Εσύ μας ξέρεις όλους εμάς κι από χθες για να μας μιλάς έτσι αρχικά;τα αστειακια αλου moderator οχι σε μενα, με ξερεις και απο χθες και μου κανεις τετεια αστεια ?
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 17:59

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 18:14
δεν προσβαλα κανεναν εσυ ομως ναι το εκανεςΕσύ μας ξέρεις όλους εμάς κι από χθες για να μας μιλάς έτσι αρχικά;
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 18:34

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 18:40
δηλαδη εγω σε προσβαλα ?? σε πειραξε κατι απο αυτα που ειπα ?Η προσβολή δεν είναι ενός είδους μόνο. Σίγουρα όλοι μας προσβάλουμε άλλους χωρίς να το καταλαβαίνουμε και όχι μόνο σε "face to face" επίπεδο αλλά και σε επίπεδο αισθητικής, κουλτούρας και άλλων χαρακτηριστικών της προσωπικότητας του καθενός.
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 18:54
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 19:03
right now όμως...
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 19:08
[/URL]
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 19:19
ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΑ 15ΧΡΟΝΑ...
right now όμως...
σορρυ π το λεω αλλα συμφωνω απολυτος....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fingolfin: 14 Ιούνιος 2009 - 19:29
double posts merged

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 19:26
[/whine]
Back to my generators.I know a million secrets of the arcane lightning and each one of them could drive you mad.MAD,I TELL YA!
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 19:38
Πρωτα απολα το ποστ μου ειτανε ψυχαγωγικο για πλακα το ειπα δεν ειμαι συπερμαν να κλανω 10 σεκς μονο οι ηλικιωμενοι το κανουν αυτο. Ηθελα να δω λιγο γελιο στο θρηδ αλλα καπιοι τα παρεξηγουν οπως παντα.Ναι νιώθουμε αρκετά πιο ηλίθιοι μετά το εξαιρετικής σημασίας ποστ σου για τα αέριά σου.
baka Ptomahawk
Δεν μπορεις να πεις τπτ αυτη την στιγμη γιατι ξερεις κατι ? κοροιδευεις εσενα που αν πει καποιος εκλασε θα αρχησεις να κοροιδευεις, και ναι το λες και μονος σου, συγχαρητηρια! απεκτησες καινουργιο τιτλο! και αν δεν γουσταρεις μην διαβαζεις τα ποστ μου. και νομιζω οτι ειναι φυσικη αναγκη ετσι ? Black Hole ειναι το θρηδ ποστατουμε οτι θελουμε federation pig! και νομιζω οτι εκανες λαθος στο "νιωθουμε" γιατι δεν βαζεις "νιωθω"?
εγω απλως mod παρεξηγηθηκα αυτο που ειπες γιατι νομιζα οτι το ειπες σοβαρα αλλα αφου το ειπες ετσι για πλακα οκ peace ! μπορει να τα περνω στο κρανιο ευκολα αλλα επρεπε να προστατεψω το pride μου mod! αντε take care!
no comment, μπραβο ρε gmod εισαι 32 χρονων μπραβο ρε ποτε προλαβες ? ποιος νομιζεις οτι εισαι κατι ανωτερο και εμεις ειμαστε τα 15χρονα που δεν αξιζουμε τπτ ? δεν με ξερεις καθολου και απο την απαντηση σου φενετε οτι βλεπεις τα παντα εξωτερικα οπως δειχνουν! αν νομιζεις οτι το ιντερνετ ειναι μονο για καπιους του ειδους σου κανεις μεγαλο λαθος, μονος σου το λες οτι εισαι κατω απο 20 χρονων στο μυαλο! οτι πεις, οτι πεις! no offence ειναι λογικο καποια ατομα να τρωνε ban με τετιο gmod εδω περα.ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΑ 15ΧΡΟΝΑ...
right now όμως...
Συγνωμη που στο λεω ομως και εγω αλλα το μυαλο μου ταξιδευει πιο γρηγορα απο το δικο σου! Μου θυμηζεις ακροδεξια! και το σιχενομε
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 14 Ιούνιος 2009 - 20:02
federations pigs are active need to destroy them
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 19:42
[/URL]
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 19:52
no comment αν νομιζεις οτι το ιντερνετ ειναι μονο για καπιους του ειδους σου κανεις μεγαλο λαθος μονος σου το λες οτι εισαι κατω απο 20 χρονων στο μυαλο! οτι πεις, οτι πεις! no offence ειναι λογικο καποια ατομα να τρωνε ban με τετιο gmod εδω περα.
και με κάποιους από του είδους σου το 18,7% τείνει στο άπειρο...
γελάω πραγματικά με την πάρτη σου ανθυπουποτεράστιε user... γιατί αν ψάξεις ποιος ρίχνει τα ban εδώ μέσα, τότε surprise surprise... δεν είναι ο υποφαινόμενος...
αλλά έτσι είναι... οι φαφαριές είναι free to go... γιατί αν φορολογούνταν τότε θα είχαμε λύσει τα προβλήματα αυτού του τόπου...
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 20:02
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 20:16
εγω αγωνιζομε και παντα θα αγωνιζομε για ελευθερια ελπιζω καπιοι να το καταλαβουν αυτο. Τωρα δεν με ενδιαφερει τι νομιζεις για μενα, τουλαχιστον ειμαι ευχαριστημενος με τον εαυτο μου που καταφερα να εχω αυτην την νουμοσηνη, και πιστευω οτι εγω θα κανω ενα βημα μπροστα, παραπανω απο καποιους αλους(δεν ειναι υπονοουμενο). να ειναι καλα τα ανιμε οπως το gundam 00 που με εκανε να πιστευω παρα πολυ, στα ηθικα διδαγματα του. Μπορει να εχω μεγαλη γνομη για τον εαυτο μου αλλα that's who i am and you can't change me!LethalMike, δεν σε ξέρω φίλε, αλλά καταλαβαίνεις ότι το συγκεκριμένο post σου δε χαρακτηρίζει κάποιον ως ώριμο, ώστε να μπορεί να κάνει αυτές τις παρατηρήσεις για άτομα όπως ο Σπόνης.
Φουλ Οφφ τοπικ:
Αν ξαναβγει η κυβερνηση της ΝΔ στης ελλαδα εγω θα φυγω απο αυτην την χωραν και να πανεν ολοι οι κολογεροι οι οποιοι με τα σκατενια τους μυαλα ψηφηζουν οτι ψηφηζαν και παππουδες τους να πανε να ψοφησουν . Αυτοι ειναι που καταστρεφουν την χωραν. Επισης η δημοκρατια αυτοκαταστρεφετε γιατι κατεχρασθει το δικαιωμα της ελευθερειας. Επισης η χωρα αυτοκαταστρεφετε γιατι δεν κανει ενα βημα μπροστα να αλαξει τα παντα! Μπορω να κανω καλυτερα απο αυτους μακαρι να ειχα την ευκαιρια!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 14 Ιούνιος 2009 - 20:22