Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#28051 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 02:03

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι που ευλογώ τον Θεό που σπούδασα σε ιδιωτικό ΙΕΚ αντι για ΑΕΙ/ΤΕΙ: oύτε πολιτικές παρατάξεις, ούτε συζυτήσεις για πολιτικά...απορώ, για να σπουδάσεις και να διδάξεις πας στο πανεπίστημιο ή για να προσυλητήσεις άτομα στα δικά σου πολιτικά πιστεύω; :smokingg: Έτσι όπως το πάνε στο τέλος μετά από λίγα χρόνια θα μοιράζουν και φυλλάδια στα γυμνάσια και τα λύκεια για να τα βάλουν τα παιδιά από νωρίς στα κόλπα. Ξέρω, υπερβάλλω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...Μώρε κάτι ξέρουν στον στρατό που απαγορεύουν τις πολιτικές συζυτήσεις (άσχετα που είχαμε εκεί έναν μπούλη που μ' άρεσε να τον τσιγκλάω για τον "χοντρούλη τον Κωστάκη" κάθε φορά που μας έλεγε τις δικές του αερολογίες :himitsu: ).

Και λέγοντας για "Κωστάκη" πάρτε μια δόση από "Δρακουμέλ" (γούτσου, γούτσου!):
http://www.youtube.com/watch?v=BQjr7Pby6qk

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vetus: 11 Δεκέμβριος 2009 - 02:10

#28052 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 02:22

γι αυτό δεν κάνατε πάρτυ τόσο σχυνά όσο στα ΑΕΙ/ΤΕΙ...

#28053 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 02:24

[media]http://www.youtube.com/watch?v=4rEIuo2Wg1U[/media]μια μικρή προσπάθεια στον χώρο των amv και μάλλον και η τελευταία μου.για όσο κρατήσει δηλαδή,ελέω youtube και κανόνων του περί πνευματικής ιδιοκτησίας
:gn2:

#28054 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 08:18

Κρίμα...Πήγα για λουκουμάδες χθες και έχασα την επίδειξη του τμήματος Ανωτάτης Μπουρδολογίας του Πανεπιστημίου ΔΞΤΜΓ*...

Καλημέρα!

Posted Image

Spoiler: *

xbJ3b2w.jpeg

#28055 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 08:19

Η πολιτικη δραση ομως δεν βλεπω γιατι πρεπει να εχει αμεση σχεση με την λειτουργια των πανεπιστημιων. Και σε καμμια περιπτωση δεν πρεπει να εμποδιζει την ομαλη λειτουργια των πανεπιστημιων και την βασικη τους αποστολη, την εκπαιδευση. Και δεν χρειαζονται οι φοιτητες τον μανδυα ενος κομματος η μιας ιδεολογιας για να προτεινουν βελτιωσεις στις σχολες. Και αυτο γιατι οι σχολες εχουν εκπαιδευτικη και οχι πολιτικη αποστολη. Αλλωστε εχουμε δει τα τελευταια χρονια οτι τα κριτηρια δρασης ειναι τα κομματικα/ιδεολογικα συμφεροντα και οχι τα συμφεροντα των φοιτητων και των σχολων.

x2
Η προσωπική μου διαπίστωση από τα φοιτητικά μου χρόνια ήταν ότι οι κομματικές παρατάξεις πέρα από τα πάρτυ και τις εκδρομές στην Μύκονο δεν έκαναν τίποτα άλλο, παρά να παρενοχλούν όλους τους νέους φοιτητές για να τους ενσωματώσουν στην παράταξή τους.
Πως γίνεται (είχα αναρωτηθεί όταν ήμουν στο 9ο περίπου εξάμηνο) να έχει πάρει πτυχίο σχεδόν χωρίς καθυστέρηση ο πρόεδρος μίας από τις δύο κυρίαρχες παρατάξεις, ο οποίος ήταν συμφοιτητής μου και ενώ απορούσα πως είχε καν καταφέρει να περάσει με πανελλήνιες στο ΤΕΙ ένα τέτοιο άτομο. Έφτασε να μην ξέρει ούτε καν τους πιο βασικούς νόμους της ηλεκτρολογίας ενώ είχαμε φτάσει στα τελευταία εξάμηνα!:uhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#28056 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 08:48

Bασικά το πως λειτουργούν οι κομματικές παρατάξεις στις σχολές σήμερα και τα αίσχη που γίνονται (γιατί όντως γίνονται) στο όνομα τους =/= του ότι δεν πρεπει τα ελληνικά πανεπιστήμια να λειτουργούν ως αφετηρίες πολιτικού προβληματισμού. Στο κάτω κάτω η παιδεία δεν είναι μόνο οι στείρες γνώσεις είναι και να προετοιμάστεί ένας σωστός πολίτης. Και ένας σωστός πολίτης είναι αυτός που ασχολείται με τα κοινά.

