ.:lovulovu: Μπάς και έχεις καμια θέση στο πολύμπριζο και για τη δική μου μπρίζα; ( no sexual harrasment :hahaha:)
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare

#2838 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 16:07

Μπάς και έχεις καμια θέση στο πολύμπριζο και για τη δική μου μπρίζα;

the dirtiest line I've heard in a long time...

μην τυχον και ΔΕΝ την χρησιμοποιησεις σε καποια υποαξιωματικο στην εκπαιδευση.. ολα τα μωρα τα βαζουν σε κεντρα νεοσυλλεκτων, οταν ειναι φρεσκες φρεσκες απο τις διαφορες στρατιωτικες σχολες. Και το μεγαλο σου ατου ειναι οτι δεν μπορεις να φας φυλακη μεχρι να ορκιστεις. ΟΠΟΤΕ ΟΡΜΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Γιατι οταν θα πας σε μαχιμο στρατοπεδο, ειναι μαυρη η κατασταση. Οι αξιωματικινες εκει ξυριζονται πιο συχνα και απο τα φανταρια...

something to look forward to...

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2839 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 16:09

the dirtiest line I've heard in a long time...

:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare

#2840 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 16:17

παντως αμα καταληξεις Γκατζολια και ειδικα τετοια εποχη, ενα πραγμα να εχεις στο νου σου...

Την μαμημενη την σκονη!!!! :erk:

εμπαινα στην καναδεζα με κλασσικη ελληνικη woodland παραλαγη, και εβγαινα με κυπριακη παραλαγη ερημου...

οταν καθαριζαμε τον θαλαμο, δεν χρησιμοποιουσαμε φαρασι, αλλα φτυαρι.

:fromabove::fromabove:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2841 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 16:17

ΖΕΣΤΗ 37 βαθμοί
και τα post του Mr Ayu-Mania ανεβάζουν τη θερμοκρασία περισσότερο:P
Go figure...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2842 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 16:31

Posted Image

Ίσως η καλύτερη φωτογραφία που έχεις βάλει:lovulovu:Στο θέμα μας τώρα ξέρει κανείς αν μετά τις 12 αύριο θα λειτουργούν τα παν/μεια μιας και οι δημόσιοι φορείς είναι κλειστοί αύριο μετά τις 12;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2843 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 17:46

παντως αμα καταληξεις Γκατζολια και ειδικα τετοια εποχη, ενα πραγμα να εχεις στο νου σου...

Την μαμημενη την σκονη!!!! :erk:

εμπαινα στην καναδεζα με κλασσικη ελληνικη woodland παραλαγη, και εβγαινα με κυπριακη παραλαγη ερημου...

οταν καθαριζαμε τον θαλαμο, δεν χρησιμοποιουσαμε φαρασι, αλλα φτυαρι.

:fromabove::fromabove:

Στον Έβρο πέρασα όλες τις εποχές μου ως φαντάρος [500 μέρες εκεί]

εκεί λοιπόν το καλοκαίρι έχει ζεστη. ΖΕΣΤΗ. ΖΕΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΖΕΣΤΗ if you get my point...

και το φθινόπωρο όταν ξεκινά να βρέχει απλά δε σταματά μέχρι να πιάσουν τα χιόνια... τα χιόνια κρατάνε μέχρι Μαρτη- Απρίλη, μετά μπαίνει η άνοιξη, ο ήλιος κελαηδάει τα πουλάκια λάμπουν και μετά επιστροφή στην κόλαση...

#2844 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 17:58

Στον Έβρο πέρασα όλες τις εποχές μου ως φαντάρος [500 μέρες εκεί]

εκεί λοιπόν το καλοκαίρι έχει ζεστη. ΖΕΣΤΗ. ΖΕΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΖΕΣΤΗ if you get my point...

και το φθινόπωρο όταν ξεκινά να βρέχει απλά δε σταματά μέχρι να πιάσουν τα χιόνια... τα χιόνια κρατάνε μέχρι Μαρτη- Απρίλη, μετά μπαίνει η άνοιξη, ο ήλιος κελαηδάει τα πουλάκια λάμπουν και μετά επιστροφή στην κόλαση...

Εγώ τί να πώ που ζώ εκεί 24/7 !?!?!?!?!?!?!?

LfNX0dh.png

#2845 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 18:16

Εβρος FTW...οι καλύτεροι μήνες τις θητείας μου μακράν....^^

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#2846 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 18:23

Me 2!!!
Αν και δεν ένιωσα πολύ τον Έβρο γιατί ήμουν μέσα στην Αλεξανδρούπολη...:wis:
Εκεί έκανα και τις καλύτερες φιλίες που έχω κρατήσει ως τώρα.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#2847 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 19:14

ΠΦΦΦΦ...

Εγώ έχω πατήσει στον Εβρό πάνω από 3 φορές.Μάλιστα έπαιξα σε ένα φέστιβαλ ηλεκτρονικής μουσικής και δεν ήταν μόνο η ζέστη αλλά και τα κωλο-κουνούπια που με τσίμπαγαν ακόμα και όταν έπαιζα μουσική...:fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::oo::oo::oo:
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Δημοσιευμένη  εικόναDon't get near of me!I'm a shark!

#2848 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 19:34

τα κωλο-κουνούπια που με τσίμπαγαν ακόμα και όταν έπαιζα μουσική...

ααααα... τα περιφημα γκατζολοπτερα!!!! αλλη μια υπεροχη πτυχη αυτου του επι της γης παραδεισου..

εγω παντως ζεστη δεν καταλαβα πολυ. Εφυγα μεσα Ιουνη απο κει και θυμαμαι σκηνακια αρχες Ιουνη με 2 βαθμους πανω απο το μηδεν και εγω να τουρτουριζω μεσα στο αλπικων προδιαγραφων sleeping bag μου.

Παντως εφαγα φλεβαρη εκει με υπεροχη θερμοκρασια -18 και 10 μποφωρ και το υπεροχο φαινομενο να χιονιζει απο κατω προς τα πανω και οχι το αντιθετο. Φορουσαμε full-face μεχρι και στην τουαλετα...

:hahaha::hahaha:

ωραιες φιλιες παντως, και η καλυτερη φαση τα φυλακια...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2849 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 20:56

Ρε ψαρούχλες Έβρος σπέρν, απλά άλλη διάσταση:hahaha: Έχει καλό φαι, κουνούπια ω σαν κυφήνες, καλές παραλίες και μόλις μπεί Σεμτέμβρης κατεβαίνουν τα χειμωνιάτικα:wis:

πουσου: Για όσους ανέβουν καμιά βόλτα, υπόψην πως μετά τα όρια της Αλεξανδρούπολης, η συντομογραφία ΚΟΚ δεν υφίσταται στο λεξιλόγιο των ντόπιων [ειδικά γέρων] οδηγών:gn2:
rsrGbGx.gif

#2850 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 21:54

DjDragon, μήπως να φροντίσεις να μην είναι τόσο μεγάλη η Sig σου? :riiight:
1