Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#26101 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 23:17

τελος, οσον αφορα τις χριστιανικες γιορτες, ας τις κοψουν. αυτο συναδει και με την καταργηση θρησκευτικου μαθηματος απο το εκπαιδευτικο προγραμμα, και που εχουμε συζητησει και παλιοτερα εδω μεσα.
Οσο για τις δικαιολογιες που λες οτι βρισκουν οι καθηγητες για να μην γινεται μαθημα, θα ηθελα παρα πολυ, να σε βαλω μεσα σε ενα γραφειο μια μερα μονο, και να σου δειξω τι χαρτομανι εχιε να συμπληρωσει ενας καθηγητης. χωρια τα συμβουλια για το προγραμμα, τα ενδεικτικα, την συμπεριφορα των μαθητων, τα οικονομικα του σχολειου, την αναθεση των γιορτων, την ρυθμιση των εφημεριων, τις υπερωριες, τα κενα, τα βιβλια, τα προγραμματα, τις επισκεψεις των συμβουλων πρωτοβαθμιας/δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης, την καλυψη διδακτικων κενων, και ο καταλογος συνεχιζει. θελεις να το κανω?
και μεσα σε ολα αυτα, να εχεις να ανεχεσαι και αρκετες ταξεις με 25 ατομα την καθεμια, γεματες μαθητες, που νομιζουν, οτι ειναι αρκετα εξυπνοι, για να ταπωσουν τους καθηγητες τους, γιατι οι καθηγητες τους ειναι ανθρωποι κακοι, και οχι κατι κακομοιροι *******, που θελουν να μορφωσουν αυτα τα τουβλα.

οποτε, αν δεν ξερουμε, δεν το ανοιγουμε. ακουσε λιγο sex pistols τωρα. και αλλη φορα, οχι ξορκια σε μενα, δεν πιανουν.

hoh too strong for me. ρε melkor με κοροϊδεύεις? μονο στην ελλάδα έχουνε να κάνουνε τόσα η καθηγητές? γιατί όμως στις άλλες χώρες τα κάνουνε το απόγευμα και το πρωί διδάσκουνε? γιατί τα συμβούλια τα κάνουνε σαββατοκύριακα και απογεύματα ενώ στην ελλάδα καθημερινές?\

όσο για το όταν δεν ξέρουμε δεν μιλάμε πριν το πεις σε άλλους καλύτερα μαθετο εσύ γιατί όλο πετάγεσαι και δεν δείχνεις πάντα να καταλαβαίνεις για τι μιλάμε, φυσικά δεν υπονοώ ότι εγώ είμαι καλύτερος αλλα τουλάχιστον δεν κάνω βόλτες στο forum προσπαθώντας να την πω στους άλλους

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#26102 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 23:18

γιατί όμως στις άλλες χώρες τα κάνουνε το απόγευμα και το πρωί διδάσκουνε?

γιατι παληκαρι μου, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για αυτο. εδω δεν πληρωνονται. γκεγκε?

οσο για το αν πεταγομαι, για πες μου εσυ κυριε εξυπνακια, εχεις γονεις εκπαιδευτικους? γιατι ξερεις, εγω εχω. και ξερω τι τραβανε. και επισης ξερω τι θα αντιμετωπισω αν με το καλο παρω αυτο το ρημαδι το κωλοχαρτο.
και οσο για το θεμα συζητησης, η SPD ειπε για τις καταληψεις στα πανεπιστημια, εσυ το γυρισες στις καταληψεις στα σχολια, και εγω σου απαντησα για την κατασταση στα σςχολια, με μια μικρη αναφορα στη ναντιστοιχη κατασταση των πανεπιστημιων. ε? καταλαβα καλα?

οσο για το οτι την λεω. εγω μπορω και το κανω. εσυ?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#26103 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 23:20

oh well in my second country (italy for those that do not know) ιδιους μισθούς έχουνε και παίζει και χειρότερους στο νότο. gke gke? (meh the translator does not work for this thing :P)

#26104 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 23:23

κακό είναι ότι υπάρχουν κάποιοι μ@λ@κες που τους πιστεύουν!!!:oo:

To χειρότερο απ' όλα είναι ότι το ψεύτικο αυτό e-mail είναι αρκετά παλιό κι απορώ ποιά @#$%^&* εξακολουθούν να το στέλνουν ακόμα. Yare yare daze... :bahhh:

