Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#27661 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2009 - 13:05

Χορτοφαγα ΔΕΝ

πολυ λιγα ψαρια να τρωνε φυκια, θραψαλα και πλαγκτον.

Βασικα δεν πηρε το ματι μου κατι σε καρχαροειδες μεσα στο ενυδρειο.

Εκτος οτι η συντηρηση τους ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ εχουν και δυτες που τα προσεχουν και παρατηρουν...κλπ

Tiger-stock-blog-header.jpg

#27662 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2009 - 13:42

Χορτοφαγα ΔΕΝ

πολυ λιγα ψαρια να τρωνε φυκια, θραψαλα και πλαγκτον.

αυτο δε συναγει με τη λογικη
συμφωνα με την τροφικη πυραμιδα τα χορτοφαγα ειναι πολυ περισσοτερα απο τα σαρκοφαγα
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#27663 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2009 - 17:24

Ενυδρείο " Okinawa Churaumi Aquarium ", αξίζει να το δείτε full screen + HD στο youtube...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=u7deClndzQw[/media]

Οπως ειπε και η Koharu Kusumi πριν λιγες μερες..

Aquariums are boring. Fish aren't for watching, they are for eating!

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#27664 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2009 - 14:39

http://www.mindradio.gr/play2.php?p=nwr
Ακούστε τώρα. Αν πάει καλά θα συνεχίσει. j music

#27665 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2009 - 02:45

Posted Image

Γεια σου ρε Κίνα με τα ωραία σου.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#27666 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2009 - 05:10

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι γι' αυτούς από σσας που σπουδάζουν Αθήνα.

Επειδή χρειάζομαι σύνδεση με IP πανεπιστημίου για την πτυχιακή μου και δοκίμασα σήμερα να πάω στην Πάντειο άλλα όλα ήταν κλειστά λόγω 17ης Νοέμβρη, ξέρει κανείς να μου πεί σίγουρα αν θα είναι ανοιχτά την Τετάρτη? Και γενικά βασικά ξέρει κάποιος να μου πει μια σχολή που θα είναι σίγουρα ανοιχτή και έχει υπολογιστές με σύνδεση? :hmmm:

#27667 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2009 - 05:42

Αυτήν την περίοδο σε όποια πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη και να πας λίγο δύσκολα θα την βρείς ανοιχτή. Δοκίμασε ξανά την τύχη σου με το Πάντειο από την Πέμπτη και έπειτα.

#27668 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2009 - 09:09

Επειδή χρειάζομαι σύνδεση με IP πανεπιστημίου για την πτυχιακή μου και δοκίμασα σήμερα να πάω στην Πάντειο άλλα όλα ήταν κλειστά λόγω 17ης Νοέμβρη, ξέρει κανείς να μου πεί σίγουρα αν θα είναι ανοιχτά την Τετάρτη? Και γενικά βασικά ξέρει κάποιος να μου πει μια σχολή που θα είναι σίγουρα ανοιχτή και έχει υπολογιστές με σύνδεση? :hmmm:

Τι εννοεις οταν λες χρρειαζεσαι IP πανεπιστημιου? Προσβαση σε συγκεκριμενα επιστημονικα περιοδικα ή απλα μεγαλο bandwidth?

#27669 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2009 - 09:47

Aν εννοείς προσβαση σε επιστημονικά περιοδικά, νομιζω οτι ισως και να υπαρχει δυνατότητα. Τουλ εμεις στην πατρα, μπορουμε να μπουμε με ip πανεπιστημιου απο το σπίτι μας, μεσω ενος προγραμματος που λεγεται openvpn. Απλως δινουμε το ονομα και τον κωδικο μας.

Αν παλι δεν υπαρχει αυτη η δυνατότητα, αν θες σου κατεβαζω εγω καποιο αρθρο, υπο την προυποθεση να εχει συνδρομη το πανεπιστημιο πατρων.(που δυστυχως σε συγκριση με αλλα δεν εχει και τρελη ποικιλία...)

#27670 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2009 - 10:37

[media]http://www.youtube.com/watch?v=qB-nGVqNciE[/media]καλημέρες!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#27671 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2009 - 11:54

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι γι' αυτούς από σσας που σπουδάζουν Αθήνα.

Το Πάντειο έχει υπολογιστές με σύνδεση κ μάλιστα μπόλικους.Το πρόβλημα όμως ίσως το βρεις αλλού κ εννοώ στην ομαδική κατάληψη αυτών των υπολογιστών από (κυρίως) πρωτοετείς φοιτητές που χαζεύουν με τις ώρες το Facebook!Φιλική συμβουλή επομένως από θύμα κατάληψης:μην περιμένεις να σου δώσουν τις θέσεις τους μόνο κ μόνο επειδή περιμένεις πάνω από το κεφάλι τους, μέγα λάθος γιατί δεν θα στις δώσουν!Ζήτα το καθώς έχεις πιο σοβαρά πράγματα να κάνεις από αυτούς.:tensai:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#27672 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2009 - 12:03

Βέβαια το VPN χρειάζεται ή έκδοση ρυθμισμένη από το πανεπιστήμιό σου ή να έχεις ψηφιακό πιστοποιητικό από το πανεπιστήμιο.

Μία άλλη λύση είναι η απομακρυσμένση σύνδεση με τα pc, αλλά αυτή προϋποθέτει 1)να έχεις πρόσβαση στα pc με password(αυτόν που χρησιμοποιείς όταν πας ο ίδιος στη νησίδα υπολογιστών, συνήθως) και 2)να ξέρεις σε ποιά διεύθυνση να κάνεις απομακρυσμένη σύνδεση.

Αν το κάνεις, πρακτικά μέσω του pc σου θα χειρίζεσαι ένα pc του εργαστηρίου/βιβλιοθήκης ect. Θα είναι λίγο αργό, αλλά θα έχεις κανονικά πρόσβαση στα πάντα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#27673 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2009 - 12:55

You 've got mail ...NOT!

URAWA, Saitama -- An obsessed fan stole about 200 items of mail from members of girl pop group AKB48 by registering false changes of their addresses, say police.

Posted Image

Kota Shibuya, 25, an unemployed man from Tokyo's Shinjuku Ward, registered his own address as that of a member of the group, according to police. Urawa Police Station said they have referred Shibuya to Saitama District Public Prosecutors Office on additional charges of theft. He has already been indicted for theft over a related case.

In the specific case of which Shibuya is accused, he registered his address as that of one member of the group between September and October last year, and received two items of mail addressed to her. The deception was uncovered in May this year after a member of the group reported to police that her mail wasn't being delivered.

An ensuing investigation found that he had registered his address as that of 11 members of the group in total, after getting their addresses from other fans. There are over 40 members in the group. He said the post office never asked him for the pop group members' ID.

Shibuya was earlier indicted on charges of stealing 22 pieces of mail addressed to two members of the group between October last year and June this year.

Police say Shibuya managed to get his hands on around 200 pieces of mail in total, including mobile phone bills and training schedules.

"I just wanted some of their stuff, I didn't care what," he said.

Taking "Creepy Fan" to a whole new level.. :hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#27674 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2009 - 13:36

Μπορεί κάποιος να μου πει πώς στον κόρακα γίνεται ένα δίκτυο να μπλοκάρει όλους τους internet browsers εκτός του Opera (που κι αυτός θέλει 100 refresh για να βγάλει μια σελίδα), και μtorrent, frostwire και τα σχετικά "κατεβαστήρια" να λειτουργούν μια χαρά;;;;;;;

Έχω μπαφιάσει πια!!:roar:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#27675 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2009 - 14:58

Μπορεί κάποιος να μου πει πώς στον κόρακα γίνεται ένα δίκτυο να μπλοκάρει όλους τους internet browsers εκτός του Opera (που κι αυτός θέλει 100 refresh για να βγάλει μια σελίδα), και μtorrent, frostwire και τα σχετικά "κατεβαστήρια" να λειτουργούν μια χαρά;;;;;;;

Έχω μπαφιάσει πια!!:roar:

Δεν σου λέμε μυστικά της δουλειάς :P

Πάντως μπορεί να φταίει και η σύνδεση(και δεν αναφέρομαι σε ταχύτητες, pings, noise κλπ)

Με άλλα λόγια μην το ψάχνεις.
Δημοσιευμένη  εικόνα