Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#24286 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 20:21

τα αστειακια αλου moderator οχι σε μενα, με ξερεις και απο χθες και μου κανεις τετεια αστεια ?

Εδώ έκανες το foul.

Το αστείο του fingie το πήρες στραβά και ΑΜΕΣΩΣ έδωσες άλλη τροπή στο θέμα.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#24287 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 20:23

1) Γράψε με σωστή σύνταξη να καταλαβαίνει ο κόσμος τί λες.

2)Το "?" δεν είναι σημείο στίξης της ελληνικής που χρησιμοποιείται στο φόρουμ, άρα παραβιάζεις κανόνα.

3)

κοροιδευεις εσενα που αν πει καποιος εκλασε θα αρχησεις να κοροιδευεις, και ναι το λες και μονος σου, συγχαρητηρια! απεκτησες καινουργιο τιτλο!

Μου θυμίζει ανάπηρο επιχείρημα του τύπου "Όποιος το λέει, είναι και φένεται"

4)

και νομιζω οτι ειναι φυσικη αναγκη ετσι ? Black Hole ειναι το θρηδ ποστατουμε οτι θελουμε federation pig!

Εκτός από το ότι βρίζεις χρήστη και παραβιάζεις τους κανόνες πάλι. Αν το Black Hole είναι για να ποστάρει ο καθένας ότι θέλει ας αρχίσουμε να ποστάρουμε και τσόντες με αυτό το σκεπτικό και γιατί όχι να βγάζουμε φωτογραφίες από κουρ@δες και να τις ανεβάζουμε για βαθμολόγηση.

Και το χέσιμο φυσική ανάγκη είναι δεν είδα κανέναν να βγαίνει και να λέει "Μάγκα έκανα ένα σκaτό ίσα με τον ισημερινό, θες φωτόγραφία, καφετί καφετί ect"

5)

no comment, μπραβο ρε gmod εισαι 32 χρονων μπραβο ρε ποτε προλαβες ? ποιος νομιζεις οτι εισαι κατι ανωτερο και εμεις ειμαστε τα 15χρονα που δεν αξιζουμε τπτ ? δεν με ξερεις καθολου και απο την απαντηση σου φενετε οτι βλεπεις τα παντα εξωτερικα οπως δειχνουν! αν νομιζεις οτι το ιντερνετ ειναι μονο για καπιους του ειδους σου κανεις μεγαλο λαθος, μονος σου το λες οτι εισαι κατω απο 20 χρονων στο μυαλο! οτι πεις, οτι πεις! no offence ειναι λογικο καποια ατομα να τρωνε ban με τετιο gmod εδω περα.
Συγνωμη που στο λεω ομως και εγω αλλα το μυαλο μου ταξιδευει πιο γρηγορα απο το δικο σου! Μου θυμηζεις ακροδεξια! και το σιχενομε

Επειδή είδα ήρθες με όρεξη να κάνεις τον τσιφλικά εδώ πέρα, αν δεν σ'αρέσει, τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία.

Υ.Γ.Κοπρολάγνε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#24288 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 20:24

Φίλε Lethal δεν μας λες κάτι νέο...Τόσα χρόνια τα ίδια λέμε,όχι μόνο για τη Ν.Δ.,αλλά και για τα δύο μεγάλα κόμματα...Αλλά ακόμα και αυτοί που κράζουν και ξανακράζουν όταν τους ρωτάς "και τι να ψηφισω δηλαδή?" το βουλώνουν...

Εδώ ρε παιδιά,δεν ξέρω αν ήταν λάθος παρατήρηση,αλλά τη βδομάδα των εκλογών παντού μίλαγαν για το συγκεκριμένο θέμα,και όταν τελείωσαν,ξαναεμφανίστηκαν "μαγικά" τα νέα συμπτώματα της γρίπη των χοίρων~~!

#24289 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 20:24

που καταφερα να εχω αυτην την νουμοσηνη,

την ποια?
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
νασαι καλα βρε παληκαρι, γελασε καθε πικραμενος

να ειναι καλα τα ανιμε οπως το gundam 00 που με εκανε να πιστευω παρα πολυ, στα ηθικα διδαγματα του.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
ρε, εσυ εισαι καλος!

SRSLY NAO, stop the faggotry, κινδυνευουμε να παθουμε ανακοπη απο τα γελια

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#24290 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 20:29

οπως ειπα δεν με ενδιαφερει τι νομιζουν οι αλλοι για μενα εγω ειμαι ευχαριστημενος με τον εαυτον μου και δεν δινω δεκαρα τι λεν οι αλλοι γιατι πολυ απλα πιστευω στο σωστο!

ezgif.com-resize.gif

#24291 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 20:30

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#24292 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 20:33

Posted Image

και καποιοι εδω μεσα δεν τη παλευουν... αλλα καθολου..

#24293 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 20:33

OK, είσαι σε φάση που απλά θα συνεχίσεις να διαφωνείς, γι'αυτό δε βλέπω να βγάζει κάπου ο διάλογος. Το ''να ειναι καλα τα ανιμε οπως το gundam 00 που με εκανε να πιστευω παρα πολυ, στα ηθικα διδαγματα του'' και τα ''Υοu can't change me'' ελπίζω να τα βλέπεις αύριο μεθαύριο και να γελάς και συ. Λες και ενδιαφέρθηκε κανένας εδώ μέσα να σε αλλάξει και να σε προσηλυτίσει. Να συμπεριφέρεσαι όπως σου αρέσει, αλλά στο πλαίσιο των κανόνων που συμφώνησες όταν έκανες εγγραφή στο forum, και η απότομη επίθεση σε 2 μέλη της ομάδας του site κατόπιν (έστω ειρωνικής) υπόδειξής τους για ένα αντικειμενικά άκομψο post σου δε νομίζω να θεωρείς και εσύ ότι είναι η σωστή συμπεριφορά. ;)
1

#24294 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 20:35

μα οχι Yata, οσο εξακολουθω να σπαω πλακα με το τρολλακι, κανω ποστς στο BH. εχω τον Red Pyramid να περασω...
μη μου πεις τωρα, οτι αυτο δεν εχει νοημα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#24295 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 20:37

πστ

κουραδόμαγκα και προστάτη της ελευθερίας... για μαζέψε την λίγο μην την πατήσουμε...

