Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 15 August 2009 - 01:32

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Posted 15 August 2009 - 12:19
Posted 15 August 2009 - 19:05
http://www.youtube.com/watch?v=W-xhOGbquzA&feature=related και λέγοντας
"pwpw syggnwmh pou tha xalasw thn kouventa"
Μετανοώ πλήρως και παρακαλώ άφεση αμαρτιών. Προσδοκώ ανάσταση νεκρών και ζωή του μέλλοντος αιώνος, αμήν.
[/URL]
Posted 15 August 2009 - 19:09
αλλα για να σε συγχωρησει και το Αφεντικο, ριξε 5 μετανοιες, 3 Πιστευω και 7 Πατερ ημων.
Posted 15 August 2009 - 19:18
ριξε 5 μετανοιες, 3 Πιστευω και 7 Πατερ ημων.
[/URL]
Posted 15 August 2009 - 19:24
Is that so?

bring it on!
In other news:
clopy pasta from Sankaku
The latest suggestion for Japanese women to avoid the scourge of infidelity from their partners is to date otaku and others who look incapable of getting any, as of course it will be harder for them to betray.
A small survey revealed 30% of female respondents had experienced cheating; the suggested counter to this problem was to find a man who couldn’t cheat if he wanted to, whether by choice or ineptitude.
One such lady says of her boyfriend, who has no interest in fashion or other signs of treachery:Other women are doubtful:“My current man is a conservative, scientific type I met through friends. Even if he is unfashionable, I feel secure with him. I definitely recommend a loser man for that reason.”
2ch damningly observes: “However, this only applies to rich men.”“You want a man who nobody else is interested in? Aren’t you lonely? I like popular types. If you relax with a man like that just because he’s plain it’s probably even more dangerous!”
Posted 15 August 2009 - 19:32
Muhaha! I win by ridicule!
[/URL]
Posted 15 August 2009 - 20:34
1. Οτι δεν το έψαξε καθόλου πριν το αγοράσει.
2. Οτι είναι 100% μαζοχιστής.
Το παιχνίδι είναι πολύ καλή μεταφορά από το κλασσικό. Ο χειρισμός είναι πολύ καλός, οι δύο οθόνες χρησιμοποιούνται με τους πιο λογικούς τρόπους, τα γραφικά είναι όσο τέλεια τα θυμόμουν, και γενικά δεν λείπει τίποτα από το παιχνίδι.
Προς τι λοιπόν τα παραπάνω σχόλια; Θα σας εξηγήσω.
Τα πάντα καταρρέουν όταν προχωράς λίγο το παιχνίδι. Στις πρώτες τρεις μάχες δεν θα αντιμετωπίσετε μεγάλη αντίσταση. Στην τέταρτη θα αρχίσετε να βλέπετε πως οι αντιδράσεις των αντιπάλων αρχίζουν να αλλάζουν. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι είναι ήττα πάνω στην ήττα! Όσοι είναι μάλιστα αρκετά άτυχοι ώστε να καταλάβουν πως ο Motaro είναι πανεύκολος με συνεχόμενο σκύψιμο και καλά χρονισμένο Uppercut, θα φάνε την απογοήτευση της ζωής τους όπως εγώ όταν δουν τον Shao Kahn να μην τους αφήνει να του επιτεθούν...
Μάλιστα, το παιχνίδι αυτό είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ και ΤΡΑΓΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ!!! Αλλά όχι με τον τρόπο που θα ήταν διασκεδαστικό, όχι. Όταν ο αντίπαλός σου σε νικάει απλώς επειδή είναι καλύτερος, είναι διασκεδαστικό. Όταν όμως σε νικάει μόνο και μόνο επειδή μπορεί να διαβάσει τις κινήσεις σου είναι το πιο εκνευριστικό πράγμα στον κόσμο! Δεν γίνεται να ξεκινάς να κάνεις combo και ο αντίπαλος να το αποφεύγει πάντα επειδή το αναγνωρίζει πριν τελειώσεις το συνδυασμό πλήκτρων. Είναι απλά άδικο!
Όμως αυτό συνηθίζεται με τους κανονικούς παίκτες για αντιπάλους. Όταν όμως έρχεται η ώρα να τα βάλει κάποιος με τον Motaro, τότε θα δει γιατί το να χρησιμοποιεί cheat η AI ενός παιχνιδιού είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Και εντάξει ο Motaro, μπορεί να νικηθεί με την κατάλληλη στρατηγική. Ο Shao Kahn όμως, μετά, είναι απλά άδικος, καθώς σου επιτίθεται από παντού και συνεχόμενα, μη αφήνοντάς σου χρόνο να αντιδράσεις! Και οι αμέτρητες φορές που θα ακουστεί το "You'll never win" πραγματικά δεν βοηθάνε!
"ΟΚ" θα μου πείτε, "γιατί λοιπόν δεν το βάζεις στο εύκολο για να μπορείς να παίξεις βρε αδερφέ;"
Και θα απαντήσω: "ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΕΥΚΟΛΟ!!!!!"
Είναι, λοιπόν, ένα άδικο και πρακτικά αδύνατο να νικηθεί Single Player mode. Είναι όμως τόσο πωρωτικό σαν παιχνίδι, που δεν μπορεί κάποιος να το αφήσει κάτω χωρίς να νικήσει! Το μόνο που μπορώ, λοιπόν, να κάνω, είναι να δοκιμάσω το Multiplayer. Και να ελπίζω...
![]()
Posted 15 August 2009 - 20:36
Posted 15 August 2009 - 20:40
Posted 15 August 2009 - 21:44
Ok το πιτσιρίκι είναι έτοιμο και για junjou romantica. Έτσι να μπει στον σωστό δρόμο από νωρίς. Γιατί τα σωστά fangirls καλλιεργούνται από νεαρές ηλικίες.
Θα έρχεσαι να μου αφήνεις κανα λουλουδάκι στον τάφο μου ε?Αν πάρει χαμπάρι ο θείος μου τι κάνω με το στερνοπαίδι του θα με σφάξει στο γόνατο
Posted 15 August 2009 - 22:49
Θα έρχεσαι να μου αφήνεις κανα λουλουδάκι στον τάφο μου ε?Αν πάρει χαμπάρι ο θείος μου τι κάνω με το στερνοπαίδι του θα με σφάξει στο γόνατο
Εδώ είναι Κύπρος ρε συ...Πατρίς θρησκεία και οικογένεια...Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα...
η κύπρος είναι παντού e?
και εγώ κυπραίος είμαι!
Posted 15 August 2009 - 22:53