Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#26191 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 01 September 2009 - 10:29

αχεμ...

the excrement made physical contact with a hydro-electric powered oscillating air current distribution device
=
the shit hit the fan...

@flamme

οκ... δλδ. για παράδειγμα αν είμαι στο irc και μιλάω με τον Μήτσο τον Κίτσο τη Σούλα τη Ρούλα και τη Φούλα για την Ιταλία... έχουμε μία ήρεμη συζήτηση... χωρίς καυγάδες και τίποτα... απλά συζητάμε και συμφωνούμε πόσο χάλια είναι οι Ιταλοί, πόσο χάλια είναι η Ιταλία κτλ κτλ. Και όλα αυτά με αφορμή τις εμπειρίες που είχα από τη Νάπολη πριν 3-4 χρόνια που είχα πάει...
θα μπεις εσύ και θα είσαι κύριος... και δε θα μπεις να υποστηρίξεις κάτι που γνωρίζεις καλύτερα... αφού 5 άτομα έχουν διαφορετική άποψη κ συζητάνε πολιτισμένα μεταξύ τους... αυτό μου λες...

για να μη θυμηθούμε την είσοδό σου στο φόρουμ και το VM προς άλλο μέλος που όμορφα κ ωραία του έλεγες πως θες να του λιώσεις τα δάχτυλα και άλλες ομορφιές...

εσύ τώρα δλδ. θα μου κάνεις μάθημα να είμαι ευγενικός... ΟΚ, μαζί σου

επίσης το ποιος λέει άσχημα λόγια για μένα πίσω από την πλάτη μου, ποσώς με ενδιαφέρει... αν είναι τοοοοοοοοοόσο μάγκας και έχει τόσο πρόβλημα ας τα πει κ μπροστά μου...
αλλά πίσω από τα πληκτρολόγια όλοι ράμπο είναι...

ssgoku3κτλ κτλ
θεωρώ όλο το ποστ σχετικά με το πως γράφω ως μία αποτυχημένη προσπάθεια για χιούμορ κ τπτ παραπάνω...

#26192 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 01 September 2009 - 10:42

αχεμ...

the excrement made physical contact with a hydro-electric powered oscillating air current distribution device
=
the shit hit the fan...

@flamme

οκ... δλδ. για παράδειγμα αν είμαι στο irc και μιλάω με τον Μήτσο τον Κίτσο τη Σούλα τη Ρούλα και τη Φούλα για την Ιταλία... έχουμε μία ήρεμη συζήτηση... χωρίς καυγάδες και τίποτα... απλά συζητάμε και συμφωνούμε πόσο χάλια είναι οι Ιταλοί, πόσο χάλια είναι η Ιταλία κτλ κτλ. Και όλα αυτά με αφορμή τις εμπειρίες που είχα από τη Νάπολη πριν 3-4 χρόνια που είχα πάει...
θα μπεις εσύ και θα είσαι κύριος... και δε θα μπεις να υποστηρίξεις κάτι που γνωρίζεις καλύτερα... αφού 5 άτομα έχουν διαφορετική άποψη κ συζητάνε πολιτισμένα μεταξύ τους... αυτό μου λες...

για να μη θυμηθούμε την είσοδό σου στο φόρουμ και το VM προς άλλο μέλος που όμορφα κ ωραία του έλεγες πως θες να του λιώσεις τα δάχτυλα και άλλες ομορφιές...

