Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2009 - 16:57
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2009 - 17:52
αν θελει κανεις στο ενδιαμεσο για κανα καφε ας μου στειλει ΠΜ!! ^^
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2009 - 17:56
Παιδια θα κατεβω Αθηνα στισ 14 του μηνα και φτανω κατα τις 15:00 με το κτελ...αλλα την ιδια μερα παω Πειραια στις 19:00 για να φυγω με το καραβι....
αν θελει κανεις στο ενδιαμεσο για κανα καφε ας μου στειλει ΠΜ!! ^^
Θα πετύχεις , σίγουρα εμένα στον Πειραιά!
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2009 - 10:39
πολυ αισιοδοξο σε βρισκω... βαλε καμμια ωριτσα επιπλεον για να εισαι μεσα..Παιδια θα κατεβω Αθηνα στισ 14 του μηνα και φτανω κατα τις 15:00 με το κτελ...^^
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2009 - 21:34
Έχω βαλαντώσει. Α, ρε βιολιά, δολοφόνοι της ψυχής!

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2009 - 22:16
[/URL]
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2009 - 23:44
λογικά τον ξέρετε οι περισσότεροι αλλα εγώ μόλις τώρα τον έμαθα και έχω πέσει κάτω από τα γέλια :Ο
[media]http://www.youtube.com/watch?v=xo74Dn7W_pA[/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=DsAGJd-fTHk[/media]
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2009 - 23:59
Aν έχεις δει τις ταινίες Spy Hard και το George of the Jungle αυτός ανέλαβε τα τραγούδια που παίζουν στην αρχή των ταινιών αυτών.
Kαι για τους οπαδούς του WOW (εγώ, πάντως, δεν είμαι, μην χαίρεστε
[media]http://www.youtube.com/watch?v=cYzo6NJBKco[/media]
Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 03:54
Ακούω το κομμάτι του μπαλέτου "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" σε online ραδιόφωνο...
Έχω βαλαντώσει. Α, ρε βιολιά, δολοφόνοι της ψυχής!
πραγματικα υπεροχο τραγουδι
και το βιολι ισως το καλυτερο οργανο μαζι με το πιανο
παντα ελεγα πως τα βιολια ειναι σαν να κλαινε και το πιανο σαν να χτυπας κρυσταλλους
και αυτο το τραγουδι εχει και τα 2
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 04:03
Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 04:09
πάντα προτιμούσα το τσέλο ( ναι το ξέρω ότι δε σας νοιάζει). Απλά έβρισκα πάντα μαγευτικές τις υψηλές και μπάσες νότες του
καλοι κ οι αποκαλυπτικα αλλα οπως και να χει προτιμω την αυθεντικη κλασσικη απο την symphonic metal
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 04:11
did i mention drambuie FTW?
Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 04:13
ποιος τους χέζει τους αποκαλύπτικα, με όλο το συμπάθειο....
did i mention drambuie FTW?
Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 04:14
Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 04:23
ποτε δε μ αρεσε.
πολυ λιγοτικο για μενα