Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 08:44
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 09:28
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Oqi217bLju8[/media]
http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=49&tv_id=32508
=_=
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 11:53
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 12:32
Youtube Video
χεχε κοιτα τι εκανε το γατακι μου στη καρεκλα μου
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qqiQII4CovQ&feature=related[/youtube]
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 12:40
Υou are going to do, what!Ξύπνησα πρωινιάτικα να πάω στο Ζάππειο να κάνω τη διερμηνέα στους Ιάπωνες που θα τρέξουν στο Μαραθώνιο και δεν ξέρουν γρι αγγλικά για να πάνε να πάρουν τους αριθμούς τους... Προβλέπεται γέλιο γιατί είμαι ικανή να πάω να τους ρωτήσω αν ξέρουν τους Arashi... *snicker*
mean kitty video
Tέλειο.:awww:"Ι got my safety kit on":hahaha:
χεχε κοιτα τι εκανε το γατακι μου στη καρεκλα μου
Spoiler:
Αποκλείεται να το έκανε αυτό στην καρέκλα αυτό το γατάκι. Υποψιάζομαι κι άλλους να "εκπαιδευτήκανε" σ' αυτήν πριν απ' αυτό.
Κitten in a hat
Εγώ πάντως θα ήθελα να καπελώσω αυτήν που δεν φτάνει που ταλαιπωρούσε τα καημένα τα ζώα τα τράβηξε και video και τα έβγαλε στο youtube.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 06 Νοέμβριος 2009 - 12:54
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 12:54
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 13:09
Σοβαρολογείς;εγω ειμαι αυτη που τα καπελωσε προφανως και αυτα ειναι τα γατια που μαζεψα απο ενα σκουπιδοντενεκε κατω απο το σπιτι μου
Τι να σου πω δεν ξέρω...Κρίμα, δεν το περίμενα αυτό απο σένα.
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 13:15
και ειμαι 19 επι την ευκαιρια.
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 13:30
Ναι αυτό ακριβώς φαίνεται. Γιατί αποκλείεται όταν τραβάς το video αυτά να μπαίνουν από μόνα τους κάτω από το καπέλο. Φαίνεται σαν εσύ να το βάζεις επίτηδες για να σπάσεις πλάκα. Αυτό καταλαβαίνει αυτός που το βλέπει. Το ότι το έχουν σαν παιχνίδι πια και ενίοτε το κάνουν μόνα τους, δεν το φαντάζεται αυτός που το βλέπει.χμμ για την ακριβεια ηταν ενα παιχνιδι που ακομη λατρευουν τα τετραδημα μου.αλλα προφανως φαινετε σαν να τα βασανιζω.αλα η αληθεια ειναι πως τισ περισσοτερες φορες μπαινουν μονα τους κατω απο το καπελο.Εαν δεν ειχες γατια σε ηλικια 1 μηνα δν μπορεις να ξερεις τι παλαβα πραγματα κανουν.
και ειμαι 19 επι την ευκαιρια.
Με γάτες μεγάλωσα και κάποιες γεννούσαν και εδώ αντί να τα φέρουν αφού μεγαλώνανε λίγο. Οπότε τα έχω ζήσει και από μικρότερη ηλικία από του ενός μήνα και το ξέρω αυτό που λες. Αλλά απο το βίντεο σου είπα τι φάνηκε. Θα πρότεινα να βάλεις κάποια επεξήγηση στο video προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 13:36
Hint no 2: Το να μπεις εσύ μόνη σου στην πισίνα =/= Το να σε πετάξουν μέσα. Έτσι και τα γατάκια όσο παλαβά πράγματα και να κάνουν από μόνα τους όταν τους τα κάνεις εσύ δεν τα βρίσκουν τόσο αστεία.
Βασική πτυχή της ζωοφιλίας είναι να αντιμετωπίζεις το ζώο σε ίση βάση με σένα. Aka να ακούς τι σου λέει και αυτό και να μην παίρνεις κάποια πράγματα ως δεδομένα. Εκτός και αν έχετε μια υπέροχη αμοιβαία σαδομαζοχιστική σχέση όπως έχω εγώ με την γάτα μου όπου η μία βασανίζει την άλλη σαν σημάδι στοργής.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν θεωρώ ότι αυτό που έκανες στο γατί ήταν κάτι τραγικό. Ντάξει τρόμαξε λίγο αλλά θα ζήσει. Απλά λέω ότι το γατί δεν καλοπέρναγε στο συγκεκριμένο βιντεάκι.
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 13:38
γιατι πολυ απλα αυτα τα γατια τα μεγαλωσα ενω ειχαν ακομη κλειστα ματακια,και αυτη τη στιγμη ειναι παχουλα και υγιεστατα.
(θα επρεπε να βγαλω βιντεο κατω υπο ποιες συνθηκες τα μαζεψα απο το δρομο )
xmmκαλα ασε με να ξερω εγω αν καλοπερναγε η οχι,και αν γουσταρε η οχι.αμα ηξερα οτι θα χημιξετε σαν τα αρπακτικα επανω μου(οπως κανετε παντα) δεν θα το ποσταρα.\Hint: Όταν ένα γατάκι ουρλιάζει πάει να πει ότι δεν περνάει καλά. Και να μην έχει κανείς γατάκι ενός μήνα (που είχα αρκετά) δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να το συμπεράνει.
