Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 17:51
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 19:09
Καλά, αυτό το 'χει τρελό συνήθειο το gamespot. Eυτυχώς, όμως, που δεν είναι τόσο πουλημένοι όσο στο IGN.com όπου τα 'χει πλακάκια με την Sony.το gamespot εχει μερικα απο τα πιο απαραδεκτα reviews που εχω διαβασει. δινουν τρελο χαιπ και μετα τα θαβουν, δεν κανουν ποτε review για σημαντικους τιτλους ή ξαφνικα αποθεωνουν ενα αγνωστο ονομα που ειναι απλα καλο. λεφτα με λιγα λογια.
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 19:52
Καλά, αυτό το 'χει τρελό συνήθειο το gamespot. Eυτυχώς, όμως, που δεν είναι τόσο πουλημένοι όσο στο IGN.com όπου τα 'χει πλακάκια με την Sony.
Και τα δύο είναι για κλωτσιές...
Εγώ μόνο GameTrailers.com κοιτάω.
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 20:22
ign -> Αν είναι nintendo και τούς έχουν πληρώσει τρελά λεφτά για διαφήμιση = again win
Το μόνο site που αξίζει (κάπως) είναι το gamefaqs.com
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 20:40
Έχει πολύ χαμηλή βαθμολογία όμως στο gamespot απ' ότι είδα.
Απ οτι ειδα του βαζει 6 δηλαδη αρκετα καλο.Αυτη ειναι η πολυ χαμηλη βαθμολογια?
Ρε μην τσιμπατε απο τα reviews.Eδω στο στο Lux Pain,ενα visual novel για το DS,εβαλε 3.5/10 η κατι τετοιο αλλα εγω το λατρεψα μια χαρα.
Απορω γιατι οταν βγηκε τα βαλαν ολοι με το dirge of cerberus παντως.Μα τι περιμεναν?Ηταν ξεκαθαρο απο πριν οτι δεν θα ηταν rpg.
Εμενα παντως μαρεσε.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 21:46
δοκιμάζουμε πρώτα κάτι (ένα game λ.χ) οι ίδιοι κ μετά να τ' απορρίπτουμε ή οχι
και αυτό επειδή οι απόψεις είναι υποκειμενικές πάντα...
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 21:53
Και για τις 2 περιπτώσεις χρειάζεται χρόνος και για την 1η ειδικά χρήμα.
Εγώ το μόνο που θέλω από ένα review είναι περιγραφή του gameplay και νταξ, κάπως της ιστορίας χωρίς πολλές άσκοπες συγκρίσεις και "αυτό θα είναι το game του 2010!!", ώστε να καταλήξω κάπου.Τα reviews που είναι κακογραμμένα επίτηδες ώστε να κάνουν το παιχνίδι να φαίνεται άσχημο ή και το αντίθετο τα μισώ όσο και τους συγγραφείς τους!
GOD BLESS DEMOS
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 22:03
ας πούμε τα pro-mo κάποιας ταινίας, και η μεγαλύτερη μ@@κία να είναι οι συντελεστές
& η εταιρία που τα διανέμει την παρουσιάζουν σαν θεϊκή υπερπαραγωγή !!!
*Εννοείται οτι ένα pro-mo γίνεται με διαφορετική προοπτική απο τα reviews αλλα αν
κάποιος βασίζεται μόνο σ' αυτά τ' αποτέλεσμα είναι το ίδιο !
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 22:21
(Γκουχ, γκουχ....
) Αυτό που λέμε για τα reviews ισχύουν παντού! Άμα δεις
ας πούμε τα pro-mo κάποιας ταινίας, και η μεγαλύτερη μ@@κία να είναι οι συντελεστές
& η εταιρία που τα διανέμει την παρουσιάζουν σαν θεϊκή υπερπαραγωγή !!!
*Εννοείται οτι ένα pro-mo γίνεται με διαφορετική προοπτική απο τα reviews αλλα αν
κάποιος βασίζεται μόνο σ' αυτά τ' αποτέλεσμα είναι το ίδιο !
καπου τα μπερδεψες. αλλο να παρουσιαζει ο εκδοτης/ παραγωγος και ο developer το προιον και αλλο μια εταιρια που κανει κριτικες/ παρουσιασεις.( που ετσι ειναι τα πραγματα στα μεγαλα σαιτ πλεον.. )
εχω δει τρομερες παρουσιασεις για τραγικα παιχνιδια και μηδενικο μαρκετινγκ για διαμαντια... αλλα δικαιωνονται σε κριτικες και αλλα μπλαμπλαμπλαμπλα...
αν αρχισουμε τις λιστες του ο καθενας... θα βγουμε οφ τοπικ...
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 23:07
+1.Και τα δύο είναι για κλωτσιές...
Εγώ μόνο GameTrailers.com κοιτάω.
οτι μειον εχει ενα παιχνιδι θα στο δικαιολογισει δειχνοντας το εκεινη τη στιγμη σαν παραδειγμα.
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 23:15
καπου τα μπερδεψες. αλλο να παρουσιαζει ο εκδοτης/ παραγωγος και ο developer το προιον και αλλο μια εταιρια που κανει κριτικες/ παρουσιασεις.( που ετσι ειναι τα πραγματα στα μεγαλα σαιτ πλεον.. )
εχω δει τρομερες παρουσιασεις για τραγικα παιχνιδια και μηδενικο μαρκετινγκ για διαμαντια... αλλα δικαιωνονται σε κριτικες και αλλα μπλαμπλαμπλαμπλα...
αν αρχισουμε τις λιστες του ο καθενας... θα βγουμε οφ τοπικ...
Πιστεύω ήμουν συγκεκριμένος οταν διαχώρισα τα pro-mo απο τα reviews....
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 23:18
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 23:43
Σε κάθε περίπτωση δεν θεωρώ οτι είναι και τοοοοοσο αμερόληπτες οι εταιρίες που
κριτικάρουν ένα game ή ενα έργο...
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 23:51
Ίσως να μην διατύπωσα σωστά τη πρόταση!
Σε κάθε περίπτωση δεν θεωρώ οτι είναι και τοοοοοσο αμερόληπτες οι εταιρίες που
κριτικάρουν ένα game ή ενα έργο...
Δες GameTrailers.com και Yahtzee, και θα αλλάξεις γνώμη.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2009 - 03:29
Προτιμώ L επειδή έχει πιο γαμάτο μαλλί.
Τώρα να τον χαρακτηρίσω troll, noob ή και τα δύο;
Καλά, κι οι κριτικές του Gametrailers.com δεν είναι πάντα αξιόπιστες (για να μην μιλήσω για τα ηλίθια fanboys με τα βλακώδες, ανώριμα σχόλιά τους) αλλά τουλάχιστον έχει περισσότερα trailers και videos από άλλα sites. Συν τ' ότι φορτώνουν πιο γρήγορα και δεν έχουν διαφημίσεις. Και μην ξεχνάμε ότι φιλοξενεί και τις κριτικές του AVGN.+1.
οτι μειον εχει ενα παιχνιδι θα στο δικαιολογισει δειχνοντας το εκεινη τη στιγμη σαν παραδειγμα.