Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#28456 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2010 - 03:44

Night_Wizard_Seal...

το avatar που εχεις από που είναι??

ή αμα ξερει κανας άλλος....

#28457 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2010 - 05:03

^ Seirei no Moribito

#28458 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2010 - 06:50

Someone ordered a picture?

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#28459 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2010 - 10:21

Θα κάνω κι εγώ ένα παράπονο. Αναπολώ τις παλιές καλές εποχές όπου στο irc υπήρχε ζωή :unlucky:

Fixed

One of this days...I have to find my life...

#28460 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2010 - 12:08

Sayuki no Sato

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#28461 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2010 - 12:13

rant

Θέλω να ανασκολοπήσω όλους αυτούς εκεί στον ΟΣΕ που αμ μειώνουν τα δρομολόγια αμ αυξάνουν τις τιμές και τις πάνε στα ύψη και για να πάρεις πλέον ένα γ@μοτρένο πρέπει να έισαι ο Λάτσης ΧΩΡΙΣ να έχει αλλάξει κάτι στην παροχή υπηρεσιών :mador2: Δηλαδή ρε παιδιά έλεος 37 ευρώ για να πάω στο Βόλο?:oo: Στο εξωτερικό με τα ίδια λεφτά γυρίζεις όλη τη χώρα με υπερσύγχρονα τρένα FFS! Δηλαδή να αλλάζανε τα τρένα να το καταλάβω να τα διπλασιάσουν όλα αλλά μια ωραία πρωία λένε τι να κάνουμε τι να κάνουμε...Δεν βαράμε μια αυξησάρα να γουστάρουμε? Και δεν μπορώ να πάρω το απλό γιατί δεν βολέυουν οι ανταποκρίσεις με το ΚΤΕΛ για Πήλειο:nanana:

/rant

Ουφ τα πα και ξέσκασα XD Καθάρισε η αύρα μου για να πάω ξένοιαστη τις διακοπές μου...Black Hole to the rescue :joyful:

xbJ3b2w.jpeg

#28462 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2010 - 13:22

Aν δεν κάνω λάθος, απο τον ΟΣΕ το δημοσιο χάνει κάθε μερα 2 εκατομύρια ευρω. Πραγματικά δεν ξέρω πως το καλό τα καταφερνουν και τι φαγοπότι πέφτει, αλλα κάτι πρεπει να γίνει με αυτή την υπόθεση... Σιγουρα παντως όχι τρελες αυξήσεις στις τιμες με τέτοιες υπηρεσίες που προσφερει...-_-

#28463 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2010 - 14:39

Θα κάνω κι εγώ ένα παράπονο. Αναπολώ τις παλιές καλές εποχές όπου στο irc υπήρχε ζωή :unlucky:

QFT! :cry5:

#28464 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2010 - 14:42

Aν δεν κάνω λάθος, απο τον ΟΣΕ το δημοσιο χάνει κάθε μερα 2 εκατομύρια ευρω. Πραγματικά δεν ξέρω πως το καλό τα καταφερνουν και τι φαγοπότι πέφτει, αλλα κάτι πρεπει να γίνει με αυτή την υπόθεση... Σιγουρα παντως όχι τρελες αυξήσεις στις τιμες με τέτοιες υπηρεσίες που προσφερει...-_-

ο οσε ιδιωτικοποιηθηκε περιπου πριν 2 χρονια. ολος τυχαιως απο τοτε εχουν διπλασιασθει ακομα και τριπλασιασθει σχεδον ολες οι τιμες. αυτο για τους λατρεις των ιδιοτικοποιησεων των εταιριων
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#28465 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2010 - 15:22

ο οσε ιδιωτικοποιηθηκε περιπου πριν 2 χρονια. ολος τυχαιως απο τοτε εχουν διπλασιασθει ακομα και τριπλασιασθει σχεδον ολες οι τιμες. αυτο για τους λατρεις των ιδιοτικοποιησεων των εταιριων

Δεν έχει ιδιωτικοποιηθεί ακόμα.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#28466 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2010 - 17:10

Οmg. Δεν ξέρω αν το αστείο είναι το πόσο slut ειναι αυτή η κοπέλα, το ποσο ηλιθια ειναι που καθησε και εκανε και λίστα, ή το γεγονός ότι ο ίδιος της ο αδερφος πηγε και την ανεβασε στο facebook. :hahaha:

Spoiler:

#28467 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2010 - 17:26

Spoiler:

If he cuts his hair I might give him a blowjob

Μαλλιαδες ολου του κοσμου --- TAKE NOTICE!!

Υ.Γ. Βλεπω οτι η Katie ειναι και ασιατισσα!

:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#28468 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2010 - 17:36

Οmg. Δεν ξέρω αν το αστείο είναι το πόσο slut ειναι αυτή η κοπέλα, το ποσο ηλιθια ειναι που καθησε και εκανε και λίστα, ή το γεγονός ότι ο ίδιος της ο αδερφος πηγε και την ανεβασε στο facebook. :hahaha:

Spoiler:

Never before has such a fail been so much win.

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#28469 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2010 - 17:52

Η κοπελα ειναι παντως εγωιστρια.. Δειτε τι λεει για τον Andrian:

Finger me, maybe HJ (Hand-Job)

Τι θα πει "maybe" μωρη???? Ο καημενος ο Andrian θα ιδρωσει με την δακτυλο-γυμναστικη και εσυ δεν θα του το ανταποδωσεις?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#28470 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2010 - 18:38

ITT: Facebook (clueless) sluts

Spoiler: NSFW

:kakaka:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα