Moλις συνειδητοποιησαμε οτι στο 1ο εξαμηνο ποτε δεν κάναμε πραγματικό μαθημα στατιστικης...
Στις διαλεξεις ο καθηγητης μιλαμε για φιλοσοφικες #%&^%$ για το αν υπαρχει τυχαιοτητα, ενω στα εργαστηρια ηταν η ωρα του παιδιου και καναμε 3-4 ******** σε κατι προγραμματα στατιστικης αναλυσης στο pc, χωρις να ξερουμε τι ακριβως καναμε καθε φορα.
Εχω εκνευριστει σε απειρο βαθμο, διοτι τωρα αυτα ειναι μπροστα μας, και πρεπει να κανεις παρουσιαση ερευνας, χωρις να ξερεις τι ειναι το p-value, το effect size και διαφορα τετοια.
Και να χανεις τοση ωρα για να τα βρεις μονος σου, να τα καταλαβεις μόνος σου, μπας και μπορεις να απαντησεις καμια ρημαδα απορια οταν θα σε ταραξουν στις ερωτησεις στην παρουσιαση.
Τι τα θελουμε τα καταραμενα πανεπιστημια οταν στα μισα μαθηματα ειμαστε αυτοδιδακτοι και οι καθηγητες κανουν λες και εκτελουν καταναγκαστικο εργο? (δεν λεω, υπαρχουν και εξαιρετοι καθηγητες που σου προσφερουν απιστευτες γνωσεις, αλλα ειναι κριμα να ειναι η εξαιρεση)
Damn, το ίδιο είχα πάθει και εγώ σε παρουσίαση εργασίας. Βέβαια στη περίπτωση μου μόνο ο καθηγητής δεν έφταιγε καθώς οι περισσότεροι από εμάς περάσαμε το μάθημα της Βιοστατιστικής με παλαιότερα θέματα. Ακόμα θυμάμαι το δράμα που είχα τραβήξει μέχρι να καταλάβω κάτι P value και Correlation Coefficient
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από saidwho.: 23 Νοέμβριος 2009 - 01:20