Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#26296 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2009 - 21:45

τρωμε που τρωμε πρηξιμο στ πανεπηστημια
οχι κι εδω ρε παιδια
Δημοσιευμένη  εικόνα

#26297 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2009 - 21:50

παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς,αλλά εγώ πιστεύω πως ένας και μόνο ένας θα μας σώσει.αυτός: [media]http://oynagki.pblogs.gr/files/f/236144-4414_1062168837053_1310919862_30150618_2493036_n.jpg[/media]
:gn2:

#26298 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2009 - 22:55

είπα και γω το παιδάκι να μπω στη μάυρη τρύπα να πω τη βλακεία μου και έπεσα σε συζήτηση με πολιτικά... Για πανυγήρι πήγαινα και πανυγήρι βρήκα, αλλά διαφορετικό... Ξέρει κανείς να πουλάνε κάπου λαστιχάκια με μαλλιά?

(κατατοπιστικότατο δε μπορείτε να πείτε)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#26299 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2009 - 23:05

είπα και γω το παιδάκι να μπω στη μάυρη τρύπα να πω τη βλακεία μου και έπεσα σε συζήτηση με πολιτικά... Για πανυγήρι πήγαινα και πανυγήρι βρήκα, αλλά διαφορετικό... Ξέρει κανείς να πουλάνε κάπου λαστιχάκια με μαλλιά?

(κατατοπιστικότατο δε μπορείτε να πείτε)

supermarket, παιζει σε μπακαλικα περιπτερα, hondos center και λοιπα του ειδους, μεχρι κ στον δρομο να ψαξεις κατω καπου θα βρεις κανενα πεταμενο :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#26300 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2009 - 01:55

Χαζευα στο http://knowyourmeme.com τις προαλλες και πετυχα αυτο και ξεραθηκα

Posted Image

Με λιγο ακομα ψαξιμο βρηκα κι αυτο

Spoiler:

οποτε οποιος εχει ορεξη για χαρτοκοπτικη μπορει πλεον να αποκτησει τη δικη του Ceiling Cat.:hahaha:

Spoiler:

#26301 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2009 - 09:33

supermarket, παιζει σε μπακαλικα περιπτερα, hondos center και λοιπα του ειδους, μεχρι κ στον δρομο να ψαξεις κατω καπου θα βρεις κανενα πεταμενο :P

[nerd mode on] Ζητησε λαστιχακι με μαλλια...οχι λαστιχακι για μαλλια..οποτε υποθετω πως ειναι αυτα τα "καλλωπιστικα" αξεσουαρ μαλλιων που εχουν και μια τουφα πανω απο μονα τους συνθετοντας ετσι ενα "περιπλοκο" χτενισμα..[nerd mode off]

Το ξεφτιλισα..το ξερω..
:Blissfull:
εντιτ - θα τα βρεις σε Hondos Center και αλλα τετοιου ειδους καταστηματα, καθως και σε καταστηματα με ειδη κομμωτηριου τυπου "Δαφνης "...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#26302 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2009 - 09:51

Posted Image
:wis::kakaka::kakaka::kakaka::kakaka::kakaka:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#26303 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2009 - 10:07

Δεν τρεχει ε? :hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#26304 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2009 - 10:29

εεεεμμ...

...τσουκ...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#26305 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2009 - 12:18

Απλα δεν την παλευετε :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#26306 RiTO

RiTO

Tactical.Leader

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2009 - 13:11

Καλημερα σε ολους . Τι λεει πως περνατε ; καιρο ειχα να περασω να δω τι τρεχει στο forum(μαλλον χρονια).
Insanity has taken over me..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#26307 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2009 - 14:23

ποιοσ εισαι;

#26308 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2009 - 14:47

Δηλαδή εδώ θες να μου πεις ότι η μοναδική φορά που ακούγεται η "φωνή του λαού" είναι στην κάλπη. Να σε ενημερώσω ότι είναι η μοναδική φορά που ΔΕΝ ακούγεται ...

Όχι; Εκτός και αν υποθέσουμε ότι τα αποτελέσματα των εκλογών διαβάλλονται από κάποιους.

Αφού ο λαός αποφασίζει ποιον θα ψηφίσει, φυσικά και ακούγεται η φωνή του. Και μάλιστα με τον ποιο δημοκρατικό τρόπο. Πολύ πιο δημοκρατικό από το "όποιος κάνει περισσότερο σαματά ας γίνει το δικό του".

Αν στις 4 Οκτωβρίου ας πούμε βγει ένα άλλο κόμμα εκτός των 2 προαναφερθέντων, δεν θα ήταν επειδή το διάλεξε ο λαός ε; Εκτός κι αν υποθέσουμε ότι όποιο κώμα και να βγει θα ακολουθηθεί η ίδια πολιτική. Δεν νομίζω όμως. Προσωπικά πιστεύω ότι η αποχή είναι μεγάλη βλακεία γιατί ενισχύει τον δικομματισμό και την διαιώνιση της στασιμότητας. Η μήπως με το να μην ψηφίζεις αλλάζει κάτι;

Το μόνο που κερδίζεις είναι ότι δηλώνεις απαξίωση του πολιτικού συστήματος. Φυσικά αυτό δεν είναι κακό από μόνο του, προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι για αυτό το σύστημα. Αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι πιο δημοκρατικό που να είναι και εφικτό.

Όταν λοιπόν απορρίπτεις το ίδιο το σύστημα, δεν πρέπει να περιμένεις από το σύστημα να σου παρέχει τίποτα. Είναι σαν να μου λες ότι, εγώ δεν πληρώνω φόρους, δεν συμμετέχω στα κοινά, δεν ψηφίζω, δεν τηρώ τους νόμους, αλλά απαιτώ δωρεάν παιδιά, απαιτώ αξιοκρατία και ένα σωρό άλλα. Οπότε στην ουσία είναι σαν ένας light πόλεμος για το ποιος θα επικρατήσει. Καμία σχέση με δημοκρατία αυτό.
phmava.php

#26309 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2009 - 14:56

Άστο βρε phm αφού βλέπεις η τρύπα δεν σηκώνει πολιτικές συζητήσεις :P

In other news είδα το Inglourious Basterds εχθές...Την αλήθεια μου, από Tarantino περίμενα περισσότερα αλλά παρόλαυτα πολύ ωραία ταινία με κλασικές ταραντινοαξίες XD Στυλιζάρισμα, μπόλικο αίμα και ατακαδόρους πρωταγωνιστές. Βέβαια είναι σκληρό το δίλλημα :Αμερική vs Ναζί...Δεν ήξερα τι να διαλέξω:terror2::hahaha:

xbJ3b2w.jpeg

#26310 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2009 - 14:59

^ hint: she picked the nazis. :hahaha:
[/δοσύλογος mode]