Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#26161 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 01 September 2009 - 01:20

the excrement made physical contact with a hydro-electric powered oscillating air current distribution device :hmmm:
αυτό πάλι τι πάει να πει ???

#26162 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 01 September 2009 - 01:25

θα σου απαντήσω όσο πιο ευγενικά μπορώ γιατί με ντουβάρια δεν τα πάω και τόσο καλά...

ΝΟΙΩΘΕΙΣ;

δλδ. το anime.gr είναι το ΜΟΝΟ φόρουμ στο κόσμο προφανώς. Και αφού είμαι παλιό μέλος εδώ το κουβαλάω κληρονομιά...

news flash

υπάρχουν κ άλλα forum που είμαι μέλος. Και ελληνικά αλλά και διεθνή... και ξέρεις κάτι... για έναν περίεργο λόγο όταν είναι να κάνω εγγραφή διαβάζω τους κανόνες κ τι λέει το κάθε ένα ξεχωριστά... :OMG3: shocking προφανώς
επίσης όταν κάνω εγγραφή [ή κ πιο πριν αν είναι ανοικτό κ το επιτρέπει] κάθομαι μία με δύο εβδομάδες κ διαβάζω διάφορα τόπικ. Και βλέπω πως συμπεριφέρονται οι χρήστες αλλά και οι admins/mods κατά περίσταση
και μετά ποστάρω... ή ανοίγω καινούριο θέμα, αφού είμαι σίγουρος ότι αυτό που θέλω να συζητήσω δεν υπάρχει αλλού...

αλλά τι να λέμε τώρα... αν δεν κάνεις εγγραφή, δεν ανοίξεις καινούριο τόπικ όπου να'ναι με την μία και ρωτήσεις κάτι που λένε ήδη σε κάποια sticky... δε θεωρείς ότι συμμετέχεις σε φόρουμ βρε παιδί μου.
Αν δε δείξεις με το που πατήσεις το πόδι σου ότι "ήρθα ρε *νια, κατεβαστε τα παντελόνια σας γιατί μπουκάρω" δεν είσαι σωστό μέλος ρε παιδί μου...
και αν φυσικά κάποιος σου κάνει παρατήρηση [όχι εγώ, γιατί δεν το συνηθίζω] η απάντηση είναι μία => admins είστε ζώα...

το έχω πει χίλιες φορές... έχω σταματήσει να είμαι ευγενικός από τότε που the excrement made physical contact with a hydro-electric powered oscillating air current distribution device

και δεν αλλάζω τροπάρι, αν δεν αλλάξουν πρώτα οι υπόλοιποι...