#26105 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 23:26

αυτά που λες είναι σωστά αλλα το ότι υπάρχουν τόσα προβλήματα είναι λόγος παραπάνω για να μην γίνονται κατάληψης για να μην χειροτερεύει ακόμα περισσότερο η κατάσταση! Αμάν ρε samurai_pizza_dora που πηγες? come and help :P

οσο τους αφήνεις να κάνουν ότι θέλουν τόσο πιο βαθειά θα μπαίνει (ναι αυτό εννοώ)
αν έχεις αυταπάτες οτι θέλουν το καλό μας και εμεις δεν τους αφήνουμε κάνεις τεράστιο λάθος!

@ μελκορ και εγώ όπως κάθε άνθρωπος έχω δικαίωμα να έχω σπιτι να έχω δουλεια με αξιοπρεπή μισθό να μου παρεχεται καθε μεσο για προληψη και θεραπεία όταν το χρειαστώ να σπουδάσω αυτό που θέλω να πάρω σύνταξη όταν έρθει η ώρα να δουλεύω ανθρώπινο ωράριο............. πες μας και για αυτά κάτι!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#26106 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 23:27

Χμμ να πω την αληθεια δεν εχω καμια εμπειρια λυκειακων καταληψεων για να πω την αποψη μου. Ουτε καν ειχαμε διανοηθει ποτε να κανουμε καταληψη, αρα δεν μπορω να πω οτι ειμαι αγανακτησμενη...

Γενικα δεν ειναι τοσο η ιδεα των καταληψεων που με ενοχλει, ειναι το γεγονος οτι οργανωνονται απο τα κομματοσκυλα και εξυπηρετουν αλλους σκοπους.

Και απλως λυπαμαι τα ατομα που συμμετεχουν με την ταδε παραταξη και πιστευουν οτι ολα γινονται για το καλο τους και οχι για να ασκηθει πολιτικη πιεση και να εξυπηρετηθουν προσωπικα συμφέροντα...

Και οντως μεχρι τωρα μονο κακο εχουν κανει η καταληψεις, δεν εχει συμβει καποια ουσιαστική βελτίωση.

Οσον αφορα στην τελικη τις σχολικες καταληψεις, ειναι 1000% γιατι γινονται απο ανωριμα 15χρονα που στο 95% των περιπτωσεων δεν εχουν ΙΔΕΑ γιατι αντιδρουν.
Αυτες οι καταληψεις γινονται χωρις αιτια και σκοπο απο εντελως υποκινουμενα ψευτομαγκακια.

#26107 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 23:28

Home sweet home:joyful:

Μετά από ένα μήνα επιτέλους στο σπιτάκι μου...Το οποίο μου επιφύλαξε φοβερή υποδοχή με ένα πάκο λογαριασμούς:Crying2:

Α! Και μου ρθε και η κάρτα του εθελοντή αιμοδότη που είχα βγάλει το 2007...Μιλάμε για ταχύτητα κάτσε καλά XD

Όσο για τα αποπάνω, spd και flame alchemist έχουμε ολόκληρο thread, πηγαίντε και βγάλτε όλο το μένος σας για την ελληνική παιδεία;)

xbJ3b2w.jpeg

#26108 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 23:30

οσο τους αφήνεις να κάνουν ότι θέλουν τόσο πιο βαθειά θα μπαίνει (ναι αυτό εννοώ)
αν έχεις αυταπάτες οτι θέλουν το καλό μας και εμεις δεν τους αφήνουμε κάνεις τεράστιο λάθος!

@ μελκορ και εγώ όπως κάθε άνθρωπος έχω δικαίωμα να έχω σπιτι να έχω δουλεια με αξιοπρεπή μισθό να μου παρεχεται καθε μεσο για προληψη και θεραπεία όταν το χρειαστώ να σπουδάσω αυτό που θέλω να πάρω σύνταξη όταν έρθει η ώρα να δουλεύω ανθρώπινο ωράριο............. πες μας και για αυτά κάτι!

αδελφε, τα εχουμε ξαναπει χιλιααααααααδες φορες εδω μεσα, και μερικοι μερικοι, δνε βαζουν μυαλο, οτι τετοιες κουβεντες ΔΕΝ ανοιγουμε...
οσο για το προβλημα σου... ψαχνεις και εσυ τωρα αν βρεις...

#26109 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 23:31

οσο για το αν πεταγομαι, για πες μου εσυ κυριε εξυπνακια, εχεις γονεις εκπαιδευτικους? γιατι ξερεις, εγω εχω. και ξερω τι τραβανε. και επισης ξερω τι θα αντιμετωπισω αν με το καλο παρω αυτο το ρημαδι το κωλοχαρτο.
και οσο για το θεμα συζητησης, η SPD ειπε για τις καταληψεις στα πανεπιστημια, εσυ το γυρισες στις καταληψεις στα σχολια, και εγω σου απαντησα για την κατασταση στα σςχολια, με μια μικρη αναφορα στη ναντιστοιχη κατασταση των πανεπιστημιων. ε? καταλαβα καλα?

το ότι έχεις γονείς εκπαιδευτικούς φάνηκε από το πρώτο post που έκανες στην συζήτηση φυσικά, αυτό δεν πάει να πει τίποτα. μου λες για το ότι πληρώνονται σκατά, το ξέρεις πως secretaries πληρώνονται παραπάνω στην ιταλία? έψαχνα τώρα στο google και βρήκα διαφορα articles που μιλάγανε για το ποσο σκατά πληρώνονται οι εκπαιδευτικοί και εκεί πέρα. still, βλέπω να δουλεύουνε παραπάνω

οσο για το οτι την λεω. εγω μπορω και το κανω. εσυ?

bravo, hip hip hooray! για τον melkor που μπορεί να κάνει engage σε internet battle! κατάφερες το ακατόρθωτο. εσύ και αλλα δεν ξέρω ποσα δισεκατομμύρια κόσμος που το παίζει γαμάτος από το net. I shall thank my friend odin (εννοώ τον moderator :P) που μου έμαθε να μην τσαντίζομαι με αυτά οποτε δεν χρειάζεται ούτε καν να στην πω, είναι γελοίο εξαρχής μιας και είναι internet

#26110 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 23:35

μαλλον δεν με καταλαβες καλα. στην συγκεκριμενη περιπτωση, στην λεω, γιατι αυτα που λες βασισζοντια σε πραγματα για τα οποια εχεις μια μερικη γνωση. κατα συνεπεια, δεν μπορεις να εισαι αντικειμενικος.
οσο για την μαγκια μεσω ιντερνετ, μπορω να σε ταπωσω ακομα πιο μεγαλοπρεπως irl, απλα εδω συγκρατιεμαι, γιατι βλεπεις το υπαγορευουν οι κανονες.

επισης, αν προτιμας ξυλο, απο την αντιπαραθεση μεσω ιντερνετ, και νομιζεις οτι αυτο ειναι πιο πολιτισμενο, κατι θα κανουμε.

στην τελικη, αντε στην Ιταλια σου, που τα πραγματα ειναι καλυτερα, και ασε μας εμας εδω στην κολαση του Δαντη, να καιγεται ο κωλος μας.

#26111 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 23:35

Παιδάκια, επειδή το καλοκαιράκι περάσαμε από πολλές φωτιές και δεν έχουμε όρεξη για περισσότερο flame, και επειδή έχω μία αμυδρά υποψία για το που πάει να καταλήξει η Μαύρη Τρύπα, παρακαλούμε για την ήπια διεξαγωγή του διαλόγου όπως άλλωστε αρμόζει στο φιλειρηνικότατο forum μας, στο οποίο ουδέποτε συνέβησαν οιεσδήποτε συρράξεις μεταξύ των αγαπημένων του μελών.

Σε αντίθετη περίπτωση θα αμολήσουμε το τέρας που φυλάμε στο μπουντρούμι, και αυτό είναι κάτι που δεν θα ήθελε κανείς μας, ναι ? :hiding_something:

E5VV38U.jpg

#26112 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 23:40

μαλλον δεν με καταλαβες καλα. στην συγκεκριμενη περιπτωση, στην λεω, γιατι αυτα που λες βασισζοντια σε πραγματα για τα οποια εχεις μια μερικη γνωση. κατα συνεπεια, δεν μπορεις να εισαι αντικειμενικος.
οσο για την μαγκια μεσω ιντερνετ, μπορω να σε ταπωσω ακομα πιο μεγαλοπρεπως irl, απλα εδω συγκρατιεμαι, γιατι βλεπεις το υπαγορευουν οι κανονες.

