Αvatar was WAY TOO FUCKΙNG AWESOME! O_O
Και δεν το είδα καν σε IMAX...
Αλήθεια, ήταν; Γιατί θέλω να πάω να το δω και μαζεύω απόψεις... Για πες, για πες!
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 01:12

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 01:15

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 01:27
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 01:28
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 01:40
Συγχωρείστε την ασχετοσύνη μου σχετικά με την ιστορία και το τι παίζει ακριβώς, αλλα ποτέ δεν το είχα παρακολουθήσει το θέμα με την ταινία τόσο καιρό. Ετσι ξέμπαρκη πήγα επειδη το πρωτεινε ο αδερφος μου. Είναι απο βιβλίο να υποθέσω, ε?
Απ'ότι καταλαβα θα έχει και sequel, αν δεν είναι ήδη γνωστό στους fans.
Εγώ πάντως απ το τρέηλερ κατάλαβα ότι οι καλοί λευκοί ,πολεμάνε τους κακούς μπλε ινδιάνους σε έναν εξωγήινο πλανήτη .Αλλά τελικά ένας έξυπνος λευκός καταλαβαίνει ότι οι μπλε Ινδιάνοι είναι καλοί και δεν πρέπει να τους σφάζουμε.Ρίχτε μια βόμπα να τελειώνουμε λέω 'γω.

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 01:45
Συγχωρείστε την ασχετοσύνη μου σχετικά με την ιστορία και το τι παίζει ακριβώς, αλλα ποτέ δεν το είχα παρακολουθήσει το θέμα με την ταινία τόσο καιρό. Ετσι ξέμπαρκη πήγα επειδη το πρωτεινε ο αδερφος μου. Είναι απο βιβλίο να υποθέσω, ε?
Απ'ότι καταλαβα θα έχει και sequel, αν δεν είναι ήδη γνωστό στους fans.

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 01:53
Ωραία, ξέρω ποιά ταινία θα πάω να δω πριν φύγω για Βουλγαρία.

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 02:06
Eννοείς ότι κάποια στιγμή θα κάνω το ίδιο; Αν ναι, διαφονώ προφανώς εχω μια περίεργη αντίλειψη ότι εφόσων δεν γνωρίζω το άτομο πίσω απο την οθόνη μπορώ να κρίνω μόνο για τα πράγματα που λέει (τα σοβαρα) και όχι απλά να του τι μπω για να του τι μπω, και ναι υπάρχει μια μεγάλη διαφορά στα δύο.
Δεν έχω λόγω να σε βουλώσω πίσω απο την οθόνη, δεν σε ξέρω ούτε ξέρω αν αυτά που μου λες είναι αλήθεια η ψέματα, μπορεί απο κοντά να είσαι και **** τα παιδιά αλλα πίσω απο την ανωνυμία να μου το παίζεις εξουσία, μαγκίτης και πολλά αλλα.
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 02:18
Βουλγαρία???
Μπόροβετς κ σκι??? /drool

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 02:19
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 02:24

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 02:47
Μπήκα στο site των BSS γιατί δεν λειτουργούσε το Tokyo-Tosho και είδα ένα ωραίο RIP TokyoTosho...
PS: Τελικά το έκλεισε η FUNanimation...

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 02:55
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 03:23

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 03:32