Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2009 - 19:51
Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2009 - 20:47
loooooooooooooool???Ayu, αν και συνήθως διαφωνώ με αυτά που λες, έχεις εν μέρει δίκιο σ'αυτό που λες σήμερα. Δεν ξέρω γιατί εκπλήσσεσαι, όμως, αφού είναι φανερό ότι έγινε για προεκλογικούς λόγους. Αλλιώς θα καθόταν και αυτή κανένα μήνα μέσα μέχρι να δεήσει το ταχύτατο κράτος μας να προβεί στις απαιτούμενες διαδικασίες για να κριθεί το αν είναι ένοχη ή όχι.
πως ακριβως αυτο θεωρειτε προεκλογικος λογος????
ειπε ο χοντρουλης να βγαλει τν Μυρτω μπας κ μαζεψει ψηφαλακια απο καμια 40αρια αναρχικους???
οκ... το ακουσαμε κ αυτο
πιο λογικος προεκλογικος λογος θα ηταν να εβγαζε τον συναδελφο του Κορκονεα I guess... κανα ψηφο απο ακροδεξια -χρυσαυγοκαρατζαφερο fans- ισως κ να τν τσιμπαγε

f*ck medicine. I want to be a ninja.
Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2009 - 21:23
Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν κάτι θα ήταν παράνομες, και αν οι νόμοι εφαρμοζονταν, όλοι οι υποψήφιοι θα έπρεπε να είναι μέσα.
Προχθές περνούσα από την Διονυσίου Αεροπαγήτου (πεζόδρομος μπροστά στη Ακρόπολη) και κάποια εκδήλωση είχαν μέσα στο μουσείο, γιατί έξω ήταν παρκαρισμένα πολυτελέστατα αυτοκίνητα με οδηγούς που περίμεναν. Πλησιάζω λοιπόν ένα από του αστυνομικούς που ήταν εκεί και τον ρωτάω: "Συγνώμη, αλλά όλοι αυτοί δεν είναι παράνομα παρκαρισμένοι;" Και τι μου απαντάει; "Σε σχέση με ότι έχουν κάνει όλοι αυτοί, το παράνομο παρκάρισμα δεν είναι καν πταίσμα"
Αυτή η ιστορία είναι αληθηνή, ΔΕΝ
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 00:13
Youtube Video
Ειλικρίνα δεν ξέρω πόσα από αυτα είναι αληθινά και κανα 2 είναι υπερβολικά -_- αλλά δεν ξέρω στα περισσοτέρα νομίζω πως σκόπιμα υπάρχουν αυτά τα μηνύματα.
Μου φαίνονται πολύ αληθινά για να είναι σύμπτωση
Καλά, πραγματικά ό,τι να 'ναι. Αυτά τα προγράμματα που δείχνει στο τέλος απλά δεν υπάρχουν...
Θα κατεβάσω κανένα και θα βάζω μηνύματα σε καμιά σειρά ή Anime.
π.χ.
"Μην κάθεσαι άλλο! Τρέχα να διαβάσεις!"
ή δεν ξέρω τι άλλο.
Και το πρώτο, δεν έχει νόημα να το βάλω. Απλά θέλω να βάλω κάτι για να το δοκιμάσω, και δεν ξέρω τι.
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 00:25
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 07:25
Ξέρω ότι ο καιρός είναι τέτοιος, αλλά θα υπάρξουν σίγουρα έντονες αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις θέσεων με όχι και τόσο κομψούς τρόπους όπως έχουμε δει πολλάκις στο παρελθόν.
Αν θέλετε δημουργήστε ένα νέο θέμα "Εκλογές 2009" και στο τέλος θα το διαπιστώσετε όλοι σας, αλλά τουλάχιστον ας κρατήσουμε ένα ανάλαφρο και διασκεδαστικό κλίμα στην Μαύρη Τρύπα γιατί οι περισσότεροι την διαβάζουμε γι' αυτόν κυρίως τον λόγο.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 10:02
loooooooooooooool???
πως ακριβως αυτο θεωρειτε προεκλογικος λογος????
ειπε ο χοντρουλης να βγαλει τν Μυρτω μπας κ μαζεψει ψηφαλακια απο καμια 40αρια αναρχικους???
οκ... το ακουσαμε κ αυτο
πιο λογικος προεκλογικος λογος θα ηταν να εβγαζε τον συναδελφο του Κορκονεα I guess... κανα ψηφο απο ακροδεξια -χρυσαυγοκαρατζαφερο fans- ισως κ να τν τσιμπαγε
Δεν είναι οι αναρχικοί η μόνη κοινωνική ομάδα που ευαισθητοποιήθηκε γι'αυτό το θέμα. Με τη βοήθεια πολλών παραγόντων, και κυρίως τηλεοπτικών εκπομπών ευρείας αποδοχής, και ο περίφημος ''μεσαίος χώρος'' είναι πιθανόν να επηρεάζεται και να θεωρεί άδικη τη σύλληψη του κοριτσιού. Πάνε να μιλήσεις σε 40ρηδες και πάνω να δεις κατα πόσο θεωρούν σοβαρούς τρομοκράτες τα ''παιδαρέλια''. Έτσι λένε όσοι έχω ρωτήσει, δηλαδή. Δε θεωρώ το συγκεκριμένο ποστ μου πολιτικό, γι'αυτό και το έγραψα, γιατί για πολιτικά στη BH οντως δε λέει.
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 10:35
Ουτε το νεαρο της ηλικιας, ουτε το φυλο, ειναι τεκμηρια αθωωτητας απο την στιγμη που διαπρατεται μια αξιοποινη πραξη.. Σιγουρα βεβαια η συλληψη των υποκινητων θα ειχε μεγαλυτερη αξια. Τεσπα, για να το σταματησουμε εδω, απλα να αναφερω και την εκδοχη οτι μπορει να ηταν πιο ελαστικοι απεναντι της επειδη "μιλησε"...Δεν είναι οι αναρχικοί η μόνη κοινωνική ομάδα που ευαισθητοποιήθηκε γι'αυτό το θέμα. Με τη βοήθεια πολλών παραγόντων, και κυρίως τηλεοπτικών εκπομπών ευρείας αποδοχής, και ο περίφημος ''μεσαίος χώρος'' είναι πιθανόν να επηρεάζεται και να θεωρεί άδικη τη σύλληψη του κοριτσιού. Πάνε να μιλήσεις σε 40ρηδες και πάνω να δεις κατα πόσο θεωρούν σοβαρούς τρομοκράτες τα ''παιδαρέλια''. Έτσι λένε όσοι έχω ρωτήσει, δηλαδή. Δε θεωρώ το συγκεκριμένο ποστ μου πολιτικό, γι'αυτό και το έγραψα, γιατί για πολιτικά στη BH οντως δε λέει.
κατι πιο appropriate για την τρυπα..
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=D-B52PV876I[/YOUTUBE]
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 12:29
[media]http://www.youtube.com/watch?v=T8SUHNhqsmI[/media]
Badass, hot and sexy. Οι θεές...

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 18:29
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 19:36
~~~Ιαπωνία
στο φόρουμ εξυπνάκια όχι γενικώς bouble
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από legeon: 01 Οκτώβριος 2009 - 21:29
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 23:47