\και για εξωτερικες απειλες δεσε στο pc ενα ντοπερμαν.
ΟΧΙ ΣΤΑ @@ntivirus.
Well, έτσι έλεγα και εγώ προτού πάθω τα παρακάτω...
Posted 08 June 2007 - 19:58
![]()
ABe®![]()

Posted 09 June 2007 - 09:57
Γιατί δε βάζεις Active Virus Shield? Είναι δωρεάν. Εγώ αυτό έχω και δεν έχω αντιμετωπίσει τίποτα εδώ και 6 μήνες.
Κοίταξε, έχεις δίκιο, το είχε και ο αδερφός μου, αλλά νομίζω πως το key που χρησιμοποιείται για να το έχεις free () έγινε ban. Και εφ'όσον δεν σκοπεύω να αγοράσω antivirus...
(μ'αρέσει που έλεγα πριν και για την πειρατία)

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together
Posted 09 June 2007 - 10:22
Posted 09 June 2007 - 10:26
Μην το λες αυτό... Εμείς χρειάστηκε να κάνουμε φορμάτ 3 φορές και δεν μπαίναμε σε τέτοια...βασικα τα πραγματα ειναι απλα
αν δε μπαινεις σε μαλακιες site και το χειροτερο antivirus να εχεις δεν κολλας τπτ

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together
Posted 09 June 2007 - 12:44
βασικα τα πραγματα ειναι απλα
αν δε μπαινεις σε μαλακιες site και το χειροτερο antivirus να εχεις δεν κολλας τπτ

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 09 June 2007 - 13:16
Μην το λες αυτό... Εμείς χρειάστηκε να κάνουμε φορμάτ 3 φορές και δεν μπαίναμε σε τέτοια...
~ Στορμ ~
Don't get near of me!I'm a shark!
Posted 09 June 2007 - 13:28
Συγγνώμη Androghost αλλά θα συμφωνήσω με την Storm...εμένα να δείτε χρειάστηκε 4 μέρες να κάνω καθαρισμό+back-up+εξόντωση ιών και όλα αυτά με το Kaspersky που κατέβασα από το www.kaspersky.com .
τα έκανα αυτά τα παραπάνω γιατί μου γ****** ο υπολογιστής με πάνω από 100 ιούς !!Και κύρια αιτία του βασικού ιού ήταν μία μ****που μας έριξε ένας καραγκιόζης στο MSN...Σας πληροφορώ ότι αμα δείτε το http://www.sweetpic.com/" κάπως έτσι μην το πατήσετε...είναι ιός !!
we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...
Posted 09 June 2007 - 13:48
EDIT:
βασικα τα πραγματα ειναι απλα
αν δεν προσθέτεις μαλάκες στα contacts σου και το χειροτερο antivirus να εχεις δεν κολλας τπτ
Posted 09 June 2007 - 16:22
Έλεος, ποιος τα κάνει αυτά;I'll have to second that
Posted 09 June 2007 - 16:48
Posted 09 June 2007 - 16:55
Posted 09 June 2007 - 20:32
Posted 09 June 2007 - 20:41
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ DJ DRAGON!!!
ME MAT KAI BIA ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ!!!