Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#28591 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 12:45

Το ήξερα.Αποκλείεται το ipod να έχει φτιαχτεί μόνο για μουσική.Επιτέλους κατάλαβα την πρωακτική του χρησιμότητα.

Επισυναπτόμενο Αρχείο

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#28592 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 12:49

τιλεςτωρα...

όχι μόνο επέστρεψε το anime.gr αλλά μαζί τους και η Λίζα με τον πάστορα...

ζούμε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ στιγμές λαίμε [σικ]

#28593 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 14:41

Είναι 5 παρά τα ξημερώματα κι εγώ μόλις τελείωσα το install του Sony Vegas Pro 9.0 :joyful:

ετοιμασου να φας φρικη...το προγραμμα ειναι ολο προβληματα..:blurah5:αν θες να ασχοληθεις με video editing σου συστηνω ανεπιφυλακτα το adobe after effects...κλασσεις ανωτερο, εχει και 3d εφε...:bath:

2bbd14fc.jpg

#28594 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 15:45

OMG τώρα πήρα χαμπάρι ότι το Avatar σου δείχνει ένα στόμα που "φτύνει" ένα μάτι.

Τόσο καιρό νόμιζα ότι ήταν ένα μάτι που ήταν έτοιμο να βγει από τη θέση του:uhh:

+1
αν δε το ελεγες εσυ δε θα το προσεχα καν
:terror2:
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#28595 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 16:01

τιλεςτωρα...

όχι μόνο επέστρεψε το anime.gr αλλά μαζί τους και η Λίζα με τον πάστορα...

ζούμε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ στιγμές λαίμε [σικ]

μαζί τους όμως επέστρεψε και o Sponis....θα γεμίσει κακία το φόρουμε....
pure evil troll... μόνο ο Πτόμαχωκ λείπει.

#28596 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 16:13

Βασικά ρώτησα αν τραβάει το aero επειδή και στο desktop μου εχω 2GB ram(667MHz) και εδώ και λίγο καιρό με έτρωγε να δοκιμάσω τα 7, αλλά αν σέρνεται ποιος κάθεται πάλι κάνα 2-3ωρο να ξαναπεράσει τα παλιά καλά XP?

To Aero θέλει έστω και μια πάφθηνη κάρτα γραφικών γιατί στηρίζεται σε Direct3D. Αλλά και πάλι είναι μια μπούρδα και δεν είναι αυτός λόγος για να βάλεις τα 7...
Υπάρχουν ένα κάρο πλεονεκτήματα που δεν γίνεται να αναφερθούν εδώ.
Αν δεν χρειαζεσαι backup από saves παιχνιδιών και ρυθμίσεις προγραμμάτων κλπ., κάνε format και βάλε τα 7 με τη μία!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#28597 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 16:37

Don't worry, και αν έβαζα 7 δε νομίζω να είχα ON το aero, μου θυμίζει τα vista :P

#28598 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 16:52

+1
αν δε το ελεγες εσυ δε θα το προσεχα καν
:terror2:

λολ μια απ τα ιδια...xD

2bbd14fc.jpg

#28599 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 18:19

μαζί τους όμως επέστρεψε και o Sponis....θα γεμίσει κακία το φόρουμε....
pure evil troll... μόνο ο Πτόμαχωκ λείπει.

Summoned by the mistress.:nod:.

Αν και με τα technical reports που έχω να γράψω ούτε κεφάλι δεν προλαβαίνω να σηκώσω.

Υ.Γ. Λέω και έγώ πότε θα με θυμηθεί κάποιος...
Υ.Γ.2. Δεν είμαι κακός.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#28600 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 20:45

Summoned by the mistress.:nod:.

Αν και με τα technical reports που έχω να γράψω ούτε κεφάλι δεν προλαβαίνω να σηκώσω.

Υ.Γ. Λέω και έγώ πότε θα με θυμηθεί κάποιος...
Υ.Γ.2. Δεν είμαι κακός.

you are a reliable partner that every vilain should have. :8):

#28601 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 21:05

Jiraiya[/B] Posted Image OMG τώρα πήρα χαμπάρι ότι το Avatar σου δείχνει ένα στόμα που "φτύνει" ένα μάτι.

Τόσο καιρό νόμιζα ότι ήταν ένα μάτι που ήταν έτοιμο να βγει από τη θέση του:uhh:

:erk:σοβαρά? χαμπάρι δεν είχα πάρει...

Τώρα εμένα μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί έχω να διαβάσω 300~ σελίδες Δίκαιο ενώ σπουδάζω μετάφραση??? Για μεθαύριο??? Και σε ποιο παράλληλο σύμπαν θα ήταν δυνατό να προλάβω να κάνω έστω μια καλή ανάγνωση??:sadist:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#28602 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 21:23

Την ανάγνωση την προλαβαίνεις χαλαρά. 140 σελίδες ΕΕ και ελληνικές επιχειρήσεις έβγαλα σε 5 ωρίτσες give or take. Για τα περαιτέρω δεν ξέρω. Ευτυχώς (ή δυστηχώς) Δίκαιο το δίνω τελευταίο και έχω 7 μέρες, που θα προτιμούσα βέβαια να τις ανάλωνα σε διάβασμα πιο σημαντικών μαθημάτων αλλά...

Ξέρει κανείς κάποιο καλό βιβλίο που να περιέχει συνοπτικά την παγκόσμια ιστορία του 20 αιώνα για να προτείνει;

#28603 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 23:25

Επειδή είμαι παντελώς άσχετος, αν ξέρει κάποιος, μπορεί να μου προτείνει κάποια ασύρματα ακουστικά;
Εννοείτε όχι για κινητό, αλλά για να ακούω από μία πηγή που δέχεται στερεοφωνικό καρφί.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#28604 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 23:33

1st Gender Bender! :if:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#28605 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2010 - 00:13

Επειδή είμαι παντελώς άσχετος, αν ξέρει κάποιος, μπορεί να μου προτείνει κάποια ασύρματα ακουστικά;
Εννοείτε όχι για κινητό, αλλά για να ακούω από μία πηγή που δέχεται στερεοφωνικό καρφί.

προσωπικά γνωρίζω για sony και philips που βγάζουν ασύρματα. Αυτά που έχω εγώ είναι logitech αλλά είνα ειδικά για το iPod μου.