υπάρχουν τρόποι και τρόποι να το πεις. αυτό είναι το θέμα. νιώθεις? γιατί κανένας δεν σχολιάζει άλλους mods ενώ κάνουνε το ίδιο που κανεις εσύ ενώ το μισό forum έχει θέματα μαζί σου? μήπως φταίς εσύ? γιατί ναι, μερικοί mods θα προσπαθήσουνε να μην με πούνε ντουβάρι ακόμη και ας πιστεύουνε πως είμαι ενώ εσύ όχι. όσο για τις βλακείες που κάνουνε τα νέα μέλη ποτε δεν είπα πως είναι σωστές αλλα το να τους βρίζεις και να τους την λες μονο καλο δεν κάνει. also, σπονι, I am sorry αλλα δεν είναι όλοι τέλειοι σαν εσένα οποτε κάνουνε λάθη μερική, μπορείς να προσπαθήσεις να φέρεσαι πιο πολύ όμως σαν ένα άτομο τις ηλικίας σου γιατί το να κάνει ένα ηλίθιο post ένας καινούριος δεκαπεντάχρονος σηνχορίτε, το να φέρεσαι εσύ σαν δεκατετράχρονος σκληρός dude όμως είναι κάπως κακό για εσένα, και ακούμε που σου λέω δεν έχω τίποτα εναντίον σου και δεν μου αρέσει να ακούω όλον τον κόσμο να σε βρίζει είτε πισώπλατα είτε όχι, όπως φυσικά δεν μου αρέσει να ακούω κόσμο να βρίζει άλλον κόσμο. το να βρίσεις κάποιον που κάνει λάθη το ένα μετά το άλλο ενώ τον έχετε προειδοποιήσει είναι ένα πράγμα και το δικαιολογώ, το να φέρεσαι λες και σου φάγαμε το μπιφτέκι με το παραμικρό που σε θίξει είναι γελοίο και απορώ πως δεν το καταλαβαίνεις και από μονος σου, τόσα χρονια υπάρχει κόσμος που διαμαρτύρεται για αυτό το πράγμα, γιατί δεν σκέφτηκες ποτε πως και ας έχουνε άδικο οι άλλοι μπορεί να έχεις και εσύ? χθες το βραδυ γινόταν μια συζήτηση στο black hole, με τον melkor κατέληξα σε κάπως άσχημο σημείο αλλα τουλάχιστον αυτός στην συζήτηση πήρε μέρος λέγοντας πράγματα που είχαν να κάνουν με αυτή και στηρίζοντας την άποψη του, εσύ πετάχτηκες σαν την φούτσα (όπως σου αρέσει τόσο να λες) για να μου την μπεις έτσι γιατί είσαι γαμάτος και τίποτα άλλο, ωραίος, γαμάτος, όπως και στην συζήτηση περί wow στο IRC, λέγαμε πολύ ωραία και χαλαρά τις άποψeiς μας και εσύ πετάγεσαι να μας την πεις επειδή δεν μας αρέσει πια το wow σε σχέση με πριν. ούτε ένα επιχείρημα δεν είχες, μονο να μας πεις καθυστερημένα που όταν πληρώνουμε για ένα παιχνίδι θέλουμε να μας αρέσει κιόλας. δεν θα ήταν καλύτερο να τα βάζεις με άτομα τις ηλικίας σου αντί να μου spas εμενα τα παπάκια (όπως σου αρέσει τόσο πολύ να λες)? εγώ είμαι 18 χρόνον και ακόμα και ας είμαι ηλίθιος η ******* η αντιπαθητικός έχω καιρό μπροστά μου για να βρω τον σωστό δρόμο, και προσπαθώ να το κάνω, αν συνεχίσεις έτσι θα κατάληξης απλά ένα μεγαλύτερο κορόιδο απότι σε θεωρούνε τώρα μερικοί. anyways, δεν νομίζω να χρησιμοποίησα λέξης που δεν είναι σωστές για το forum, after all τις περισσότερες από εσένα τις έκανα copy paste οποτε δεν περιμένω κανένα ban η warn, θα με ευχαριστούσε να δω μια σοβαρή απάντηση από εσένα και όχι από αλλα μέλη και φυσικά και σε private manner αν δεν έχεις όρεξη να συνεχιστεί εδώ πέρα.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#26163 GokuSSJ3

GokuSSJ3

*Don't be like me*

• Banned
  • 96 posts

Posted 01 September 2009 - 01:29

υπάρχουν κ άλλα forum που είμαι μέλος. Και ελληνικά αλλά και διεθνή... και ξέρεις κάτι... για έναν περίεργο λόγο όταν είναι να κάνω εγγραφή διαβάζω τους κανόνες κ τι λέει το κάθε ένα ξεχωριστά... :OMG3: shocking προφανώς

ναι αλλα μόλις έχεις παραβίαση δυο κανόνες:OMG3:

news flash

made physical contact with a hydro-electric powered oscillating air current distribution device

:arrow: Τα μηνύματα σας θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά...

ΝΟΙΩΘΕΙΣ;

δλδ. το anime.gr είναι το ΜΟΝΟ φόρουμ στο κόσμο προφανώς. Και αφού είμαι παλιό μέλος εδώ το κουβαλάω κληρονομιά...

:arrow: Μη γράφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του...

:hahaha::hahaha:

#26164 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 September 2009 - 01:44

Εμπλεκόμενη μόνο στο μέρος που αφορά τους κανόνες του forum και όχι την διαμάχη των παιδιών, για την αποφυγή παρεξηγήσεων.

GOku SSJ3 υπάρχει το γράμμα του κανόνα και το πνεύμα του κανόνα. Επίσης όταν αναφερόμαστε σε έναν κανόνα σκοπός είναι να τον παραθέτουμε ολόκληρο και όχι μόνο τα κομμάτια που μας συμφέρουν παραφράζοντας τον.

:arrow: Τα μηνύματα σας θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish (γραφή ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες). Μηνύματα (και πολύ περισσότερο) θέματα σε greeklish θα τροποποιούνται χωρίς προειδοποίηση.

Ο συγκεκριμένος κανόνας έγινε για να αποθαρρυνθεί η χρήση των greeklish και όχι οποιασδήποτε άλλης γλώσσας στο forum.