επισης, αν προτιμας ξυλο, απο την αντιπαραθεση μεσω ιντερνετ, και νομιζεις οτι αυτο ειναι πιο πολιτισμενο, κατι θα κανουμε.

στην τελικη, αντε στην Ιταλια σου, που τα πραγματα ειναι καλυτερα, και ασε μας εμας εδω στην κολαση του Δαντη, να καιγεται ο κωλος μας.

μήπως ακριβώς επειδή είσαι μπλεγμένος προσωπικά με αυτά τα βλέπεις πιο υποκειμενικά από εμενα? σου πέρασε ποτε από το μυαλό αυτό? όσο για το θέμα τις ιταλίας δεν χρειάζεται να απαντήσω γιατί παίζει να αισθάνομαι και να είμαι πιο έλληνας από εσένα. ας πάω για ύπνο γιατί έχω να κοιμηθώ 2 μέρες. goodnight minna-san! :D

όσο για το ξύλο λυπάμαι αλλα είμαι πολιτισμένος άνθρωπος προσπαθώ να μιλάω με τον κόσμο όχι να χτυπιέμαι μαζί του. βεβαια αν θες τόσο πολύ να με σπάσεις στο ξύλο μπορείς να μάθεις που μένω και να έρθεις, δεν είμαι σε θέσει να στο απαγορέψω φυσικά

#26113 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 23:43

Όσο για τα αποπάνω, spd και flame alchemist έχουμε ολόκληρο thread, πηγαίντε και βγάλτε όλο το μένος σας για την ελληνική παιδεία;)

Μα δεν εβγαλα μενος για την ελληνική παιδεία στο συγκεκριμενο post, απλως θεωρησα αστεια την αφελεια που εχουν μερικα ατομα.

Ανυπομονω για το τι μας επιφυλασει η νεα χρονια!:himitsu: Θελω και αλλες καταληψεις!(παντα λατρευα το χαος)

Να δουμε ομως τι βρουν καποιοι αγωνιστες φιλοι μας, οι οποιοι αρχικα ηταν εναντιον των πολλαπλων συγγραματων, ειχε μαλλιασει η γλωσσα τους χρονια ολοκληρα προσπαθωντας να δαιμονοποιησουν τις κακες μεταρυθμισεις, εβγαζαν φημες οτι τελικα θα πληρωνουμε τα βιβλια μας και πολλα ομορφα... Μεχρι που εκαναν συμβολικη διαμαρτυρια και δεν υπεγραψαν στη λιστα(διοτι ιδεολογικα ηταν αντιθετοι), χασαμε 1-2 μηνες χωρις βιβλια γιατι η ηλιθια γραμματεια τους περιμενε καρτερικα,αλλα τελικα εμειναν πιστοι.
Και που τωρα αποδειχτηκε οτι οχι μονο δεν θα πληρωνουμε τα βιβλια μας, αλλα θα εχουμε και τη δυνατοτητα να παιρνουμε 2πλασια συγγραματα ξαφνικα κανουν διαμαρτυρια παλι.:hahaha: Απαιτουν τωρα τα χαμενα βιβλια τους σωνει και καλα, ενω ξεχασαν τα διαφορα ιδεολογικα τους.

Αρα το μονο συμπερασμα ειναι οτι ειτε ηταν χαζοι και δεν καταλαβαν ποτε το νοημα της λιστας συγγραματων, ειτε ειναι αντιδραση στην αντιδραση και τωρα που ειδαν οτι μπορει να χασουν το τζαμπα πραγμα(θεωρησαν οτι θα τους παρακαλουσαν να πατουν τα βιβλια) πουλησαν θρασυτατα την "ιδεολογια τους"

Χαχαχα με κατι τετοιες καταστασεις διασκεδαζουμε!:hahaha:

#26114 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 23:45

δεν καταλαβες καλα. δεν δερνω κοσμο. προτιμω να του την λεω μεσω ιντερνετ οταν υπαρχει μεγαλη αποσταση μεταχυ μας, και απο κοντα, οταν δεν υπαρχει.
απλα δειχνεις να προτιμας αλλες μεθοδους.

σε καθε περιπτωση, cognilio salutes you.

#26115 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2009 - 00:17

Kenny καλώς ήρθες ^^

Spoiler: welcome present XD

Happy posting ^w^

xbJ3b2w.jpeg