Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 05 September 2009 - 02:35
πιστευω πως ειναι πολυ πιο σοβαρος και εξυπνος στην πραγματικοτητα.
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 05 September 2009 - 03:21
κατέβασα το utorrent 1.8.4, έκανα την εγκατάσταση.
Με το που εγκαταστάθηκε το Kapersky μου έβγαλε κάτι για trojan generic, και ότι αυτό το trojan λέει ήταν αδύνατο να μπει στην καραντίνα. Από εκείνη την στιγμή όποτε ανοίγω το utorent η προειδοποίηση από Kapersky για trojan genericξεπετάγεται σαν κακό μανιτάρι. Ακόμα και όταν είναι ίδι ανοιχτώ το utorrent και ανοίξω κάποιο torrent για κατέβασμα τότε πάλι το ίδιο γίνετε, το ίδιο κάνει και όταν πάω να ρυθμίσω κάτι όπως το όριο λήψης/αποστολής. Ακόμα και όταν πήγα να ρυθμίσω που θέλω να αποθηκεύονται αυτά που κατεβάσω, με το που πάτησα το ok, πάλι για trojan generic μου έλεγε. Ξέρει κανεις τι μπορεί να συμβαίνει?? λέτε το κώλυμα να το έχει το Kapersky και κάπου να μπερδεύεται η φταίει όντως το utorent??
Αχ καλε αν ξέρει κάποιος ας με διαφωτίσει την ερμη
Posted 05 September 2009 - 07:32
Πέρα από αυτό δοκίμασε να βάλεις το utorrent σε τίποτα exceptions list που λογικά θα έχει.
Να υποθέσω ότι η "εξαίρεση" στο firewall των windows υπάρχει
Posted 05 September 2009 - 13:17
1)Εκτός από τα γνωστά κόμματα υπάρχουν πολλά άλλα με διαφορετικές ιδεολογίες που μπορεί να ενδιαφέρουν κάποιον αν το ψάξει
2)Αν κάποιος θέλει να δώσει ένα μήνυμα ότι όλοι είναι σκατά και κάτι πρέπει να αλλάξει ψύφισαι λευκό......
Γιατί να μην πας καθόλου να ψηφισείς.Δύστυχως μπαίνεις κι εσύ στο ίδιο τσουβάλι με τα άτομα που δεν πάνε να ψηφίσουν γτ δεν θέλουν να χάσουν τον ύπνο τους ή γτ πραγματικά είναι αδιάφοροι για τι γίνεται γύρω τους, χωρίς παρόλα αυτά να είσαι τέτοιος τύπος....
Posted 05 September 2009 - 13:37
Πουλαω 10 ευρω τη ψηφο μου.
Posted 05 September 2009 - 13:52
Ναι, έχω γίνει εντελώς καλόγρια λόγω εξεταστικής και δουλειάς... από κόσμια... μηδέν.

Posted 05 September 2009 - 13:57
Και έμαθα εδώ,γιατί δεν ανοίγω τηλεόραση και γενικότερα δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα το πανηγυράκι, ότι θα κατέβει και ο Ψινάκης. Lol όμως?
Posted 05 September 2009 - 14:04
4 Οκτωβρη.
Domo!
Και έμαθα εδώ,γιατί δεν ανοίγω τηλεόραση και γενικότερα δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα το πανηγυράκι, ότι θα κατέβει και ο Ψινάκης. Lol όμως?
Δόξα τη Μεγαλόχαρη και την κούτρα μου που η τηλεόρασή μου έχει πιάσει αράχνες!!! Μετά την "σταυρώστε με, σταυρώστε με", ο "σουβλίστε με, σουβλίστε με"! Θου Κύριε το mental image...

Posted 05 September 2009 - 14:31
Posted 05 September 2009 - 14:47
OBLIGATORY

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 05 September 2009 - 15:03
OBLIGATORY
George Carlin Doesn't vote:nod:
:nod:
:nod:
Σπουδαίος άνθρωπος. Θα έπρεπε να διδάσκουν George Carlin στα σχολεία.
Posted 05 September 2009 - 15:06
Και για πολλοστή φορά, φαίνεται το πόσο ίδιοι είμαστε με τους ανθρώπους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Και της Ασίας. Και του Ειρηνικού. Και παντού.
Κοντολογίς, παντού τα ίδια σκ@τ@ είμαστε.
Ναι και μάλιστα θα κατεβεί υποψήφιος με το ΛΑ.ΟΣ
Ω, πόσο ξαφνιάζομαι... ω, πόσο ξαφνιάζομαι...

Posted 05 September 2009 - 16:15
Δεν νομίζω ότι σε κάνει ξεχωριστό από τους άλλους να μείνεις σπίτι σου και να μη ψηφίσεις.
Προφανώς ούτε το να πας να ψηφίσεις σε κάνει ξεχωριστό απο τους άλλους
Ομως δημιουργείται μια μιζέρια κι ένας μηδενισμός που μόνο κακό μπορεί να κάνει.....
Κατα τη γνώμη μου αν κάποιος θέλει να εκφράσει τη δυσαρεσκιά του μπορεί να το κάνει με το "λευκό".Ειλικρινα γτ να μην πάει καθόλου να ψηφίσει.Με τα λευκά δλδ οι πολιτικοί δεν το παίρνουν το μήνυμα?