Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 08 July 2009 - 10:40
δευτερον, ενω το να με λες κομπλεξικο παλιομαλακα τι ειναι ακριβως?
τριτον. μονος σου λες οτι βλεπεις οτι απανταμε με το ιδιο στυλακι συνεχεια. ισως γτ, αυτο ειναι το στυλακι μας? δεν σου αρεσει? με γεια σου με χαρα σου, μην διαβαζεις τα ποστς μου
@ Sponis: παντως τωρα που το λες, οντως δεν κοιμηθ8ηκα καλα το βραδυ.
Posted 08 July 2009 - 10:44
Posted 08 July 2009 - 10:50
μη ξαναποστάρεις... και όλα καλά...
καινούρια μλκια αυτή... βγαίνει ο καθένας και λέει της ψλης του το χαβά για να πάρει μπαν, αφού δεν κοστίζει τπτ
θέλω να πιστεύω ότι τι παλιομαλάκες κομπλεξικοι δεν παίρνει και μένα... γιατι σε άλλη περίπτωση θα περιμένω να μου το πεις και face2face την επόμενη φορά που θα ανέβω πάνω...
Posted 08 July 2009 - 10:55
μπορεις να με κανεις μπαν σε παρακαλω πολυ τοτε...και δεν θα ξαναποσταρω....!!
απλα το μονο που με πειραζει σε εσενα ειναι ο τροπος που μιλας και φερεσαι σε καποια ατομα εδω μεσα(τα παιρνεις με το παραμικρο ..οπως τωρα....chill)και οχι και τιποτα αλλο...εισαι και global mod man...βεβαια δεν εχω κανενα δικαιωμα μονο και μονο απο αυτο να σε κρινω και να αρχισω να βριζω...
Posted 08 July 2009 - 11:04
Την αρχή την έκανα εγώ; Ας διαγραφεί το post μου, εντάξει. Αλλά το forum ρε παιδιά σκεφτείτε, please!!

Posted 08 July 2009 - 11:12
καλώς ή κακώς εδώ μέσα δεν πρόκειται να χαιδέψω τα αυτιά κανενός...
αντίστοιχα σε όποιους δεν αρέσει ο τόνος μου δε με διαβάζουν
δουλεύει both sides αυτό, όχι μονόπλευρα
το global mod δε μου λέει πραγματικά τίποτα... έχω πει, χίλιες φορές απλός χρήστης να μπορώ να λέω ότι φαφαριά θέλω και να μένω ατιμώρητος... γιατί έτσι γίνετε... αν πραγματικά τιμωρούσαμε βάση κανονισμών, τότε δε θα είχα λόγο να γίνομαι κακός και να χαλάω τη ζαχαρένια μου με το κάθε καθυστέρι...
μπαν και κσύλο στον καθένα που έρχεται εδώ μέσα να το παίξει ιστορίας... και λίγοι και καλοί που θα μείνουν γιατί ήρθαν στο σωστό μέρος να συζητάνε για αυτά που θέλουν...
δεν πάει προσωπικά σε σένα, αφορμή μου έδωσες...
εδιτ: @ tea-chan
έπρεπε να πεις "όχι για μενα, για το φουκαριάρικο το φόρουμ μας..."
είναι πιο πιασάρικο τη σήμερον ημέρα
Posted 08 July 2009 - 11:17
κακο ειναι να ζηταω ban με έμμεσο τροπο?......ασε με να το χαρω λιγο.....!!! σε παρακαλω....
FUBAR
Posted 08 July 2009 - 11:20
δεν ηθελα να ξεκινησω ουτε flame war (μην ανησυχεις teachan) ουτε κατι αλλο...
απλα ηθελα να εκφρασω την γνωμη μου...τωρα δεν ξερω αν ειναι οντως το σωστο μερος αυτο για να το κανω...ισως επρεπε να στο ελεγα μεσω ΠΜ αλλα εκεινη την ωρα δεν το σκεφτηκα...τεσπα με εχεις γνωρισει και απο κοντα....ελπιζω να μην με εχεις για τετοιο ατομο ατομο...