Hint no 2: Το να μπεις εσύ μόνη σου στην πισίνα =/= Το να σε πετάξουν μέσα. Έτσι και τα γατάκια όσο παλαβά πράγματα και να κάνουν από μόνα τους όταν τους τα κάνεις εσύ δεν τα βρίσκουν τόσο αστεία.
Βασική πτυχή της ζωοφιλίας είναι να αντιμετωπίζεις το ζώο σε ίση βάση με σένα. Aka να ακούς τι σου λέει και αυτό και να μην παίρνεις κάποια πράγματα ως δεδομένα. Εκτός και αν έχετε μια υπέροχη αμοιβαία σαδομαζοχιστική σχέση όπως έχω εγώ με την γάτα μου όπου η μία βασανίζει την άλλη σαν σημάδι στοργής.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν θεωρώ ότι αυτό που έκανες στο γατί ήταν κάτι τραγικό. Ντάξει τρόμαξε λίγο αλλά θα ζήσει. Απλά λέω ότι το γατί δεν καλοπέρναγε στο συγκεκριμένο βιντεάκι.
a και ενα χιντ απο εμενα.πρωτον εαν βασανιζα τα ζωα μου δεν θα μιλαγα ποτε μου ασχημα στον κενυ
χιντ 2 δεν θα ανεβαζα βιντεο
χιντ 3 δεν θα το ποσταρα εδω.
χιντ 4 δοκιμασε να μεγαλωσεις 4 γατια απο το μηδεν,μονη σου.και μετα ελα να μου πεις τι παιχνιδια κανανε
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 06 Νοέμβριος 2009 - 16:26
merged
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 13:55
Also no internets
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 14:04
Lucy Nyu αντίθετα με το ότι πιστεύεις η γάτα στην Ελλάδα δεν είναι σαν την τίγρη Βεγγάλης. Είναι αρκετά διαδεδομένο ζώο και λίγο πολύ πάρα πολλοί έχουμε μεγαλώσει γατιά. Δεν είσαι η μόνη ούτε έκανες κάποιον άθλο. Το ότι το μεγάλωσες επίσης δεν σημαίνει ότι έχεις δικαίωμα ζωής και θανάτου επάνω του ακριβώς όπως δεν συμβαίνει το ίδιο ανάμεσα σε έναν γονιό και ένα παιδί.
Επίσης το ότι σχολιάζει κάποιος κάτι το οποίο είπες σε δημόσιο μέρος της κοινότητας δεν σημαίνει αυτόματα και επίθεση. Αυτή ακριβώς είναι η λειτουργία του forum και αυτό που τα διαχωρίζει από τα blog.
@ mono. Τσακίζομαι Τ^Τ
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 14:14
το οποιο ξαναλεω ασε να το κρινω εγω που τραβαγα το βιντεο@ Lucy Nyu Δεν σου χίμηξα . Σου εξήγησα κάτι και τόνισα μάλιστα ότι δεν θεωρησα κάτι το τραγικό που να απαιτεί δημόσιο λιθοβολισμό απλά αντικειμενικά το ζώο δεν αισθανόταν άνετα.
για την ακριβει δεν θυμαμαι να ειπα κατι τετοιο ουτε πως θα σφξω τα γατια μου επηδη μπορω.Lucy Nyu αντίθετα με το ότι πιστεύεις η γάτα στην Ελλάδα δεν είναι σαν την τίγρη Βεγγάλης. Είναι αρκετά διαδεδομένο ζώο και λίγο πολύ πάρα πολλοί έχουμε μεγαλώσει γατιά. Δεν είσαι η μόνη ούτε έκανες κάποιον άθλο. Το ότι το μεγάλωσες επίσης δεν σημαίνει ότι έχεις δικαίωμα ζωής και θανάτου επάνω του ακριβώς όπως δεν συμβαίνει το ίδιο ανάμεσα σε έναν γονιό και ένα παιδί.
οποτε 1ονεφοσον εχεις μεγαλωσει νεογεννητο γατι αρα ξερεις την τρελα που τα κηνυγαει.
2ον ειναι αθλος το να μεγαλωσεις ενα νεογεννητο γατι,κι αμα καταφερει και επιβιωσει τοτε νιωθεις σαν μικρος θεος(εδω ακομη και οι κτηνιατροι ζωριζονται και τις περισσοτερες φορες τα γατια ψωφανε στισ 3 μερες).
οποτε καντο και ελα πες μου πωςηταν παιχνιδακι
Επίσης το ότι σχολιάζει κάποιος κάτι το οποίο είπες σε δημόσιο μέρος της κοινότητας δεν σημαίνει αυτόματα και επίθεση. Αυτή ακριβώς είναι η λειτουργία του forum και αυτό που τα διαχωρίζει από τα blog.
αντι να ηρεμισετε με το πρωτο ποστ που λεω πως ειναι το αγαπημενο τους παιχνιδι (πραγμα το οποιο εχει και λογικη γιατι με το να χωνονται σε σκοτεινα μερη νιωθουν πως ειναι κατω απτη μαμα τους) και να ξεκολησετε(η τελος παντων οκ ειχα τη συζητηση με τη nighteyes της το ειπα) και τσουπ.
http://www.safehavenforcats.com/newborn.htm
ετσι για να μην λετε οτι τα ξερετε ολα
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 14:18
[media]http://pjbottoms.files.wordpress.com/2008/12/spaghetticat.jpg[/media]