Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#24526 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 18 June 2009 - 07:55

Απαιτώ να θεσπιστεί νόμος περι εικονών αηδιαστικών εντόμων στο νετ! Ολες θα πρεπει να βρίσκονται σε spoiler tags!:erk:

Δεν μπορεί στα καλα καθούμενα να σου πετάει μια τεραστια εικόνα αηδιαστικού και γλοιώδους εντόμου υψηλης αναλυσης και να μην μπορεις καν να την υποφυγεις γιατί κατεβαίνοντας κάτω υπάρχει άλλη! Δεν μπορω να βρω καμια πληροφορία για εντομα υπο αυτές τις συνθηκες και ούτε προκειται να το επιχειρησω ξανα στη ζωη μου. Μου μολυνε το firefox.-_-

#24527 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 18 June 2009 - 08:59

Not rly. Πως πήγε το raid;

πότε έφυγες εσύ;

Kologarn ρίξαμε και μετά παίζαμε σφαλιάρες με τα trash mobs...

#24528 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 18 June 2009 - 09:13

Απαιτώ να θεσπιστεί νόμος περι εικονών αηδιαστικών εντόμων στο νετ! Ολες θα πρεπει να βρίσκονται σε spoiler tags!:erk:

Δεν μπορεί στα καλα καθούμενα να σου πετάει μια τεραστια εικόνα αηδιαστικού και γλοιώδους εντόμου υψηλης αναλυσης και να μην μπορεις καν να την υποφυγεις γιατί κατεβαίνοντας κάτω υπάρχει άλλη! Δεν μπορω να βρω καμια πληροφορία για εντομα υπο αυτές τις συνθηκες και ούτε προκειται να το επιχειρησω ξανα στη ζωη μου. Μου μολυνε το firefox.-_-

Και που να σου πέταγαν και τίποτα ακόμα πιο αηδιαστικό(aka hardcore guro/scat pics) :orly:

#24529 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 18 June 2009 - 13:26

πότε έφυγες εσύ;

Kologarn ρίξαμε και μετά παίζαμε σφαλιάρες με τα trash mobs...

Well όταν τελείωσε;
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#24530 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 18 June 2009 - 13:38

Μα έλα, γίνεσαι υπερβολική! Υπάρχει πιο χαριτωμένο πλασματάκι από αυτό; Δε νομίζω!

Spoiler:

Posted Image

#24531 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 June 2009 - 13:42

Εγω που το βρίσκω όντως χαριτωμένο και μου αρέσουν τα χρωματάκια του να ανησυχώ για την ψυχική μου υγεία?

Τουλάχιστον όσο είναι στο νορμαλ του μέγεθος (γιατί από όσο ξέρω αποκεφαλίζει σε κλάσματα δευτερολέπτου, οπότε πιο μεγάλο θα ήταν όντως τρομαχτικό) ....

#24532 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 June 2009 - 14:06

Ρε συ...Και εμένα μ' άρεσε...

*Παίρνει την Iri-chan να πάνε μαζί στο γιατρό να τις κοιτάξει*

xbJ3b2w.jpeg

#24533 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 18 June 2009 - 14:09

αυτό το πλάσμα σκοτώνει τον σύντροφο του οταν ζευγαρώνει ....
είναι ωραία φωτό αλλά σε γενικές γραμμές δεν το συμπαθω

#24534 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 18 June 2009 - 14:17

Εγω που το βρίσκω όντως χαριτωμένο και μου αρέσουν τα χρωματάκια του να ανησυχώ για την ψυχική μου υγεία?

Τουλάχιστον όσο είναι στο νορμαλ του μέγεθος (γιατί από όσο ξέρω αποκεφαλίζει σε κλάσματα δευτερολέπτου, οπότε πιο μεγάλο θα ήταν όντως τρομαχτικό) ....

Είναι από τα πιο διαβολικά ζώα που ξέρω , που να δεις η σεξουαλική του ζωή πως είναι .Και μετά το λένε αλογάκι της παναγίας :terror2:

Παρόλα αυτά , εμένα μου άρεσε αυτή η φωτογραφία . :P

EDIT : Είναι όπως το λέει η Erisadesu ,μιλάμε για πολύ αρρώστια . Οι λεπτομέρειες είναι ακατάλληλες .

Posted Image

#24535 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 18 June 2009 - 15:09

Εγω παλι και σε αυτή τη πανεμορφη φωτογραφία δεν το αντεξα να κοιτάξω για πολλή ώρα. Η αριστερή πλευρα του λαιμού μου μουδιασε και γενικα δεν αντεξα να παρατηρησω καν λεπτομερειες, το εκλεισα αμεσως!

Παντως δεν ήταν και τπτ αυτό. Αν μου εβαζες καμια κατσαριδα δεν θα ημουν πια σε αυτό τον κόσμο για να γραψω αυτό το post... Τελικα δεν ηξερα οτι εχω τοσο μεγαλο προβλημα...-_-

#24536 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 18 June 2009 - 15:14

χαλάρωσε λίγο

#24537 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 18 June 2009 - 15:19

*έφοδος της nature-lover*

ρε παιδιά, όλα του θεούλη (Απόλλωνα) είναι :nanana: και τα ζωάκια είναι όλα εξτρα κιουτ :blingeye2: και τα μαμουνάκια είναι γλυκούλια και χρήσιμα :blush2: μπορεί να γίνονται σπαστικά όταν χώνονται παντού αλλά μια ζωούλα έχουνε και αυτά δε θα σας κάμουνε κακό (τουλάχιστον όχι εδώ, στον αμαζόνιο δεν ξέρω). όλα όμορφα είναι :joyful:

εκτός από

Spoiler:

Posted Image

#24538 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 18 June 2009 - 15:25

Δεν εχω πειραματιστεί ποτέ με κατσαρίδα. Αντε να πιάσω μια να δούμε αν όντως είναι ανθεκτική στα πυρηνικά.
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#24539 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 18 June 2009 - 15:43

Η κατσαριδα νομιζω εχει ενα στρωμα μολυβδου στα φτερα και για αυτο θα αντεξει στα πυρηνικα
Παρολα αυτα αν της πετας οινοπνευμα πεθαινει βασανιστικα (χωρις να την αναψεις)

Posted Image

#24540 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 18 June 2009 - 15:44

Συμφωνώ ότι όλα τα ζώα είναι καλά και ωραία ( τα Τσιουάουα δεν μου αρέσουν) αλλά δεν πάει να πει ότι έχουν και όλα τα ζώα καλές συνήθειες . Δεν τα σκοτώνουμε , respect για τις ικανότητές τους αλλά είναι αρρώστια που και που αυτά που κάνουν
Posted Image