:arrow: Μη γράφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που καλείται να διαβάσει το μήνυμα σας, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε με μέτρο έντονους (bold) χαρακτήρες.

Oμοίως και στην δεύτερη περίπτωση. Α) αναφέρετε στο σύνολο του post Β) έχω την αίσθηση ότι ο Sponis ξέρει την σημασία των κεφαλαίων δεν ανακάλυψε χτες το internet.

#26165 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 01 September 2009 - 01:52

This thread makes truck scared...

Δημοσιευμένη  εικόνα

LfNX0dh.png

#26166 GokuSSJ3

GokuSSJ3

*Don't be like me*

• Banned
  • 96 posts

Posted 01 September 2009 - 02:03

GOku SSJ3 υπάρχει το γράμμα του κανόνα και το πνεύμα του κανόνα. Επίσης όταν αναφερόμαστε σε έναν κανόνα σκοπός είναι να τον παραθέτουμε ολόκληρο και όχι μόνο τα κομμάτια που μας συμφέρουν παραφράζοντας τον.

:arrow: Τα μηνύματα σας θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish (γραφή ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες). Μηνύματα (και πολύ περισσότερο) θέματα σε greeklish θα τροποποιούνται χωρίς προειδοποίηση.

Ο συγκεκριμένος κανόνας έγινε για να αποθαρρυνθεί η χρήση των greeklish και όχι οποιασδήποτε άλλης γλώσσας στο forum.

έτσι ε?
τότε η/ο odin γιατί έδωσε 20% warn στον/η Melkor που έγραψα αγγλικά?

Spoiler:

:arrow: Μη γράφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που καλείται να διαβάσει το μήνυμα σας, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε με μέτρο έντονους (bold) χαρακτήρες.

Oμοίως και στην δεύτερη περίπτωση. Α) αναφέρετε στο σύνολο του post Β) έχω την αίσθηση ότι ο Sponis ξέρει την σημασία των κεφαλαίων δεν ανακάλυψε χτες το internet.

Α) είπα εγώ το αντίθετο?
B) τι σχέση έχει αυτό?

εγώ διαβάζω ότι απαγορεύται να γράφουμε με κεφαλαια... σωστά? έγραψε με κεφαλαια άρα παραβίασε τους κανόνες!

#26167 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 01 September 2009 - 02:08

δεν έχει σημασία σε τι γλώσσα το είπε αλλά το τι είπε
δες faggotry.και ήρεμα έ

#26168 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 01 September 2009 - 02:10

Δημοσιευμένη  εικόνα

εκεί κανονικά θα έπρεπε να υπάρξει διόρθωση στον κανόνα, γιατί προφανώς εννοεί ότι απαγορεύεται να γράφουμε συνέχεια με κεφαλαία όχι 2-3 λέξεις.

επίσης μάθε αγγλικά πρωτού σχολιάσεις.
Posted Image

#26169 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 01 September 2009 - 02:13

έτσι ε?

Spoiler:

Α) είπα εγώ το αντίθετο?
B) τι σχέση έχει αυτό?

εγώ διαβάζω ότι απαγορεύται να γράφουμε με κεφαλαια... σωστά? έγραψε με κεφαλαια άρα παραβίασε τους κανόνες!

Δημοσιευμένη  εικόνα
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#26170 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 September 2009 - 02:18

έτσι ε?

Spoiler:

Α) είπα εγώ το αντίθετο?
B) τι σχέση έχει αυτό?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#26171 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 01 September 2009 - 02:19

Δημοσιευμένη  εικόνα

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#26172 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 01 September 2009 - 02:20

έτσι ε?

Α) είπα εγώ το αντίθετο?
B) τι σχέση έχει αυτό?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#26173 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 01 September 2009 - 02:32

έτσι ε?

Spoiler:

Α) είπα εγώ το αντίθετο?
B) τι σχέση έχει αυτό?

Δημοσιευμένη  εικόνα

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#26174 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 01 September 2009 - 02:33

έτσι ε?

Spoiler:

Α) είπα εγώ το αντίθετο?
B) τι σχέση έχει αυτό?

Δημοσιευμένη  εικόνα

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#26175 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 01 September 2009 - 02:34

έτσι ε?

Spoiler:

Α) είπα εγώ το αντίθετο?
B) τι σχέση έχει αυτό?

Δημοσιευμένη  εικόνα

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.