και οι υπόλοιποι πηγαίνετε τοίχο τοίχο γιατί ποτέ δε ξέρετε τι άλλο του είπε το gundam00

#24296 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 20:37

OK, είσαι σε φάση που απλά θα συνεχίσεις να διαφωνείς, γι'αυτό δε βλέπω να βγάζει κάπου ο διάλογος. Το ''να ειναι καλα τα ανιμε οπως το gundam 00 που με εκανε να πιστευω παρα πολυ, στα ηθικα διδαγματα του'' και τα ''Υοu can't change me'' ελπίζω να τα βλέπεις αύριο μεθαύριο και να γελάς και συ. Λες και ενδιαφέρθηκε κανένας εδώ μέσα να σε αλλάξει και να σε προσηλυτίσει. Να συμπεριφέρεσαι όπως σου αρέσει, αλλά στο πλαίσιο των κανόνων που συμφώνησες όταν έκανες εγγραφή στο forum, και η απότομη επίθεση σε 2 μέλη της ομάδας του site κατόπιν (έστω ειρωνικής) υπόδειξής τους για ένα αντικειμενικά άκομψο post σου δε νομίζω να θεωρείς και εσύ ότι είναι η σωστή συμπεριφορά. ;)

εχεις δικιο σε αυτο αλλα ξερεις δεν μπενω μεσα στο thread και λεω τωρα να θα ξεκινησω τσαμπουκα και θα τα βαλω με τα members, απλως ειδα κατι replies και αντεδρασα, πχ αν εισουν εσι 15χρονων και σου ελεγε ο αλλος κοψε του το ιντερνετ που με αυτο ξεσκας και αφηνεις ολες τις σκοτουρες δεν θα θυμωνες ? και με αυτο βλεπεις ανιμε δηλαδη αν σου επερναν το αγαπημενο σου αντικειμενο δεν θα αντιδρουσες ?

τουλαχιστον χερομε που μερικα members γελανε τουλαχιστον εκανα και καπιους να γελασουν

ezgif.com-resize.gif

#24297 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 20:41

στην ηλικία σου και με την πρωινή φεύγουν οι σκοτούρες... τη δοκίμασες;

που ξέρεις μπορεί και να έρθεις να μας το ανακοινώσεις εδώ μέσα...

#24298 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 20:42

@mods & the rest: o lethalmike είναι αρκετά μικρός για να δικαιούται να κανει λάθη και να λέει και καμια καπαριά, μια απλή επισήμανση του λάθους(με τον καταλληλο τρόπο φυσικά!) του θα ήταν αρκετή πιστεύω για να λήξει το θέμα χωρις τσακωμούς!
@lethalmike:φιλαράκι είμαι βέβαιος οτι σχεδόν όλοι οι άντρες του φόρουμ στην ηλικία σου (κι όχι μόνο) μιλάγαμε,κάναμε, ηχογράφούσαμε τέτοια πραγματα και τότε ήταν πράγματι για μας ξεκαρδιστικό αλλα πάντα σε επιπεδο παρέας. πρέπει να παραδεχτείς οτι το ποστ ήταν ακυρο και οτι το καταλαβαίνεις αυτο και να ζητήσεις συγνώμη (και να περιμένεις φυσικά και την συγνώμη των υπόλοιπων). τα σχόλια αυτά δεν ανήκουν σε ένα φόρουμ οπως το anime.gr,και δεν είναι ζήτημα δημοκρατίας ετσι?
αν ανοιγαμε πολιτική σηζήτηση το flaming θα γινόταν firestarting και burningtheforumdowning οπότε ας μην επεκταθούμε σ' αυτό!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#24299 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Ακόμα και αν αντιδρούσα, σίγουρα δε θα έγραφα στην ψύχρα αυτά περι ακροδεξιάς που έγραψες, και για μένα είναι μεγάλη προσβολή, γιατί από διάλογος έγινε ροντέο ξαφνικά το όλο πράγμα. Τέλος πάντων, προσπάθησε να καλμάρεις, έδωσες μια λαβή με ένα ποστ που είχε ένα ομολογουμένως χοντροκομμένο ''αστείο'', πέταξε ο ένας ένα σχόλιο και ο άλλος ένα άλλο, αλλά μετά άρχισαν οι επιθέσεις επί προσωπικού, που τώρα δυστυχώς συνεχίζονται. Και σου λέω ότι σε φόρουμ με πρακτικές ακροδεξιάς θα είχε πέσει άμεσο ban για trolling/flame/όποια δικαιολογία θες. ;)
1

#24300 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Σήμερα η μάυρη τρύπα χτήπησε κριτικαλ επίπεδα...Φτάσαμε από μια κλανιά στη Νέα Δημοκρατία...Δεν ήταν τυχαίο, δεν ήταν τυχαίο...

xbJ3b2w.jpeg