Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 05 September 2009 - 21:45
οχι κι εδω ρε παιδια
Posted 05 September 2009 - 21:50
Posted 05 September 2009 - 22:55
(κατατοπιστικότατο δε μπορείτε να πείτε)

Posted 05 September 2009 - 23:05
supermarket, παιζει σε μπακαλικα περιπτερα, hondos center και λοιπα του ειδους, μεχρι κ στον δρομο να ψαξεις κατω καπου θα βρεις κανενα πεταμενοείπα και γω το παιδάκι να μπω στη μάυρη τρύπα να πω τη βλακεία μου και έπεσα σε συζήτηση με πολιτικά... Για πανυγήρι πήγαινα και πανυγήρι βρήκα, αλλά διαφορετικό... Ξέρει κανείς να πουλάνε κάπου λαστιχάκια με μαλλιά?
(κατατοπιστικότατο δε μπορείτε να πείτε)

f*ck medicine. I want to be a ninja.
Posted 06 September 2009 - 01:55

Με λιγο ακομα ψαξιμο βρηκα κι αυτο
οποτε οποιος εχει ορεξη για χαρτοκοπτικη μπορει πλεον να αποκτησει τη δικη του Ceiling Cat.
Posted 06 September 2009 - 09:33
supermarket, παιζει σε μπακαλικα περιπτερα, hondos center και λοιπα του ειδους, μεχρι κ στον δρομο να ψαξεις κατω καπου θα βρεις κανενα πεταμενο
[nerd mode on] Ζητησε λαστιχακι με μαλλια...οχι λαστιχακι για μαλλια..οποτε υποθετω πως ειναι αυτα τα "καλλωπιστικα" αξεσουαρ μαλλιων που εχουν και μια τουφα πανω απο μονα τους συνθετοντας ετσι ενα "περιπλοκο" χτενισμα..[nerd mode off]
Το ξεφτιλισα..το ξερω..
εντιτ - θα τα βρεις σε Hondos Center και αλλα τετοιου ειδους καταστηματα, καθως και σε καταστηματα με ειδη κομμωτηριου τυπου "Δαφνης "...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 06 September 2009 - 09:51

Posted 06 September 2009 - 10:07

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 06 September 2009 - 10:29
...τσουκ...
Posted 06 September 2009 - 12:18

Posted 06 September 2009 - 13:11
Posted 06 September 2009 - 14:47
Δηλαδή εδώ θες να μου πεις ότι η μοναδική φορά που ακούγεται η "φωνή του λαού" είναι στην κάλπη. Να σε ενημερώσω ότι είναι η μοναδική φορά που ΔΕΝ ακούγεται ...
Όχι; Εκτός και αν υποθέσουμε ότι τα αποτελέσματα των εκλογών διαβάλλονται από κάποιους.
Αφού ο λαός αποφασίζει ποιον θα ψηφίσει, φυσικά και ακούγεται η φωνή του. Και μάλιστα με τον ποιο δημοκρατικό τρόπο. Πολύ πιο δημοκρατικό από το "όποιος κάνει περισσότερο σαματά ας γίνει το δικό του".
Αν στις 4 Οκτωβρίου ας πούμε βγει ένα άλλο κόμμα εκτός των 2 προαναφερθέντων, δεν θα ήταν επειδή το διάλεξε ο λαός ε; Εκτός κι αν υποθέσουμε ότι όποιο κώμα και να βγει θα ακολουθηθεί η ίδια πολιτική. Δεν νομίζω όμως. Προσωπικά πιστεύω ότι η αποχή είναι μεγάλη βλακεία γιατί ενισχύει τον δικομματισμό και την διαιώνιση της στασιμότητας. Η μήπως με το να μην ψηφίζεις αλλάζει κάτι;
Το μόνο που κερδίζεις είναι ότι δηλώνεις απαξίωση του πολιτικού συστήματος. Φυσικά αυτό δεν είναι κακό από μόνο του, προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι για αυτό το σύστημα. Αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι πιο δημοκρατικό που να είναι και εφικτό.
Όταν λοιπόν απορρίπτεις το ίδιο το σύστημα, δεν πρέπει να περιμένεις από το σύστημα να σου παρέχει τίποτα. Είναι σαν να μου λες ότι, εγώ δεν πληρώνω φόρους, δεν συμμετέχω στα κοινά, δεν ψηφίζω, δεν τηρώ τους νόμους, αλλά απαιτώ δωρεάν παιδιά, απαιτώ αξιοκρατία και ένα σωρό άλλα. Οπότε στην ουσία είναι σαν ένας light πόλεμος για το ποιος θα επικρατήσει. Καμία σχέση με δημοκρατία αυτό.
Posted 06 September 2009 - 14:56
In other news είδα το Inglourious Basterds εχθές...Την αλήθεια μου, από Tarantino περίμενα περισσότερα αλλά παρόλαυτα πολύ ωραία ταινία με κλασικές ταραντινοαξίες XD Στυλιζάρισμα, μπόλικο αίμα και ατακαδόρους πρωταγωνιστές. Βέβαια είναι σκληρό το δίλλημα :Αμερική vs Ναζί...Δεν ήξερα τι να διαλέξω
Posted 06 September 2009 - 14:59
[/δοσύλογος mode]