@FUBAR???
edited: ok το τσεκαρα στο ιντερνετ...
Posted 08 July 2009 - 11:40
γούστο και καπέλο όσων τον γούσταραν... και όσο ήταν καλλιτέχνης ήταν από τους καλύτερους... αλλά από εκεί και πέρα, αφήστε να έχουμε και μία άποψη για όλα τα υπόλοιπα...
πραγματικά ρε Αγγελε, αν σου έβριζε κάποιος την οικογένεια σε ποστ, πως θα αντιδρούσες;
δλδ. δες την αντίδρασή σου και πες ότι ήταν μία κανονικά απάντηση σε ποστ...
Posted 08 July 2009 - 11:54
ηταν λαθος μου που αντεδρασα ετσι....ειλικρινα δε ξερω τι με επιασε...ισως δεν καταλαβα και πολυ καλα τα πιο πανω ποστ....με συγχωρεις!!
Posted 08 July 2009 - 13:26
Τωρα ξυπνησες εσυ; Αυτα τα πρωτοβρηκα πριν κανα χρονο
Αν παντως θες να τα δει περισσοτερος κοσμος ποσταρε το λινκ εδω (ή ισως και ως νεο thread στο Anime Search/Downloads).
Αφού είναι το πρώτο επεισόδιο μόνο >.>
Πλας because you have exposed your e-penis, υποφαινόμενος παππούς *τα χει απο το 2007 σε dvd-dual, από αντάλλαγη βέβαια
Posted 08 July 2009 - 13:47
*insert epic fail demotivator of your choice here*
αυτοι ειναι οι Dong Bang Shin Ki and they're actually from Korea... ο,τι να ναι ομως :pp
Επειδή έκανα post ένα video όπου είναι κατι κορεάτες αντί για ιάπωνες όπως είπες είναι epic fail?Ωραία λογική...
Οφείλω δηλαδή να τους ξέρω?Επίσης το video δεν έχει ανέβει απο μένα στο YouTube,δεν έγραψα απολύτως τίποτα κάτω από το video που να προσδιορίζει την εθνικότητα των κυρίων στο post μου και αυτό που είναι απο κατώ είναι ο τίτλος του που έχει μπει από αυτόν που το ανέβασε,αυτα...
Bing Bang Bing Ding Ding Diga Dey Dey Dey Da Dee Da Dee
Bing Bang Bong Dey Dem Bey Den Diga Ding Diga Ding Dong Diga
Diga Ding Bing Bang Bong Bing Ding Ding Ding Ding Ba-Ring Bing
Bang Bang Bing Ding Ding B-Ding Ding Ding Ding Ding Ding Ding
Baga Ding Ding Ding Ding Digi Digi Ding Ding Brrrr Bug Dig Dug
Dee Dee Brrr Brrr Pop Kaba Pop Kaba Pop Bommm
Posted 08 July 2009 - 13:48
Την παρενθεση δεν την ειδες, παπαΣτρουμφ;Αφού είναι το πρώτο επεισόδιο μόνο >.>
(ή ισως και ως νεο thread στο Anime Search/Downloads)
[10χρονος σπασικλας mode]Baaah, και ποιος νοιαζεται για τα Ιαπωνικα, τα Ελληνικα τα εχω σε SVCD απο το 2002:burningbe3:[/10χρονος σπασικλας mode]Πλας because you have exposed your e-penis, υποφαινόμενος παππούς *τα χει απο το 2007 σε dvd-dual, από αντάλλαγη βέβαια
Posted 08 July 2009 - 14:16
[/URL]
Posted 08 July 2009 - 15:04
[10χρονος σπασικλας mode]Baaah, και ποιος νοιαζεται για τα Ιαπωνικα, τα Ελληνικα τα εχω σε SVCD απο το 2002:burningbe3:[/10χρονος σπασικλας mode]
Μεχ κι γω θα φωνάξω το θείο μου με το αυτόματο να σου δείξει εσένα, παλιοχαρακτήρα, τεντυμπόυ, διακορευτή αθώων αναμάρτητων και κλασσικά διαπαιδαγωγημένων κορασίδων*
Στου πυρ του εξούτερον*