Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#25651 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 04:29

μιαμ μιαμ, εδώ και πάνω από δεκαετία το αγαπημένο μου ποτό.... μου αρέσουν τα γλυκά. παρεπιπτόντως σχεδόν ένα μπουκάλι σκότωσα. και δεύτερο παρεπιπτόντως με το in a cup, θυμήθηκα το in a ditch, covered in petrol, on fire. don't know why...
[media]http://www.youtube.com/watch?v=6omQ5JjjLsE[/media]Και άσχετο.... (μερικώς) που στον κόρακα είναι ο Dante;

#25652 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 13:43

dante??? υπάρχει κάποιος dante?

#25653 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 13:53

He went that way

Δημοσιευμένη  εικόνα

#25654 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 13:54

Γενικού περιεχομένου νέο

Strong earthquake shakes Tokyo area

Κουνήθηκαν καλά.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#25655 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 14:08

νωρίς το εμαθες.

#25656 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 14:23

Idd σήμερα έμαθα όλα τα χθεσινά νέα... :sigh2:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#25657 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 15:44

Ειναι δυνατον καθε χρονο να βρισκονται ολο και περισσοτερα ατομα που πιστευουν αυτην την ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ φημη οτι και καλα στις 27 Αυγουστου θα δουμε δυο φεγγαρια στον ουρανο;;; Ημαρτον δηλαδη, ψαξτε σε ενα google πριν πιστεψετε το πρωτο ακυρο e-mail που θα λαβετε!!! Ετσι θα μαθετε οτι στις 27 Αυγουστου 2003 ο Αρης ηταν πιο κοντα στη Γη απο οποτεδηποτε αλλοτε τα τελευταια 50.000 χρονια και ετσι φαινοταν πιο φωτεινος ακομα και απο την Αφροδιτη, αλλα οχι και σαν δευτερο φεγγαρι! Ποσο μαλλον εξι χρονια μετα!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#25658 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 15:53

έγώ τα βλέπω τώρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε....

#25659 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 15:55

Ειναι δυνατον καθε χρονο να βρισκονται ολο και περισσοτερα ατομα που πιστευουν αυτην την ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ φημη οτι και καλα στις 27 Αυγουστου θα δουμε δυο φεγγαρια στον ουρανο;;; Ημαρτον δηλαδη, ψαξτε σε ενα google πριν πιστεψετε το πρωτο ακυρο e-mail που θα λαβετε!!! Ετσι θα μαθετε οτι στις 27 Αυγουστου 2003 ο Αρης ηταν πιο κοντα στη Γη απο οποτεδηποτε αλλοτε τα τελευταια 50.000 χρονια και ετσι φαινοταν πιο φωτεινος ακομα και απο την Αφροδιτη, αλλα οχι και σαν δευτερο φεγγαρι! Ποσο μαλλον εξι χρονια μετα!!!

οχι ρε...
και εγω που νομιζα οτι θα εχουμε το 3rd impact και θα βγει το φεγγαρι της Lilith:emptyonexg1:

#25660 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 21:36

Άσε... και εμένα όταν μου είχαν στείλει αυτό το email κάτι φίλοι μου, μιλάμε για... BROOKLYN RAAAAAAGE!!!!
:madtodeath:

έγώ τα βλέπω τώρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε....

Μήπως βλέπεις Zero no Tsukaima?? :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#25661 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2009 - 04:59

Αν και παλίο το video το ποστάρω για όσους δεν το 'χουν δει και πραγματικά αξίζει τον κόπο:
http://www.gametrailers.com/video/charles-martinet-game-head/21103
Θεόοοοοοοοοοοοοοος!!! :nod:

#25662 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2009 - 14:42

Επιτέλους:if:
Μετά από τόσο καιρό:if:
Κατάφερα να τερματίσω:if:
Το Wonder Boy in Monsterland με ένα credit!!!!!
:hero:

#25663 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2009 - 19:34

Αυτό θα πει retro κάψιμο! :orly:

Με την ευκαιρία, αληθεύει ότι χώρις το Konami Code είναι ακατόρθωτο να τερματίσεις το πρώτο Contra; Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα μαζί του κι ας είμαι φανατικός της σειράς (μέχρι και με την uber duber hardcore έκδοση του Mega Drive έχω ασχοληθεί όπου ακόμα και με auto save έχω κολλήσει σ' ένα σημείο όπου δεν μπορώ να ξεφύγω από τα αντίπαλα πυρά με την καμία :frozen: ). Πάντως στο Contra Shattered Soldier ακόμα και με το Konami Code και με καλό συμπαίχτη ζήτημα είναι να βγάλαμε 3-4 πίστες.

#25664 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2009 - 00:22

Spoiler:

:terror2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#25665 Hotshot

Hotshot

Starting...