Δεν μπορεί στα καλα καθούμενα να σου πετάει μια τεραστια εικόνα αηδιαστικού και γλοιώδους εντόμου υψηλης αναλυσης και να μην μπορεις καν να την υποφυγεις γιατί κατεβαίνοντας κάτω υπάρχει άλλη! Δεν μπορω να βρω καμια πληροφορία για εντομα υπο αυτές τις συνθηκες και ούτε προκειται να το επιχειρησω ξανα στη ζωη μου. Μου μολυνε το firefox.-_-
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 18 June 2009 - 07:55
Δεν μπορεί στα καλα καθούμενα να σου πετάει μια τεραστια εικόνα αηδιαστικού και γλοιώδους εντόμου υψηλης αναλυσης και να μην μπορεις καν να την υποφυγεις γιατί κατεβαίνοντας κάτω υπάρχει άλλη! Δεν μπορω να βρω καμια πληροφορία για εντομα υπο αυτές τις συνθηκες και ούτε προκειται να το επιχειρησω ξανα στη ζωη μου. Μου μολυνε το firefox.-_-
Posted 18 June 2009 - 08:59
Not rly. Πως πήγε το raid;
πότε έφυγες εσύ;
Kologarn ρίξαμε και μετά παίζαμε σφαλιάρες με τα trash mobs...
Posted 18 June 2009 - 09:13
Απαιτώ να θεσπιστεί νόμος περι εικονών αηδιαστικών εντόμων στο νετ! Ολες θα πρεπει να βρίσκονται σε spoiler tags!
Και που να σου πέταγαν και τίποτα ακόμα πιο αηδιαστικό(aka hardcore guro/scat pics)
Posted 18 June 2009 - 13:26
πότε έφυγες εσύ;
Kologarn ρίξαμε και μετά παίζαμε σφαλιάρες με τα trash mobs...
Well όταν τελείωσε;
Posted 18 June 2009 - 13:38
Απαιτώ να θεσπιστεί νόμος περι εικονών αηδιαστικών εντόμων στο νετ! Ολες θα πρεπει να βρίσκονται σε spoiler tags!
Μα έλα, γίνεσαι υπερβολική! Υπάρχει πιο χαριτωμένο πλασματάκι από αυτό; Δε νομίζω!

Posted 18 June 2009 - 13:42
Τουλάχιστον όσο είναι στο νορμαλ του μέγεθος (γιατί από όσο ξέρω αποκεφαλίζει σε κλάσματα δευτερολέπτου, οπότε πιο μεγάλο θα ήταν όντως τρομαχτικό) ....
Posted 18 June 2009 - 14:06
*Παίρνει την Iri-chan να πάνε μαζί στο γιατρό να τις κοιτάξει*
Posted 18 June 2009 - 14:09
είναι ωραία φωτό αλλά σε γενικές γραμμές δεν το συμπαθω
Posted 18 June 2009 - 14:17
Εγω που το βρίσκω όντως χαριτωμένο και μου αρέσουν τα χρωματάκια του να ανησυχώ για την ψυχική μου υγεία?
Τουλάχιστον όσο είναι στο νορμαλ του μέγεθος (γιατί από όσο ξέρω αποκεφαλίζει σε κλάσματα δευτερολέπτου, οπότε πιο μεγάλο θα ήταν όντως τρομαχτικό) ....
Είναι από τα πιο διαβολικά ζώα που ξέρω , που να δεις η σεξουαλική του ζωή πως είναι .Και μετά το λένε αλογάκι της παναγίας
Παρόλα αυτά , εμένα μου άρεσε αυτή η φωτογραφία .
EDIT : Είναι όπως το λέει η Erisadesu ,μιλάμε για πολύ αρρώστια . Οι λεπτομέρειες είναι ακατάλληλες .
Posted 18 June 2009 - 15:09
Παντως δεν ήταν και τπτ αυτό. Αν μου εβαζες καμια κατσαριδα δεν θα ημουν πια σε αυτό τον κόσμο για να γραψω αυτό το post... Τελικα δεν ηξερα οτι εχω τοσο μεγαλο προβλημα...-_-
Posted 18 June 2009 - 15:19
ρε παιδιά, όλα του θεούλη (Απόλλωνα) είναι
εκτός από

Posted 18 June 2009 - 15:25
[/URL]
Posted 18 June 2009 - 15:43
Παρολα αυτα αν της πετας οινοπνευμα πεθαινει βασανιστικα (χωρις να την αναψεις)

Posted 18 June 2009 - 15:44