Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#2626 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 13 June 2007 - 17:49

όχι απλά βγάζει το ψωμί του με τον ιδρώτα του :OMG3:

something like this.
Posted Image

#2627 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 13 June 2007 - 18:04

εκτος αν εχεις ΑΦΜ,δε νομιζω να μπορεις να βγαλεις :P
*αναγκαστικα να βγαλω ΑΦΜ περσυ για να βγαλω την πρωτη μου gift card*

υπαρχει βεβαια και η λυση να σου αγορασει αυτο που θες,καποιος που ηδη εχει καρτα,δινοντας του εσυ τα λεφτα για να βαλει στην καρτα...

Παντως ΑΦΜ δεν ειναι απαραιτητο να εχεις... Στο λεω σιγουρα γιατι την Παρασκευη εβγαλα απο την Αττικης... Αν και εχω, μου ειπε δεν ειναι απαραιτητο...
Posted Image

#2628 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 13 June 2007 - 18:29

σημερινο αρθρο της Ελευθεροτυπιας για το αγαπημενο μας hobby
Spoiler:

Spoiler:

και εδω για οσους εχουν προβλημα
Posted Image

#2629 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 13 June 2007 - 18:43

anim_ :hihi2:
ο τυπος παντως τα προωθει πολυ τελευταια
Posted Image

#2630 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 13 June 2007 - 18:44

Ωραίο άρθρο!!!:nanana:
Death Note >>>> Prison Break, Lost:wooi2::riiight:
Ένας εναλλακτικός ίσως τίτλος του άρθρου αν γραφόταν από αμερικάνικη εφημερίδα ->
''America under attack!!!'' για να μην καθυσυχάζουν και το αισθημα τρομοϋστερίας που έχουν καλλιεργήσει στον λαό τους!!!:hahaha:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#2631 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 13 June 2007 - 19:00

Είναι ηλίθιος ο λόγος, αλλά εδώ δεν υπάρχει τράπεζα που να φτιάχνει προπληρωμένες κάρτες... Βασικά υπάρχει Εθνική, αλλά αυτή βγάζει ένα πράγμα που λέγεται Eurocash, και δεν ξέρω αν ισχύει πουθενά. Και το θέμα είναι ότι χρειάζομαι την κάρτα μέσα στη βδομάδα, και δεν νομίζω να βρεθώ σε πόλη μέχρι τότε. :nanana:

Άλλη μία ερώτηση, πρέπει να είναι γονέας μαζί για να βγάλω προπληρωμένη; Γιατί αν δεν χρειάζεται θα πάω στο Αγρίνιο μόνος μου για να βγάλω. :uhh:

Ρώτα τους αν δέχονται μεταφορά χρημάτων μέσω Western Union, πολύ απλή μέθοδος θέλει μόνο τη ταυτότητα σου και το ρευστό, μου φαίνεται πως τα κεντρικά ταχυδρομία έχουν τέτοια υπηρεσία [τουλάχιστον Αθήνα :hahaha:] και στέλνει παντού, ετοιμάσου όμως να πληρώσεις κέρατο γερό, κοντά στο 15% του ποσού [είχα στείλει 100ε και κάτι ψιλά Αγγλία σε ένα κατάστημα και μου πείρε 18ε προμήθεια:wet2: {γι αυτό έβγαλα και τη gift card :lovulovu: no more kerato}] συν ότι μπορεί να έχει και άλλες ισοτιμίες από αυτές που έχεις υπολογίσει το ποσό [αν είναι να στείλεις σε άλλο νόμισμα] πχ μου είχε πάρει 2ε παραπάνω λόγο άλλης ισοτιμίας από αυτά που είχα υπολογίσει. Παραδόξως αν στέλνεις λεφτά σε τίποτα μέση ανατολή ή αφρική έχει αισθητά χαμηλότερες προμήθειες [λόγο μεταναστών κλπ]
rsrGbGx.gif

#2632 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 13 June 2007 - 19:04

Nice article~
finally ppl notice :P
αλλα ακομα να προφερουν-γραψουν την λεξη anime σωστα :\ :\
*μια βολτα στο λεξικο του ΑΝΝ εφτανε* :P

#2633 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 13 June 2007 - 19:08

Nice article~
finally ppl notice :P
αλλα ακομα να μην προφερουν-γραφουν την λεξη anime σωστα :\ :\
*μια βολτα στο λεξικο του ΑΝΝ εφτανε* :P

Χμμ όντως πολύ καλό, το ποιο καλόγραμμενο εδώ και καιρό σε σχέση με κάτι άλλα τέρατα πχ τα κινούμενα σχέδια manga :uhh: klp
rsrGbGx.gif

#2634 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 13 June 2007 - 19:29

Death Note >>>> Lost

Εννοείται φυσικά ότι αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, ούτε με την παραμικρή πιθανότητα στην απεραντοσύνη του σύμπαντος, και δεν δέχομαι υποκειμενικότητες εδώ.- :P

Καλό άρθρο πάντως, καιρός ήταν να αναφερθούν και τα anime κάπου. Είναι πολύ περίεργο πάντως που αναφέρει το Claymore και έχει τόσες λεπτομέρειες για τα fansubs.

#2635 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 13 June 2007 - 19:40

Εννοείται φυσικά ότι αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, ούτε με την παραμικρή πιθανότητα στην απεραντοσύνη του σύμπαντος, και δεν δέχομαι υποκειμενικότητες εδώ.- :P

:oo:
Αναίρεσε αυτά τα πικρά σου σχόλια :try: γιατί θα βρεις το όνομα σου γραμμένο εδώ.- (=τελεία και παύλα :P)
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον

#2636 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 13 June 2007 - 19:44

απο αποψη αισθητικης μιλαει το αρθρο και οχι σαν συνολικη σειρα...

και κατι ασχετο με το θεμα...
δειτε (και διαβαστε) χωρις σχολια

Spoiler:

Posted Image

#2637 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 13 June 2007 - 20:04

απο αποψη αισθητικης μιλαει το αρθρο και οχι σαν συνολικη σειρα...

και κατι ασχετο με το θεμα...
δειτε (και διαβαστε) χωρις σχολια

Spoiler:

Δεν μπορώ να μην σχολιάσω!!!
Και που να δουν στον ελληνικό στρατό!!!:hahaha:
Γι'αυτό τα πλακάκια στα μπάνια είναι πάντα άσπρα....:nosey:
Posted Image

#2638 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 13 June 2007 - 22:05

Yay! Άντε να σταματήσουμε να είμαστε οι περίεργοι αλλα να μάθει ο κόσμος!

Το δεύτερο ασχολίαστο....

#2639 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 13 June 2007 - 22:23

Έπαιξα τόσες ώρες Forza Motorsprot 2 σήμερα που πρήστηκε το αριστερό μου δάχτυλο από το φρένο που πατούσα:uhh:

Posted Image

#2640 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 13 June 2007 - 23:00

Έπαιξα τόσες ώρες Forza Motorsprot 2 σήμερα που πρήστηκε το αριστερό μου δάχτυλο από το φρένο που πατούσα:uhh:

:hahaha:
Σιγά το πράγμα!

Ένας γνωστός μου, όπως έπαιζε SUPER SMASH BROTHERS MELEE, επειδή πατούσε πολύ συχνά άμυνα , μάτωσε ο δεξιός του δείκτης:terror2: :puke:

:hihi2:
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image