Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#25216 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 July 2009 - 06:25

^ No I am not mad....Come a little bit closer........ :kill4u:

Spoiler:

#25217 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,829 posts

Posted 12 July 2009 - 08:50

Random Psyduck is here, please be gentle to him.

Posted Image
rsrGbGx.gif

#25218 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 12 July 2009 - 10:23

Mono πήγες σε αυτή την εκπομπή και λόγω του e-penis ακυρώθηκε η τηλεοπτική μετάδωσή της;

http://www.xtf.gr/Intro.aspx?v

@Anelis το "όποιος το λέει είναι" χρησιμοποιείται κυρίως σε rap wars για να την λες σε άλλους (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε)
Posted Image

#25219 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 July 2009 - 10:40

Mono πήγες σε αυτή την εκπομπή και λόγω του e-penis ακυρώθηκε η τηλεοπτική μετάδωσή της;

http://www.xtf.gr/Intro.aspx?v

@Anelis το "όποιος το λέει είναι" χρησιμοποιείται κυρίως σε rap wars για να την λες σε άλλους (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε)

Κοίταξε.Καταλαβαίνω ότι ίσως ο αποθηλασμός ήταν για σένα μια τραυματική εμπειρία που σου έχει αφήσει αρκετές συνδρομητικές συμπεριφορές. Η προβολή είναι μία από αυτές. Και επειδή μάλλον δεν τα πολυκαταφέρνεις με το google ή ίσως δεν το έχεις με τις επιστημονικές ορολογίες να σου το πω όπως το λένε στα παιδάκια να το καταλάβεις..." Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα"

Μπορείς να συνεχίσεις να αναφέρεσαι στον εαυτό σου σε τρίτο πρόσωπο και να τον αποκαλείς mono και επειδή εγώ κατανοώ το πρόβλημα σου και συμπάσχω θα σε αφήσω να το κάνεις...Καλή συνέχεια και καλή τύχη...

xbJ3b2w.jpeg

#25220 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 12 July 2009 - 15:49

Πιστεύω ότι έχω στοιχεία ότι κάνεις λάθος.Είναι για hip hop wars.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=k4NePAG4lKU[/media]

In other news,ειρήνη υμίν
Posted Image

#25221 Ptomahawk

Ptomahawk

• Members
  • 702 posts

Posted 12 July 2009 - 16:23

Ειρήνη υμήν... που είναι, που κρύφτηκε;

Mono θα αφήσω τις συνδρομητικές συμπεριφορές, είναι πολλά τα λεφτά κοπέλα μου, θα τα δώσω σε σένα που συμπάσχεις μπας και θεραπευτείς.

PS: Δεν κατάλαβα που συμπάσχεις, στην μ@λακία άραγε;

Me Loves i humbly apologise for the mistake.

Και αυτό που ήθελα να ποστάρω.

http://www.youtube.com/watch?v=Erdxr-GXyHA&eurl=http%3A%2F%2Fwww.sport-fm.gr%2Farticle%2F185127&feature=player_embedded
Posted Image

#25222 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 12 July 2009 - 16:50

τον έχετε κάνει λάστιχο γενικά αυτές τις μέρες ή μου φαίνεται;

#25223 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 13 July 2009 - 00:32

Ου καλα εισαι
και που να σφιξουν κι οι ζεστες

Posted Image

#25224 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 13 July 2009 - 15:43

Ου καλα εισαι

Μπα εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο λάστιχο το κάνεις στις δροσούλες. Η ζέστη είναι από μόνη της εξουθενωτική και ταυτόχρονα δεν εμπνέει....

In other (my) news...
Έφαγα 2 μέρες από την ζωή μου για να επιβεβαιώσω ότι τα κομπιούτερς είναι του διαβόλου.
Το 3 μηνών pc μου άρχισε να κρεμάει χωρίς λόγο σε idle και μη κατάσταση. Σε φάση 5 λεπτά για να παίξει ένα τραγούδι 2 λεπτών. Και αυτό ενω το memory use ήταν μετά βίας 35% (το σύνηθες του συστήματος) και οι τρεις cores είχαν use λιγότερο από 10% σε idle.

Το παράξενο ήταν ότι έγινε ξαφνικά, χωρίς να έχω εγκαταστήσει/αλλάξει τίποτα και χωρίς αιτία αφού απλά μπήκα και έγινε. Χωρίς λόγο βρε αδερφέ.

Μετά λοιπόν από μια μέρα με h/w και virus/malware checks και άλλη μια μέρα με έλεγχο και απ/εγκατάσταση των προγραμμάτων που είχα..... έφταιγε το feedreader :shock:

Έχασα το S/K από ένα θεόσταλτο corrupt στον reader το οποίο δεν φαινόταν με καμία κυβέρνηση και που αν δεν έκανα 1-1 install/uninstall θα κατέληγα σε format....

In other (άσχετα) news...
H Bethesda χαρίζει το Daggerfall. Get it for the sake of old times.
(Το χαρίζει από την Πέμπτη αλλά τώρα το θυμήθηκα :P)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#25225 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 13 July 2009 - 17:22

Ου καλα εισαι

Το Σάββατο ακούγεται πως θα σφίξουν για τα καλά οι ζέστες με τους 39 βαθμούς...:burningbe3:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#25226 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 13 July 2009 - 17:25

To Σάββατο θα πάω μπουζούκια.Το περίεργο είναι ότι θα πάω να δω τον Ρουβά.Μερικές φορές εύχομαι να είχα ξαδέρφες σαν κι εμένα.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#25227 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 13 July 2009 - 17:39

Posted Image

#25228 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 13 July 2009 - 21:34

Ptomahawk και mono λύστε τις διαφορές σας με pm ή vm γιατί το επόμενο post που θα δω από εσάς να συνεχίζει αυτή την ανούσια διαμάχη θα φάει 10% warn και αυτό θα ανεβαίνει όσο συνεχίζετε να ποστάρετε ο ένας εναντίον του άλλου.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#25229 Ptomahawk

Ptomahawk

• Members
  • 702 posts

Posted 13 July 2009 - 23:23

Άργησες, βαρεθήκαμε, πέρασαν πάνω από 24 ώρες χωρίς μπηχτές.
Posted Image

#25230 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 14 July 2009 - 00:12

Ptomahawk και mono λύστε τις διαφορές σας με pm ή vm γιατί το επόμενο post που θα δω από εσάς να συνεχίζει αυτή την ανούσια διαμάχη θα φάει 10% warn και αυτό θα ανεβαίνει όσο συνεχίζετε να ποστάρετε ο ένας εναντίον του άλλου.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Αφου βλεπεις εχουν σταματησει εδω και καιρο. Μην ξυνεις πληγες, θες να τους δεις να ξαναμαλωνουν παλι?, το ξεχασανε αστους ησυχους.
30% Warning για flaming fingolfin.
Spoiler: