Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#26056 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 03:07

Όλους τους έχει άχτι. Μην νομίζετε ότι είστε τα "αγαπημένα" του παιδιά ή ότι κατέχετε μία ξεχωριστή θέση...
Και στην ηλεκτρολογία τους ίδιους βαθμούς βλέπαμε και αρκετοί τον αφήνουν για το τέλος αν και είναι, όταν ήμουν εγώ, μάθημα του πρώτου εξαμήνου!
Το 9,5 που πήρα δεν ήταν καθόλου φυσιολογικό αν και το 10 το έχασα από την χαρά μου που έλυσα τα θέματα και ξέχασα να απαντήσω στο τελευταίο υποερώτημα το οποίο ήταν μία απλή πρόσθεση....
Το μυστικό του βαθμού μου κρύβεται αλλού...βαθιά στα έγκατα του κτιρίου της ΣΤΕΦ...μέσα σε ένα φωτοτυπικό...που οι συγκυρίες ήρθαν έτσι και κάποιος απόκτησε κάτι από εκεί και αυτό κατέληξε και σ' εμένα...do the math, the rest is history:wis:

Λαδέμπορα :hero:

Εμείς ηλεκτρονικά στα πρώτα εξάμηνα boolean κλπ τα γράφαμε με ανοιχτά βιβλία, με έγκριση του καθηγητή πάντα :ureshii:
rsrGbGx.gif

#26057 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 09:18

Και αν δεν έκανε καθόλου διακοπές; :borednn9: ΚΑΘΟΛΟΥ όμως.

I 3rd that:deadga6:

Εμείς ηλεκτρονικά στα πρώτα εξάμηνα boolean κλπ τα γράφαμε με ανοιχτά βιβλία, με έγκριση του καθηγητή πάντα :ureshii:

Εμεις εχουμε γραψει καμια 10αρια μαθηματα ετσι:drink:

#26058 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 10:13

την καλησπερα μου παιδες μετα απο καποιους μηνες αποχης....

#26059 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 13:58

εμένα η σχολή μου πάει για κλείσιμο.

εσύ και ο Αττίλας ο Ούνος

από όπου περνάτε, δε ξαναφυτρώνει χορτάρι... :terror2:

#26060 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 14:52

Εγώ τι να πω που πήγα μια εβδομάδα διακοπές με τους πιο ξενέρωτους και αδιάφορους ανθρώπους που έχω συναντήσει ποτέ μου?
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#26061 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 15:16

Σε νιώθω. Κάπως έτσι ένιωσα τις τελευταίες δύο φορές που κατέβηκα στο χωριό μου για διακοπές (δηλαδή, πέρσυ και πρόπερσυ) όπου οι περισσότεροι από την "παρέα" έχουν πλέον αλλάξει προς το χειρότερο. Η μοναδική παρέα που είχα ήταν ένα παλικάρι που οι περισσότεροι τον απέφευγαν επειδή τον έβλεπαν ως τον σπασοκλαμπάνια της παρέας. Κι όταν μου έλεγαν να του πω να σταματήσει την πάρλα από σπάσιμο και μόνο τους απαντούσα "Και τι είναι για να του πω να το βουλώσει; To κουτάβι μου;". E, μα! :nosey: Πέρα από το παιδί αυτό η άλλη καλή παρέα που είχα ήταν η θεία μου που δούλευε σε μια ταβέρνα του χωριού (για την ακρίβεια, μπυροπαρέα :himitsu: ).

Ιn other news, για πρώτη φορά φέτος είχα την χαρά να πετύχω στην Ακράτα έναν κολλητό μου από Αθήνα όπου παλιότερα όταν πήγαινε τύχαινε να μην ήμουν εκεί. Και συμπτωματικά φέτος στην Ακράτα πέτυχα κι άλλους δυο γνωστούς μου από Αθήνα. Κανείς άλλος έχει πάει Ακράτα; :orly:

#26062 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 15:22

Ιn other news, για πρώτη φορά φέτος είχα την χαρά να πετύχω στην Ακράτα έναν κολλητό μου από Αθήνα όπου παλιότερα όταν πήγαινε τύχαινε να μην ήμουν εκεί. Και συμπτωματικά φέτος στην Ακράτα πέτυχα κι άλλους δυο γνωστούς μου από Αθήνα. Κανείς άλλος έχει πάει Ακράτα; :orly:

Χεχε....σχεδόν κάθε χρόνο, έχει ο κολλητός μου εξοχικό εκεί.
Έχουμε κάνει κάτι σουβλίσματα αρνιού ταμαμ...XD

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#26063 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 17:03

Άσχετο αλλά κ εγώ πέτυχα 2 γνωστούς μου στην Καλαμάτα φέτος κ έτσι απέκτησαν περισσότερο ενδιαφέρον οι διακοπές μου ...Και εκεί που έψαχνα στο ΥouΤoube ιδού τι ανακάλυψα..
[media]http://www.youtube.com/watch?v=3MxGtH-2duM&feature=related[/media]

I would likeΔημοσιευμένη  εικόνα for a pet...

#26064 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 18:22

Άσχετο αλλά κ εγώ πέτυχα 2 γνωστούς μου στην Καλαμάτα φέτος κ έτσι απέκτησαν περισσότερο ενδιαφέρον οι διακοπές μου ...Και εκεί που έψαχνα στο ΥouΤoube ιδού τι ανακάλυψα..
[media]http://www.youtube.com/watch?v=3MxGtH-2duM&feature=related[/media]

Ooooold newz :3
rsrGbGx.gif

#26065 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 22:01

Νευρικό Σύστημα: ο επόμενος στόχος των hacker

Ποιός να το περίμενε... κι όμως απ'ό,τι φαίνεται τόσο ο εγκέφαλος και ο νωτιαίος μυελός όσο και το περιφερικό νευρικό σύστημα δύναται να είναι στόχος των hacker στα χρόνια που μας έρχονται. Κι αυτό γιατί οι προσθετικές συσκευές με δυνατότητα ρύθμισης απ'το εξωτερικό (κυρίως wireless) γίνονται όλο και περισσότερες. Αντιθέτως εκείνες που χρησιμοποιούν τις υπάρχουσες δομές του νευρικού συστήματος ίσως να είναι πιο ανθεκτικές.

Όσο κι αν σας ακουστεί εξωπραγματικό, η πρώτη νευροεπίθεση έχει γίνει ήδη. Δεν έχει ούτε 2 χρόνια από τότε που κυριολεκτικά ασυνείδητοι τύποι χάκαραν ένα portal που επισκέπτονται ασθενείς που πάσχουν από επιληψία. Το πρώτο θύμα ήταν η RyAnne Fultz, που βρέθηκε μπροστά σ'ένα παράθυρο με μοτίβα που της προκάλεσαν μια επιληπτική κρίση. Καλά που ήταν παρόν κι ο ενδεκάχρονος γιός της και έκλεισε τον φυλλομετρητή.

Επικίνδυνα χρόνια έρχονται... είναι επιτακτική ανάγκη οι μηχανικοί να προνοήσουν για τον ασφαλή σχεδιασμό των συσκευών ώστε να μην φέρουν σε κίνδυνο κανέναν ασθενή/χρήστη.

Λολ, τυχαια επεσα πανω σε ενα blog, το freeneuron, και μου εκανε εντυπωση αυτο το αρθρο!
Ελε0ς...
Σε λιγα χρονια θα βρουν τπτ δελεαστικα προσθετα και για το γενικο πληθυσμο, και τοτε θα γινουμε big brother στ'αληθεια.

#26066 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 22:11

Λολ, τυχαια επεσα πανω σε ενα blog, το freeneuron, και μου εκανε εντυπωση αυτο το αρθρο!
Ελε0ς...
Σε λιγα χρονια θα βρουν τπτ δελεαστικα προσθετα και για το γενικο πληθυσμο, και τοτε θα γινουμε big brother στ'αληθεια.

Ermm... billshit :roar: aka hoax aka hype
rsrGbGx.gif

#26067 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 22:12

Μοιπως καταλη3ουμε σαν το chaos;head?
Spoiler:
:terror2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#26068 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 22:23

Νευρικό Σύστημα: ο επόμενος στόχος των hacker

Ελε0ς...

Είμαι ο μόνος που με το που διάβασα τον τίτλο, το 1ο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το Ghost in The Shell??? :nosey:

Και τί σχέση έχει η λειτουργία των προσθετικών μελών με το γεγονός ότι κάποια έπαθε κρίση επιληψίας επειδή έβλεπε ένα gif or whatever... fail blogger is fail
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#26069 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 22:27

Δεν ηταν προσθετικο μελος. Ηταν μια προσθετη συσκευη η οποια προφανως θα χρησιμοποιουταν για να ελεγξει τις κρισεις επιληψίας.
Θα μπορουσαν να το κανουν και σε αλλες wireless συσκευες που τοποθετουνται μετα απο επεμβασεις.

Μα καλα ομως, τι κερδος θα ειχαν σκοτωνοντας εναν αθωο πολιτη?(και στην συγκεκριμενη περιπτωση αρρωστο) Εκτος και αν βρουν καποιο τροπο να μας πεισουνε να βαλουμε ολοι μας καποια συσκευη, δεν θα κανουν δουλεια.

Αλλα αμα εφευρουν κατι που να ανεβαζει πχ τις επιδοσεις του εγκεφαλου, ειμαι σιγουρη οτι πολλοι θα εμπαιναν στον πειρασμο να χρησιμοποιησουν ενα, αψηφώντας τους πιθανους κινδυνους.

#26070 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 22:42

Δεν ηταν προσθετικο μελος. Ηταν μια προσθετη συσκευη η οποια προφανως θα χρησιμοποιουταν για να ελεγξει τις κρισεις επιληψίας.
Θα μπορουσαν να το κανουν και σε αλλες wireless συσκευες που τοποθετουνται μετα απο επεμβασεις.

lol "βηματοδότης" για την επιληψία υπάρχει, αν και είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο, αλλά δεν έχει wi-fi... :hahaha:

Η επιληψία ελέγχεται κυρίως με φάρμακα, που είναι και πιο ανώδυνη και non-invasive αντιμετώπιση.
wikipedia
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα