Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 13 October 2009 - 16:07

Posted 13 October 2009 - 16:40
Μιας κ ισως αρχισει να 3αναχαλαει ο καιρος, να μερικες ιδεες για ομπρελες...
Spoiler:
Πάρτε και άλλη μία
cute
Posted 13 October 2009 - 16:49
Edited by moonheart, 13 October 2009 - 17:06.

f*ck medicine. I want to be a ninja.
Posted 13 October 2009 - 17:26
Εσύ μπορεί ν' άλλαξες γνώμη, αλλά μου βάζεις ιδέες και θα θεωρείσαι ηθικους αυτουργός...όταν μήμουν 17 ήθελα να βγάλω δίπλωμα και να κάνω ακριβώς το ίδιο
κάθε κυριακή έξω απο εκκλησία με γάμους ku ku ku ku ku ku
ευτυχώς έχω αλλάξει γνώμη
Posted 13 October 2009 - 17:31
Εσύ μπορεί ν' άλλαξες γνώμη, αλλά μου βάζεις ιδέες και θα θεωρείσαι ηθικους αυτουργός...
[geek] Ηθικός αυτουργός θεωρείσαι μόνο αν αναγκάσεις κάποιον να κάνει κάτι...Οπότε αθώα η Λίζα (Λίζα τα λεφτά μετά
Posted 13 October 2009 - 18:06
Και αυτός πάρει ένα αλυσοπροίονο και σφάξει 3 οικογένειες και τεμαχίσει τα παιδιά τους μπροστά στα μάτια των γονιών, εγώ δεν θα θεωρηθώ ηθικός αυτουργός; Ουάοοοοο, πάω να βρω το πρώτο θύμα μου.
Posted 13 October 2009 - 18:11
Posted 13 October 2009 - 18:29
Στα πλαίσια ενός κοινωνικού πειράματος, σε μια ομάδα 50 ανθρώπων που ήτανε μισοί-μισοι , άνδρες και γυναίκες, δώθηκε ένα κείμενο και την επιλογή να βάλουνε σ'αυτό το κείμενο ένα κόμμα .
Το κείμενο ήταν
" Αν ο άνδρας ήξερε πραγματικά την αξία που έχει η γυναίκα θα πήγαινε στα τέσσερα."
Όλες οι γυναίκες βάλανε το κόμμα μετά από τη λέξη "γυναίκα" , όλοι οι άνδρες βάλανε το κόμμα μετά τη λέξη "έχει".

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 13 October 2009 - 19:21
Τι κάνει ένα κόμμα (,)
Στα πλαίσια ενός κοινωνικού πειράματος, σε μια ομάδα 50 ανθρώπων που ήτανε μισοί-μισοι , άνδρες και γυναίκες, δώθηκε ένα κείμενο και την επιλογή να βάλουνε σ'αυτό το κείμενο ένα κόμμα .
Το κείμενο ήταν
" Αν ο άνδρας ήξερε πραγματικά την αξία που έχει η γυναίκα θα πήγαινε στα τέσσερα."
Όλες οι γυναίκες βάλανε το κόμμα μετά από τη λέξη "γυναίκα" , όλοι οι άνδρες βάλανε το κόμμα μετά τη λέξη "έχει".
You sir have a lot of free time in yar day job
Posted 13 October 2009 - 19:30
Το κόμμα κάνει τη διαφορά.
Posted 13 October 2009 - 19:40
You sir have a lot of free time in yar day job
Look who's talking
"Πίστευε και μη, ερεύνα!"
Το κόμμα κάνει τη διαφορά.
Όπως και το : Ήξεις αφήξεις ουκ εν τω πολέμω θνήσκεις... Αν βάλεις το κόμμα μετά το ουκ σημαίνει : Θα πας δεν θα έρθεις, θα πεθάνεις στον πόλεμο. Αν το βάλεις μετά το αφήξεις σημαίνει : Θα πας θα έρθεις, δεν θα πεθάνεις στον πόλεμο... Και κάπως έτσι έδινε χρησμούς η Πυθία lol
Posted 13 October 2009 - 20:46
http://en.wikipedia.org/wiki/YMCA
Κι εγώ που νόμιζα ως τώρα ότι το YMCA ήταν μόνο τίτλος τραγουδιού.
Καλά, αν μου κάνουν μήνυση θα προσλάβω τον Κούγια και θα βγάλουν στο δικαστήριο την Λίζα ένοχη. Μετά μίσησε αυτόν, όχι εμένα.[geek] Ηθικός αυτουργός θεωρείσαι μόνο αν αναγκάσεις κάποιον να κάνει κάτι...Οπότε αθώα η Λίζα (Λίζα τα λεφτά μετά
) [/geek]
Λέγοντας για δικηγόρους όταν είδα σήμερα στην τηλεόραση τον Κούγια μετά από πολύ καιρό και φέρνοντας στον μυαλό μου τον Jack Thomson έκανα την εξής, ρητορική σκέψη:
Πως γίνεται οι πιο διάσημοι δικηγόροι να είναι και οι πιο ηλίθιοι;
Posted 13 October 2009 - 21:08
εδω καποιος ανθρωπος κακος θα μπορουσε να πει "φαντασου οι ασημοι"Λέγοντας για δικηγόρους όταν είδα σήμερα στην τηλεόραση τον Κούγια μετά από πολύ καιρό και φέρνοντας στον μυαλό μου τον Jack Thomson έκανα την εξής, ρητορική σκέψη:
Πως γίνεται οι πιο διάσημοι δικηγόροι να είναι και οι πιο ηλίθιοι;
αλλα ευτυχως δεν ειμαι τετοιος και τον προλαβα
Posted 13 October 2009 - 23:01
ηρθα εδω για να μπορεσω να μαθω τα μελη μιας και ειμαι newbie^^
Posted 13 October 2009 - 23:05
Kiddin....Καλως τον!