Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#28231 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 01:12

Αvatar was WAY TOO FUCKΙNG AWESOME! O_O

Και δεν το είδα καν σε IMAX...

Αλήθεια, ήταν; Γιατί θέλω να πάω να το δω και μαζεύω απόψεις... Για πες, για πες! :kill4u:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#28232 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 01:15

Αvatar was WAY TOO FUCKΙNG AWESOME! O_O

Και δεν το είδα καν σε IMAX...

Φάνηκε ενδιαφέρουσα ταινία από το trailer κιόλας.Θα πάω να την δω κ γω τώρα μες στις γιορτές.Λοιπόν?Για πες, για πες!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#28233 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 01:27

Ετσι στην πλάκα πήγα να την δω, πραγματικά.

Ούτε το trailer δεν είχα δει, ούτε την υπόθεση γνώριζα, ούτε τπτ. Το μονο που ήξερα ήταν το ότι ήταν η ακριβότερη παραγωγη των εποχων. Και πιστευα ότι θα ήταν μέτρια κιολας, γιατί αυτές οι ταινίες δεν είναι του τύπου μου.

Μιλάμε 2,5 ωρες με την αίθουσα σχεδόν γεματη, δεν ακούστηκε σχεδόν ούτε ενα κιχ. Μπορεί η ιστορία να ήταν ψιλοκλισέ, αλλά σε καθήλωνε σε λίγα λεπτα χωρίς να το καταλάβεις. Συνήθως σε ιστορίες με "αγριους", είμαι πάντα με το μερος της τεχνολογίας. Αυτή τη φορά όμως γοητεύτηκα με τον τρόπο που παρουσίαζε τον τρόπο ζωής τους. Αφού κατα το τέλος, σχεδόν άρχισε να μου αρέσει ο μπλε εξωγήινος-πρωταγωνιστης. :P

Συγχωρείστε την ασχετοσύνη μου σχετικά με την ιστορία και το τι παίζει ακριβώς, αλλα ποτέ δεν το είχα παρακολουθήσει το θέμα με την ταινία τόσο καιρό. Ετσι ξέμπαρκη πήγα επειδη το πρωτεινε ο αδερφος μου. Είναι απο βιβλίο να υποθέσω, ε?
Απ'ότι καταλαβα θα έχει και sequel, αν δεν είναι ήδη γνωστό στους fans.

#28234 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 01:28

Εγώ πάντως απ το τρέηλερ κατάλαβα ότι οι καλοί λευκοί ,πολεμάνε τους κακούς μπλε ινδιάνους σε έναν εξωγήινο πλανήτη .Αλλά τελικά ένας έξυπνος λευκός καταλαβαίνει ότι οι μπλε Ινδιάνοι είναι καλοί και δεν πρέπει να τους σφάζουμε.Ρίχτε μια βόμπα να τελειώνουμε λέω 'γω.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#28235 Tsunade-sama

Tsunade-sama

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 01:40

Συγχωρείστε την ασχετοσύνη μου σχετικά με την ιστορία και το τι παίζει ακριβώς, αλλα ποτέ δεν το είχα παρακολουθήσει το θέμα με την ταινία τόσο καιρό. Ετσι ξέμπαρκη πήγα επειδη το πρωτεινε ο αδερφος μου. Είναι απο βιβλίο να υποθέσω, ε?

Δεν ξέρω αν είναι από βιβλίο, όμως ο Cameron είναι ο αγαπημένος μου σκηνοθέτης από τότε που γύρισε τον "Τιτανικό".Επιπλέον διάβασα ότι όλη η παραγωγή βασίστηκε κατα 40% μόνο στη δράση κ όλο το υπόλοιπο ήταν εφέ.Δεν με νοιάζουν οι ιστορίες που διαδραματίζονται όσο το υλικό που θα μου προσφέρει λοιπόν.Κ σαν λάτρης των εφέ πρέπει να πάω να την δω την συγκεκριμένη κ μάλιστα σε 3D αίθουσα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Ένα μεγάλο μπράβο στον αδερφό σου λοιπόν που σε πήγε να την δεις!:riiight:

Εγώ πάντως απ το τρέηλερ κατάλαβα ότι οι καλοί λευκοί ,πολεμάνε τους κακούς μπλε ινδιάνους σε έναν εξωγήινο πλανήτη .Αλλά τελικά ένας έξυπνος λευκός καταλαβαίνει ότι οι μπλε Ινδιάνοι είναι καλοί και δεν πρέπει να τους σφάζουμε.Ρίχτε μια βόμπα να τελειώνουμε λέω 'γω.

I ROFLED so hard with this :hihi2:

#28236 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 01:45

Όχι και όχι. Μάλλον τα μπερδεύεις με το Avatar: The Last Airbender. Το σενάριο το έγραψε ο ίδιος ο Cameron πρίν από δέκα χρόνια, αλλά είχε μείνει στο συρτάρι επειδή δεν υπήρχε η τεχνολογία να το φτιάξουν τότε.

