Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#26326 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 06 September 2009 - 18:55

^ Lol βρε Ichi. Το ίδιο έγραψες πριν. Did haruhi curse you and you got in endless eight mode?

Ρε συ Iri είχα πατήσει post quick reply και είχα πάει μέσα κι όταν γύρισα δεν μου είχε κάνει redirect στο thread, με είχε στον Επεξεργαστή κειμένου.Οπότε νόμιζα ότι δεν είχα ποστάρει :S
Posted Image

#26327 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,829 posts

Posted 06 September 2009 - 19:25

Eχω μια παραξενη παρατήρηση... :S Σερφάροντας σε διαφορα forums, βλεπω οτι τα άτομα που ποστάρουν αποτελέσματα εξετάσεων, ολοι λενε οτι εχουν κάποια εξωπραγματικά scores. Οχι μόνο στις πανελλήνιες, που εβλεπες οτι 80 στους 100 ειχαν πανω 19000 μορια και καλα, ενω κατω απο 15000 ειχαν 3-4 στους 100. Και στο Αμερικα βλεπεις ολους να ποσταρουν scores τρελα, και ακομη και ατομα που ανηκουν στο κορυφαίο 1% δεν ειναι σπάνια.(χρησιμοποιουν κατι κατανομές κυριως, οχι απολυτο σκορ εκει)
Πώς νομιζετε ότι εξηγείται?

--Το ιντερνετ κάνει πιο έξυπνους τους ανθρώπους? Οσο πιο πολυ σερφάρεις και διαβάζεις μεθοδολογία 666666 ατομων για τις εξετασεις, βελτιωνεις τις επιδοσεις σου?
--Μονο οι εξυπνοι και διαβαστεροι ανθρωποι μπαίνουν στο ιντερνετ και κοκορεύονται?(aka τα αζωα nerds)
--Everybody lies?(μου φαίνεται ηλιθιο να ποσταρεις ψευτικα αποτελέσματα για να λάβεις ενα ιντερνετικο bravo...εντελώς ηλιθιο...δεν ειναι καν αστειο οπως ειναι το trolling)

Απλά αυτοί που είναι στα 15000 μόρια δεν έπιξαν όλοι τη χρονιά, ενώ τα υπόλοιπα :P προσπαθούν να χρυσώσουν τη *μπιπ* που κάνανε [μελλοντικοί δικηγόροι, ιατροί κλπ]

Btw j/k για τους ευερέθιστους :ureshii:
rsrGbGx.gif

#26328 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 06 September 2009 - 21:36

αυτήν την στιγμή έχει στο ΕΤ1 μια ταινία με το ισπανικό εμφύλιο πόλεμο.επειδή δεν έχω πρόγραμμα ξέρει κανείς πώς λέγεται?

#26329 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 06 September 2009 - 21:46

LAND AND FREEDOM λεγεται
ξερω πολλες παρομοιες
innocente voices
machuka
παιδι διχως μελον
Ο ΑΝΕΜΟς χορευει το κριθαρι
και πολλες αλλες
Posted Image

#26330 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 06 September 2009 - 21:53

ο μοναδικός λόγος για τον οποίο έχουν αποτύχει όλες οι επαναστάσεις του κόσμου
ο ανθρώπινος παράγοντας

#26331 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 06 September 2009 - 21:58

ο ανθρώπινος παράγοντας

Βασικά είναι ο λόγος που αποτυγχάνουν τα πάντα στον κόσμο! :hot: Γιατί πολύ απλά πάντα κάποιος θα κάνει κάτι λάθος (ή όχι σωστά αν προτιμάτε) τη χειρότερη στιγμή....
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#26332 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 06 September 2009 - 22:20

Έχετε πάρει χαμπάρι ότι το μοναδικό thread του .aNiMe//GR που θα έπρεπε να είναι σοβαρό γιατί αφορά την βελτίωση του forum στο οποίο έχουμε το δωρεάν προνόμιο (και όχι δικαίωμα) να συζητάμε, έχει καταντήσει χειρότερο spam thread κι από τη Μαύρη Τρύπα;;;;; Οέο;;; Έτσι όπως πάει ας το κάνουμε και merge να μην έχει μόνο τη χάρη να έχει και το όνομα! Έλεος δηλαδή....

Προτείνω κάτι καλύτερο: Να κλείσουμε την τρύπα και να μετατρέψουμε το τι με ενοχλεί σε καθαρό spamothread.Να έχουμε και ένα theme βρε αδερφέ.:hahaha:

#26333 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 06 September 2009 - 22:30

Προτείνω κάτι καλύτερο: Να κλείσουμε την τρύπα και να μετατρέψουμε το τι με ενοχλεί σε καθαρό spamothread.Να έχουμε και ένα theme βρε αδερφέ.:hahaha:

Τα βλέπω και ανεβάζω. Να κλείσουμε όλο το υπόλοιπο φόρουμ και να κρατήσουμε μόνο τι με ενοχλεί...:deadga6:

xbJ3b2w.jpeg

#26334 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 06 September 2009 - 23:09

Εγω ενα εχω να πω...ο δρομος του νιντζα ειναι γεματος δυσκολιες και γιαουρτι! :P
Posted Image

#26335 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 06 September 2009 - 23:12

Επίσης να μην ξεχνάμε ότι ο ninja προστατεύει τους αδύνατους και βουρτσίζει τα δόντια του.
Posted Image

#26336 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 06 September 2009 - 23:13

Είμαι ninja και το κέφι μου θα κάνω

#26337 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 06 September 2009 - 23:14

Είμαι ninja και το κέφι μου θα κάνω

...και θα ρίξω κι ένα αστεράκι παραπάαανωωωωω
Posted Image

#26338 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 06 September 2009 - 23:27

ο ανθρώπινος παράγοντας

Και ειναι και ο κυριος λογος που εγιναν. Χωρις ανθρώπους να εκμεταλλεύονται και να
καταπιέζουν άλλους ανθρώπους δν θα είχαμε επαναστάσεις!

Κατα τ' αλλα να γίνουμε ολοι μας ninja:hero: να γουστάρουμε !
Posted Image

#26339 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 06 September 2009 - 23:39

Posted Image

....

#26340 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 07 September 2009 - 01:42

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ AVATARS ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ.
KNOCK YOURSELVES OUT.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||