Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#28576 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 31 January 2010 - 22:06

τα defaults νταξει μη φανταστεις τπτ φοβερο XD

κατσε να δω ...

res: 1366*768
32bit
60 Hz
AA: none
auto
trilinear
ολα τα αλλα σε high.

-------

με ΑΑ = 2x παλι τελεια παει. Βεβαια αν παω στη bios και το βαλω να περνει 512mb ram η gpu θα παει καπως καλυτερα. Και απο οτι βλεπω παει και εως 2.0Ghz OC χωρις να εχει προβληματα θερμοκρασιας η crashes.

#28577 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 31 January 2010 - 22:28

Youtube Video

(Υ)

ΙLL BILL!! ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#28578 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 31 January 2010 - 22:38

Και πάλι impressive! Αφού έβαλες και 7, για τσέκαρέ μου αν τραβάει και aero πλζ :D

#28579 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 31 January 2010 - 23:45

Είδα την Αγορά σήμερα, καλή ταινία.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#28580 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 31 January 2010 - 23:58

Και πάλι impressive! Αφού έβαλες και 7, για τσέκαρέ μου αν τραβάει και aero πλζ :D

Δεν νομίζω να μπορει να σου δώσει ένα ολοκληρωμένο review, δεν νομίζω ότι έχει το χρόνο. Καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποιο site με το συγκεκριμένο niche.

Εγω που έχω παλιότερο μοντέλο (και ως βασικό pc ποια) Samsung NC10 που δεν ειναι ion και δεν έχει την γραφική δύναμη του παραπάνω μοντέλου και είμαι και στους (άθλιους) drivers της Intel για Gnu/Linux 720p τα παίζει χωρίς προβλήματα.

Τα W7 τα βάζουν απο την RC στα netbook και δουλεύουν απο εκεί και πέρα εσυ πρέπει να δοκιμάσεις και να αποφασίσεις. Το aero δεν έχει καμία αξία σε netbook.

#28581 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 01 February 2010 - 00:43

ναι το aero αν και πολυ ωραιο δινει πολυ φορτο στα netbook μιας και δεν εχουν ξεχωριστη gpu, προσωπικα δε θα το εβαζα. Απ την αλλη δε ξερω αρκετα καλα ακομα τα w7 και δεν εχουν ψαξει σχετικα με τις ρυθμισεις του. Σιγουρα θα μπορει να το τρεχει εως (θεωρητικα μιλαω) και full, το θεμα ειναι ποσο αργο θα γινεται το net ..

#28582 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 01 February 2010 - 02:38

Ναι, νταξ δεν του είπα να κάτσει να γράψει και σεντόνι, ένα ναι ή όχι έφτανε. Επίσης άλλο κάποιος που το έχει μπροστά του και άλλο κάποιο site με review στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Βασικά ρώτησα αν τραβάει το aero επειδή και στο desktop μου εχω 2GB ram(667MHz) και εδώ και λίγο καιρό με έτρωγε να δοκιμάσω τα 7, αλλά αν σέρνεται ποιος κάθεται πάλι κάνα 2-3ωρο να ξαναπεράσει τα παλιά καλά XP?

edit:μου φαίνεται περίεργο που το reply postάρεται σε ~1sec! :dwarf:
/dere dere <333

#28583 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 01 February 2010 - 02:49

Καλο μηνα παιδες και παιδουλες.

Posted Image

#28584 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 01 February 2010 - 02:55

OMG τώρα πήρα χαμπάρι ότι το Avatar σου δείχνει ένα στόμα που "φτύνει" ένα μάτι.

Τόσο καιρό νόμιζα ότι ήταν ένα μάτι που ήταν έτοιμο να βγει από τη θέση του:uhh:

Posted Image

#28585 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 01 February 2010 - 02:59

OMG τώρα πήρα χαμπάρι ότι το Avatar σου δείχνει ένα στόμα που "φτύνει" ένα μάτι.

Τόσο καιρό νόμιζα ότι ήταν ένα μάτι που ήταν έτοιμο να βγει από τη θέση του:uhh:

Σου πηρε μονο 2 χρονια που χω να μπω.
Μπραβο.

Posted Image

#28586 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 February 2010 - 03:31

OMGGGGGGGGGGGGGGGGG ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ το forum...αλλά υπάρχει και πόστ του ΠΑΣΤΟΡΑ.... ΤΟ ήξερα ότι αυτή η μέρα ήταν Τέλεια αλλά τώρα έγινα ακόμη πιο τέλεια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ...χικ....

#28587 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 01 February 2010 - 04:21

Hmm... πρέπει να αλλάξω το avatar μου... Και εδώ που τα λέμε, έχει καμιά ώρα όπου γύρισα από cinema όπου (ξανα)είδα το avatar :hahaha:
phmava.php

#28588 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 01 February 2010 - 04:50

Είναι 5 παρά τα ξημερώματα κι εγώ μόλις τελείωσα το install του Sony Vegas Pro 9.0 :joyful:

Επίσης, η πολυκατοικία έπιασε φωτιά στις δύο... δηλαδή, μόνο ένα διαμέρισμα έβγαζε καπνούς σα μανιώδης καπνιστής και φρίξαμε. Άντε να κοιμηθείς... :uhh:

Posted Image

#28589 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,829 posts

Posted 01 February 2010 - 10:20

Hmm... πρέπει να αλλάξω το avatar μου... Και εδώ που τα λέμε, έχει καμιά ώρα όπου γύρισα από cinema όπου (ξανα)είδα το avatar :hahaha:

Μαζοχισμός ; :P
rsrGbGx.gif

#28590 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 01 February 2010 - 12:23

Ναι, νταξ δεν του είπα να κάτσει να γράψει και σεντόνι, ένα ναι ή όχι έφτανε. Επίσης άλλο κάποιος που το έχει μπροστά του και άλλο κάποιο site με review στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Βασικά ρώτησα αν τραβάει το aero επειδή και στο desktop μου εχω 2GB ram(667MHz) και εδώ και λίγο καιρό με έτρωγε να δοκιμάσω τα 7, αλλά αν σέρνεται ποιος κάθεται πάλι κάνα 2-3ωρο να ξαναπεράσει τα παλιά καλά XP?

edit:μου φαίνεται περίεργο που το reply postάρεται σε ~1sec! :dwarf:
/dere dere <333

κοιτα σε pc σιγουρα θα ειναι καλυτερα γιατι εχεις dedicated gpu, σχεδον ολα τα netbook εχουν on-board με αποτελεσμα η cpu να τραβαει το ζορι.

καλο σου μηνα ρε θηριο :D

Μαζοχισμός ; :P

ξερω ενα κυριο απο εδω μεσα που δεν ελεγε οτι ειχε δει το avatar για να ξανα πηγαινει οποτε καποιος/α προτεινε να το δουνε ....