εσύ τώρα δλδ. θα μου κάνεις μάθημα να είμαι ευγενικός... ΟΚ, μαζί σου

επίσης το ποιος λέει άσχημα λόγια για μένα πίσω από την πλάτη μου, ποσώς με ενδιαφέρει... αν είναι τοοοοοοοοοόσο μάγκας και έχει τόσο πρόβλημα ας τα πει κ μπροστά μου...
αλλά πίσω από τα πληκτρολόγια όλοι ράμπο είναι...

ssgoku3κτλ κτλ
θεωρώ όλο το ποστ σχετικά με το πως γράφω ως μία αποτυχημένη προσπάθεια για χιούμορ κ τπτ παραπάνω...

proton, δεν θέλω να κολλήσω στο παράδειγμα αλλα συγκεκριμένα για την napoli όχι απλά δεν θα σας την έμπαινα αλλα θα συμφωνούσα κιόλας. είναι αυτό, δεν έχω πρόβλημα αν έχετε επιχειρήματα. το πρόβλημα μου θα ήταν να πεις: οι έλυνες (γιατί στα @@ μου τους έχω τους ιταλούς) είναι παπάρες γιατί έτσι. εμενα αυτό φυσικά και με ενοχλεί. η συζήτηση στο irc ήταν χαλαρή και ακόμη και αν έθιξε κάτι που αρέσει σε εσένα μπορούσες πολύ χαλαρά να mπεις την γνώμη σου με επιχειρήματα, όχι να την πεις σε εμενα που έχω αντίθετη γνώμη. όσον αφορά για το vm που ανέφερες. έχω ζητήσει συγγνώμη όσες φορες χρειάζεται και από την ρίου ρίου και από τον odin ο οποιος έτυχε να μου στήλη pm σε εκείνη την περίπτωση και γενικά από πολύ κόσμο ευτυχώς ο odin είχε φερθεί πολύ ευγενικά και μαζί με τον dante μου έδωσαν δεύτερη επιλογή, νομίζω τώρα δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο, και μερικά threads στα οποια ήμουν επιθετικός λίγους μήνες πριν ζήτησα πάλι να γίνουν delete και ζήτησα συγγνώμη από τα άτομα, όπως στον ankaa. είπα πουθενά πως είμαι τελείως? είπα όμως πως θες δεν θες, ένα τέτοιο λάθος σε εμενα που ήμουν 17 και καινούριος στα forum (γιατί δεν έγγραφα σοβαρά σε κάνα άλλο πριν) μπορεί να δικαιολογηθεί, αυτό που κανεις εσύ όχι τόσο εύκολα.

τέλος θα σου πω κάτι, oh well μπορεί να το γυρίσεις εναντίον μου για να πεις "έπρεπε να το είχα κάνει εγώ να ξεμπερδεύουμε από εσένα" αλλα αν σε εκείνο το pm δεν είχα δει έναν πολύ ευγενικό mod να μου δίνει μια δεύτερη ευκαιρία και είχα δει έναν mod που μιλάει σαν εσένα δεν θα είχα ξαναμπεί.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#26193 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 01 September 2009 - 11:13

κατάλαβε λοιπόν ότι με ενοχλεί να μιλάνε για κάτι που εγώ ζω καθημερινά κάποιοι που είχαν ασχοληθεί κάποτε... και επειδή θεωρούσαν σωστό τότε το να καίγονται από το πρωί ως το βράδυ για να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι από κάποιον άλλον σε ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ και τώρα κάποιος μπορεί να γίνει αξιοπρεπής παίκτης με λιγότερες ώρες να λένε ότι χάλασε το παιχνίδι...

να μιλήσω με επιχειρήματα για ποιο λόγο; να έπαιζες καθημερινά και να μου έλεγες ότι μου τη σπάει που buggαρει στο τάδε instance να σου πω μαζί σου... να μου λες άκουσα ότι αυτό έτσι κ εκείνο αλλιώς, πως θα γίνει κουβέντα;

τώρα μου λες ότι ξεκίνησες άσχημα αλλά ζήτησες συγνώμη. μετά ήσουν επιθετικός αλλά ζήτησες να γίνουν delete. Και βάζεις σα δικαιολογία συνεχώς την ηλικία σου...
ε σορρυ τότε, πολύ απλά θα μπορώ να πω ότι θέλω και απλά μετά να ζητάω συγνώμη ή να τα κάνω delete. Και μετά να καταλήγω ότι δε μπορώ να συζητήσω σοβαρά με 18χρονα...