Και με την λογική του Ayu μου φαίνεται θα έπρεπε κάτι δεκαετίες πριν σε ένα πανεπιστήμιο Πολυτεχνείο νομίζω το λέγανε οι φοιτητές να κοιτάνε το πτυχίο τους μόνο και να μην ασχολούνται με τίποτα άλλο. Και όταν θα τους ρωτάγανε τι κάνανε όταν γινόντουσαν τα τέρατα στην χώρα τους να απαντούσαν "Διάβαζα".

#28057 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 09:16

Aμα το πάμε έτσι, το γεγονός ότι η ελληνική αστυνομία κάνει αυθαιρεσίες και λειτουργεί με αυτό τον τρόπο, δεν έχει καμία σχέση με το ασυλο.

Το ασυλο δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης, μόνο κακό κανει πια, προστατεύοντας ταραχοποιά στοιχεία που δεν είναι καν φοιτητες! Ειναι αλλη υποθεση το ότι αμα βαλεις την αστυνομία μεσα θα γίνουν πολλες $#%$^#&.

Αρα με αυτη τη λογικη, αν η υπαρξη των παραταξεων ειναι θεωρητικά ενα υγιές στοιχείο, τότε και το μη-ασυλο ειναι φυσιολογικό.

(αλλο που η λογικη υπαγορευει ότι αν θες να ασχοληθεις με την πολιτικη, καντο εκτος πανεπιστημιου! Απο πότε ο ρόλος του πανεπιστημιου ειναι η πολιτικοποιηση των νέων?Ο_Ο Μονο στην ελλαδα γινεται αυτη η πρωτοτυπια...Και μη μου πείτε ότι έχει φέρει αποτελεσματα και οτι οι ελληνες εχουν πιο καλλιεργημενη πολιτικη συνειδηση απο τον υπολοιπο κοσμο... Δεν λεω ότι ειναι κακό να ασχολείται κάποιος, απλώς το πανεπιστημιο προσφερει αλλα πραγματα εξ ορισμού. )

"Ειναι σαν να βάλεις πολιτικες παρατάξεις στο super market, και κάθε φορά που πας να ψωνισεις, να σε παιρνουν αγκαζε και να σου πρ***υν τα $#%^$#^# Τι σχεση έχει το ενα με το άλλο?" :hahaha:

#28058 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 09:36

Oh look! I has an army!

Posted Image

xbJ3b2w.jpeg

#28059 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 09:54

παιδια μπορει να ειναι και η ιδεα μου αλλα εδω και λιγο καιρο εχει μια υρεση το σιτε νομιζω....

#28060 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 10:12

μπορεί να είναι ιδέα μου αλλά κάποιοι παθαίνουν κρίσεις επιληψίας πάνω στο πληκτρολόγιo με αποτέλεσμα να μην βγαίνει κανένα νόημα από αυτά που γράφουν

κάνε ένα proof reading πριν πατήσεις το κουμπάκι που λέει ποστ βρε αδερφέ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 11 Δεκέμβριος 2009 - 10:34

Δημοσιευμένη  εικόνα

#28061 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 10:13

Απλά το βόλεμα κάποιων ξεκινάει από το πανεπιστήμιο. Αυτός είναι ο ρόλος των παρατάξεων στα πανεπιστήμια. Η πολιτικοποίηση μπορεί να γίνει και έξω από το πανεπιστήμιο.

#28062 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 10:29

Έτσι όπως το πάνε στο τέλος μετά από λίγα χρόνια θα μοιράζουν και φυλλάδια στα γυμνάσια και τα λύκεια για να τα βάλουν τα παιδιά από νωρίς στα κόλπα. Ξέρω, υπερβάλλω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Δεν θελω να σε στεναχωρησω, αλλα πολλα σημαδια δειχνουν οτι αρχισε ηδη το κακο.. Αν αρχισουν να σφαζονται και στα σχολεια οπως στα πανεπιστημια, τοτε ας τη διαλυσουμε τη χωρα να ησυχασουμε και να παμε για υπνο.. Και εχουμε και τον Τσιπρα να ζηταει και ψηφο απο τα 16.. Σαν να μας λεει ο τυπος οτι οσο ωριμαζει ο ανθρωπος τοσο μικραινουν και οι πιθανοτητες να ψηφισει καποιος ΣΥΡΙΖΑ..

:hahaha:

Εφηβικες επαναστατικες ορμονες FTW!! Γιου χου!!

Οταν θα παψουμε σε αυτη τη χωρα να ασχολουμαστε με την θεωρια και να προχωρησουμε στη πραξη λυνωντας συγκεκριμενα προβληματα με την κοινη λογικη και οχι με βαση ιδεολογιες σκονισμενων βιβλιων, τοτε ισως θα δουμε φως στο τουνελ..

παιδια μπορει να ειναι και η ιδεα μου αλλα εδω και λιγο καιρο εχει μια υρεση το σιτε νομιζω....

Spoiler:

ουφ.. Παρασκευες και πολιτικα δεν ειναι καλος συνδιασμος.. Weekend is around the corner, και πρεπει να το γιορτασουμε με idols!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=36CV85VQP8M[/youtube]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#28063 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 10:41

ΛΑΛ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΕΕΕΕΕΕ
ΜΠΕΕΕΕΕ
ΚΙΤΣ ΚΙΤΣ