Ωραία, ξέρω ποιά ταινία θα πάω να δω πριν φύγω για Βουλγαρία. :hehehe:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#28237 Tsunade-sama

Tsunade-sama

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 01:53

Ωραία, ξέρω ποιά ταινία θα πάω να δω πριν φύγω για Βουλγαρία. :hehehe:

Βουλγαρία???:blingeye2:Μπόροβετς κ σκι??? /drool

#28238 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 02:06

Eννοείς ότι κάποια στιγμή θα κάνω το ίδιο; Αν ναι, διαφονώ προφανώς εχω μια περίεργη αντίλειψη ότι εφόσων δεν γνωρίζω το άτομο πίσω απο την οθόνη μπορώ να κρίνω μόνο για τα πράγματα που λέει (τα σοβαρα) και όχι απλά να του τι μπω για να του τι μπω, και ναι υπάρχει μια μεγάλη διαφορά στα δύο.

Δεν έχω λόγω να σε βουλώσω πίσω απο την οθόνη, δεν σε ξέρω ούτε ξέρω αν αυτά που μου λες είναι αλήθεια η ψέματα, μπορεί απο κοντά να είσαι και **** τα παιδιά αλλα πίσω απο την ανωνυμία να μου το παίζεις εξουσία, μαγκίτης και πολλά αλλα.

μα εκει ακριβως ειναι αγαπητε μου που κανεις λαθος
δεν εχει απολυτως καμια , μα καμια, σημασια, πως ειμαστε απο κοντα.
το μονο που εχει σημασια ειναι το προσωπειο που προβαλουμε μεσα απο το διαδικτυο. για καποιους δεν διαφερει απο την πραγματικοτητα, για αλλους διαφερει λιγο και για αλλους ειναι κατι εντελως διαφορετικο.

οταν εσυ ο ιδιος λες οτι κρινεις τον αλλον βαση του τι λεει στο ιντερνετ (και σωστα), γιατι αναφερεις την πραγματικη του συμπεριφορα?

στην τελικη ομως, δεν εχει σημασια ουτε αυτο.
οπως και στην πραγματικη ζωη, καποιος σου συμπεριφερεται ασχημα. μπορεις να αντιδρασεις με τους εξης τροπους:
1) δεν του δινεις την παραμικρη σημασια
2) τον ταπωνεις μεγαλοπρεπως

σιγουρα παντως σταματας να προβαλεις ενα ανοητο επιχειρημα

και btw, δεν το εδεσα κομπο οτι θα κανεις το ιδιο. απλα εχε το νου σου να μην μπεις στο λουκι.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#28239 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 02:18

Βουλγαρία???:blingeye2:Μπόροβετς κ σκι??? /drool

Yup! Θα κάνω Πρωτοχρονιά εκεί. Μέσα στο χιόνι και τα φτηνά ψώνια... αχχχ... :drink:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#28240 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 02:19

Μπήκα στο site των BSS γιατί δεν λειτουργούσε το Tokyo-Tosho και είδα ένα ωραίο RIP TokyoTosho...

PS: Τελικά το έκλεισε η FUNanimation...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#28241 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 02:24

Ελατε τωρα τερμα οι μαχες... Να παρτε:

Spoiler:

και...

Spoiler:

Εγω παιρνω...

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#28242 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 02:47

Μπήκα στο site των BSS γιατί δεν λειτουργούσε το Tokyo-Tosho και είδα ένα ωραίο RIP TokyoTosho...

PS: Τελικά το έκλεισε η FUNanimation...

Posted Image

Ρε σα πολλά torrentάδικα δε κλείνουν τώρα τελευταία;;; :OMG3:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#28243 Ptomahawk

Ptomahawk

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 02:55

Πάντα κλείναν και πάντα έβγαινε κάτι καινούριο. Πάντως με την εξέλιξη που έχει το πρωτόκολλο torrent σύντομα δεν θα μας νοιάζει τί γίνεται με τους trackers αφού δεν θα είναι απαραίτητοι, οπότε no worries.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#28244 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 03:23

Damn, double damn, and an extra bite of damn for the weekend! :roar:

Και η βλακεία είναι ότι το Tokyo Toshokan είναι indexing site, όχι tracker. Δηλαδή τώρα αποτελεί έγκλημα ακόμα και το να δίνεις links προς torrent file; Ποιος θα είναι το επόμενο θύμα, το Google; :uhh:

EDIT:

Posted Image

Παρ' όλα αυτά, ο Edward_K δήλωσε ότι σκοπεύει να επαναφέρει το Tokyo Toshokan όπως ήταν, δίχως απώλειες στην database (αν φυσικά μπορεσει να βρει έναν πρόθυμο host).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#28245 Ptomahawk

Ptomahawk

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 03:32

Κανονικά όπως το Mininova θα πρέπει να τονήσουν ότι είναι indexing site και μετά αν τους πάει στα δικαστήρια να αθωοθούν. Το θέμα είναι ποιός τρέχει...
Δημοσιευμένη  εικόνα