βάση της δικής σου λογικής δεν τρέχει τίποτα...

εγώ ξέρω ότι μπορεί να έχω πιάσει από τα μούτρα για ΧΥΖ λόγους 100 χρήστες. Για τους 98 ήμουν σωστός. Για τους 2 κλάιν, γράψε λάθος.
Και στην τελική όποιος γράφεται στο anime.gr και ασχολείται με τον Σπόνη το έχει χάσει το παιχνίδι... όποιος κάνει εγγραφή εδώ κ ασχολείται με τα anime κερδισμένος είναι... Εκεί δε θα με βρει μπροστά του...

#26194 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 01 September 2009 - 12:07

φτου και εχει το photobucket maintenance και δε μπορω να ποσταρω κανα lolcat, π*****α κοινωνια.

#26195 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 01 September 2009 - 12:33

Loke άσε με να το κάνω εγώ :hahaha:

Posted Image
phmava.php

#26196 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 01 September 2009 - 12:37

Καλό μήνα σε όλους.
Σε καλό να μας μπει (σε κάποιους μπήκε ήδη με ζωντάνια).

BTW το over 9000 γιατί προέκυψε έτσι;
Στο manga έχω την εντύπωση ότι ήταν over 8000...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#26197 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 01 September 2009 - 12:43

και στο Kai

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#26198 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 01 September 2009 - 12:47

Καλό μήνα σε όλους.
Σε καλό να μας μπει (σε κάποιους μπήκε ήδη με ζωντάνια).

Νομίζω αυτό που λες ισχύει. Σύμφωνα με την Encyclopedia Dramatica

"Over 9,000 is an over-used meme that was started by the anime Dragon Ball Z, where characters would use scouters to detect power levels. The line from the original manga was "It's over 8,000", but no one f*****g knows about that, now do they?"

Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#26199 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 01 September 2009 - 12:48

Είχαν κάνει λάθος στην Αγγλική μεταγλώττιση νομίζω.

Posted Image

#26200 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 01 September 2009 - 13:09

Μαλλον επιτηδες το εκαναν για να ακουγεται πιο δραματικο (και καλα).
Posted Image

#26201 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 01 September 2009 - 13:53

Πάντως και στο άνιμε το κανονικό (όχι το κάι) 8000 έλεγε.

Και μιας και αναφέρθηκε κάπου το wow

Posted Image

#26202 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 01 September 2009 - 14:06

LOL! Η αλήθεια είναι οτι δεν το βρίσκω και τόσο απίθανο... το WOW έχει καταντήσει αρρώστια... μην πω επιδημια, its spreads like plaque...

#26203 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 01 September 2009 - 14:55

LOL! Η αλήθεια είναι οτι δεν το βρίσκω και τόσο απίθανο... το WOW έχει καταντήσει αρρώστια... μην πω επιδημια, its spreads like plaque...

An epidemic of yellow teeth and bad breath is upon us!
Posted Image

#26204 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 01 September 2009 - 14:57

έλα τώρα ας μην ξαναρχίσουμε τα ίδια έτσι!!!
αρκετά.μην το συνεχίζεις και εσύ

Spoiler:

Ασχετο (ενω ολα τα αλλα ειναι σχετικα:himitsu:) χτες ειδα οτι στο cine+ εχει βαλει το d.gray man....:kill4u: εν το μετα3υ κολλησα τον αδερφο μου γτ σε καποια φαση αρχισε να μου κανει ερωτησεις για να καταλαβει τι γινεται...:OMG3: αυτα ειναι...:riiight:

Posted Image

Spoiler:

#26205 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 01 September 2009 - 14:57

δεν βρίσκω το thread αγαπημένος seiyou :(
where is it?

Ιδού το thread.

Όσο για το Over 9.000, οι Αμερικάνοι είχαν κάνει αρκετές πατάτες στην μεταγλώττισή τους, συμπεριλαμβανομένων και μερικών power levels. Το 9.000 είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

E5VV38U.jpg