Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#26071 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 22:46

Μα καλα ομως, τι κερδος θα ειχαν σκοτωνοντας εναν αθωο πολιτη?(και στην συγκεκριμενη περιπτωση αρρωστο) Εκτος και αν βρουν καποιο τροπο να μας πεισουνε να βαλουμε ολοι μας καποια συσκευη, δεν θα κανουν δουλεια.

Οι hackers θέλουν γενικά να διεισδίουν παντού σ'οποιοδήποτε σύστημα πολλές φόρες απλά για να δείχνουν ότι είναι ξεχωριστοί σε σχέση με τους άλλουυς στο χώρο τους.
Είναι θέμα νοοτροπίας...Γι'αυτό προσπαθούν να μπαίνουν σε κυβερνητικά και άλλα τέτοια site
Δεν έχουν κάποιο υλικό όφελος.Εγώ ναι πιστεύω πως θα το ρίσκαραν να βάλουν την ζωή του άλλου σε κινδυνο απλά για να hackaρουν κάτι...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#26072 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 22:49

Οι hackers θέλουν γενικά να διεισδίουν παντού σ'οποιοδήποτε σύστημα πολλές φόρες απλά για να δείχνουν ότι είναι ξεχωριστοί σε σχέση με τους άλλουυς στο χώρο τους.
Είναι θέμα νοοτροπίας...Γι'αυτό προσπαθούν να μπαίνουν σε κυβερνητικά και άλλα τέτοια site
Δεν έχουν κάποιο υλικό όφελος.Εγώ ναι πιστεύω πως θα το ρίσκαραν να βάλουν την ζωή του άλλου σε κινδυνο απλά για να hackaρουν κάτι...

dude, listen to Hazuki...
this is the internetz ffs...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#26073 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 22:58

lol "βηματοδότης" για την επιληψία υπάρχει, αν και είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο, αλλά δεν έχει wi-fi... :hahaha:

Η επιληψία ελέγχεται κυρίως με φάρμακα, που είναι και πιο ανώδυνη και non-invasive αντιμετώπιση.
wikipedia

Μπορει η γυναικα να συμμετειχε σε καποια κλινικη δοκιμη. Και γιατι να μην εχει απομακρυσμενο ελεγχο ακομη και η πειραματικη συσκευη? Θα ηταν λιγο αβολο αν δεν ειχε...:hot: Μπορει να λεει χαζομαρες το αρθρο, προφανως δεν εψαξα πηγη, αλλα μου φανηκε αληθοφανες παντως. :S

Και η wikipedia δεν ειναι ο,τι πιο εμπιστο, ειδικα για up-to-date πληροφορίες. :P

Παντως ποτε δεν θα καταλαβω τη φιλοσοφία των hackers. Γιατι να περασεις χρονια εξασκησης, για να μπεις σε καποιο site, στο οποιο στην τελικη δεν θα πειραξεις τπτ, περα απο το οτι θα αφησεις καποιο μνμ με το οποιο θα δηλωνεις το ποσο γαματος εισαι...

Μπες σε μια τραπεζα, αδειασε μερικους λογαριασμους, και τοτε θα σου δωσω το χερι διοτι εκανες κατι χρησιμο για τον εαυτο σου.
Αυτη η αναγκη για αυτοεπιβεβαιωση ξεπερναει τα ορια σε τετοιες περιπτωσεις.

#26074 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 23:02

@ Samurai Pizza Dora

The answer is...

Spoiler:

[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#26075 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 23:34

Meh, post has been eaten
rsrGbGx.gif

#26076 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 00:58

Trailer για το νέο Dragonball: Raging Blast
http://www.gametrailers.com/video/gc-09-dragon-ball/54766

Posted Image

Brolly SSJ 3 0_O. Το σύμπαν είναι καταδικασμένο.

E5VV38U.jpg

#26077 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 11:07

Το έχουνε κουράσει κομμάτι το θέμα με τα παιχνίδια που βασίζονται στο dragonball, όλο τα ίδια και τα ίδια βγάζουν. Αυτό μου φαίνεται χειρότερο από τα προηγούμενα. Δεν έχει κάτι να προσθέσει, τουλάχιστον από ότι φαίνεται στο trailer.

EDIT
Το δικό μου είναι δράκος

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Namida: 30 Αύγουστος 2009 - 12:32

#26078 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 17:41

AAAA μου εχουν σπασει τα νευρα με αυτο το ειλικρινα ΗΛΙΘΙΟ e-mail που μου FW ολοι τους...
ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ και να το πιστευουν και να το στελνουν κιολας...
μιλαω για την παρακατω Π@Π@ΡΙ@!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με αυτο το ηλιθιο mail!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Γεια σου,
είμαστε οι Tara και John, οι διευθυντές της MSN,

Μας συγχωρείτε για την αναστάτωση, αλλά η MSN πρόκειται να κλείσει (να παύσει δηλαδή την λειτουργία της). Αυτό θα συμβεί καθώς πολλοί απερίσκεπτοι άνθρωποι καταλαμβάνουν πολύ χώρο της εταιρίας (δημιουργώντας, για παράδειγμα, πλήθος διαφορετικών λογαριασμών για έναν και μόνο χρήστη, κτλ.), έχουμε μόνο 578 ονόματα υπόλοιπο. Αν θα θέλατε να παύσετε τον λογαριασμό σας, μην προωθήσετε το μήνυμα. Αν όμως θέλετε να τον διατηρήσετε (τον λογαριασμό σας δλδ), τότε προωθήστε αυτό το μήνυμα σε όσους βρίσκονται στην λίστα επαφών σας. Δεν πρόκειται για φάρσα, καθώς θα κλείσουμε τα συστήματα που το υποστηρίζουν.

ΥΓ. Όποιος δεν στείλει αυτό το μήνυμα, ο λογαριασμός θα κλείσει και στο μέλλον θα κοστίζει 10.00 τον μήνα προκειμένου να το χρησιμοποιήσεις. Επομένως στείλε το σε όλους όσους βρίσκονται στην λίστα επαφών σου. Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Παρακαλούμε να μην προωθήσετε το υπάρχων e-mail ή μην το αναπαράγετε. Απλά αντιγράψτε ολόκληρο το e-mail και δημιουργήστε έναν νέο μήνυμα και πατήστε επικόλληση.
Ευχαριστούμε για την προσοχή σας.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#26079 GokuSSJ3

GokuSSJ3

*Don't be like me*

• Banned
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 18:11

AAAA μου εχουν σπασει τα νευρα με αυτο το ειλικρινα ΗΛΙΘΙΟ e-mail που μου FW ολοι τους...
ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ και να το πιστευουν και να το στελνουν κιολας...
μιλαω για την παρακατω Π@Π@ΡΙ@!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με αυτο το ηλιθιο mail!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Γεια σου,
είμαστε οι Tara και John, οι διευθυντές της MSN,

Μας συγχωρείτε για την αναστάτωση, αλλά η MSN πρόκειται να κλείσει (να παύσει δηλαδή την λειτουργία της). Αυτό θα συμβεί καθώς πολλοί απερίσκεπτοι άνθρωποι καταλαμβάνουν πολύ χώρο της εταιρίας (δημιουργώντας, για παράδειγμα, πλήθος διαφορετικών λογαριασμών για έναν και μόνο χρήστη, κτλ.), έχουμε μόνο 578 ονόματα υπόλοιπο. Αν θα θέλατε να παύσετε τον λογαριασμό σας, μην προωθήσετε το μήνυμα. Αν όμως θέλετε να τον διατηρήσετε (τον λογαριασμό σας δλδ), τότε προωθήστε αυτό το μήνυμα σε όσους βρίσκονται στην λίστα επαφών σας. Δεν πρόκειται για φάρσα, καθώς θα κλείσουμε τα συστήματα που το υποστηρίζουν.

ΥΓ. Όποιος δεν στείλει αυτό το μήνυμα, ο λογαριασμός θα κλείσει και στο μέλλον θα κοστίζει 10.00 τον μήνα προκειμένου να το χρησιμοποιήσεις. Επομένως στείλε το σε όλους όσους βρίσκονται στην λίστα επαφών σου. Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Παρακαλούμε να μην προωθήσετε το υπάρχων e-mail ή μην το αναπαράγετε. Απλά αντιγράψτε ολόκληρο το e-mail και δημιουργήστε έναν νέο μήνυμα και πατήστε επικόλληση.
Ευχαριστούμε για την προσοχή σας.

κακό είναι ότι υπάρχουν κάποιοι μ@λ@κες που τους πιστεύουν!!!:oo:

#26080 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 19:12

Trailer για το νέο Dragonball: Raging Blast
http://www.gametrailers.com/video/gc-09-dragon-ball/54766

Posted Image

Brolly SSJ 3 0_O. Το σύμπαν είναι καταδικασμένο.

Well, αμα σαρεσε το Tenkaichi θα σ'αρεσει και αυτο Φαντομα ;)

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#26081 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 20:13

To Tenkaichi Budokai 3 ήταν πολύ καλό απ' όλες τις απόψεις, ενώ συν τοις άλλοις είχε χαρακτήρες και story από το πρώτο πρώτο Dragonball. Όταν το έπαιζα ρίγη συγκίνησης διαπερνούσαν το κορμί μου. Μέχρι και missions με το Κακό Πνεύμα / Devil Man είχε, που κατατρόπωνε τους Freeza - King Cold. Πόσο πιο Imba δηλαδή :nod:
Το Burst Limit πάντως δεν με ενθουσίασε και τόσο. Κρίμας που δεν έχω PS3 / X360 ώστε να τους αφιερώσω την ώρα που τους αξίζει.

Πάντως μέχρι στιγμής το Budokai 3 (όχι Tenkaichi) παραμένει αξεπέραστο. Μακάρι να βγάλουν κάτι αντίστοιχο, αν και μετά την αποτυχία του Infinite Worlds χλωμό το κόβω. Κρατάω μια επιφύλαξη για τα Shin Budokai μιας και δεν έχω PSP για να τα δοκιμάσω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 30 Αύγουστος 2009 - 20:40

E5VV38U.jpg

#26082 GokuSSJ3

GokuSSJ3

*Don't be like me*

• Banned
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 20:23

έχω παίξει σχεδόν τα τα games του dragonball που έχουν βγει για ps2, στο budokai tenkaichi 2 πάντως δεν νομίζω να υπάρχει κανεις που να μπορεί να με νικήσει!!

#26083 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 21:15

Παρομοίως για το Budokai 3 :hehehe:

E5VV38U.jpg

#26084 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 21:26

ναι, αλλα εγω ειμαι πιο ομορφος!

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#26085 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 21:56

θα ήθελα να κάνω μια λίστα από το song of the day II στην οποία θα αναφέρω όλα τα τραγούδια που αναφέρονται σε αυτήν.μόνο ονόματα και όχι βίντεο.
αν και δεν είναι στο πνεύμα του forum κάτι τέτοιο θα ήθελα να το προσπαθήσω.αξίζει μία τέτοια προσπάθεια ή να την αφήσω καλύτερα?(ρωτώντας admin περισσότερο)
ρωτάω εδώ για να μην κάνω τζάμπα thread