Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#24016 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 02 June 2009 - 17:20

[media]http://www.youtube.com/watch?v=lj-x9ygQEGA[/media]

[slowpoke]Fukken epic vid...Almost lol'd to death.[/slowpoke]

=_=
Ποιος διαβαζει πυρηνικη τεχνολογια τωρα?:uhh:
Posted Image

#24017 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 02 June 2009 - 17:25

Ξερω οτι η τεχνολογία προχωράει πολυ γρήγορα κι'ετσ', but that was too much for me!O_o Γιατι δεν φάνηκε σε κανεναν αλλον παραξενο εκτος απο τον αδερφο μου???

Βασικά, πέρα απο παράξενο, εμένα μου φένεται και κάπως άσχημο αυτό που βλέπω. Αν φτάσουμε στο σημείο να εξομοιώσουμε τόσο ρεαλιστικά το οτιδήποτε στο σπίτι, τότε για πολύ κόσμο φοβάμαι ότι θα χαθεί και το ενδιαφέρον και το κίνητρο να κάνει πολλά απο αυτά τα πράγματα στη πραγματικότητα. Π.χ. γιατί κάποιος να λιώσει για να μάθει μπάσκετ αν μπορεί στον εξομοιωτή να καρφώσει με μηδέν προσπάθεια σαν τον LeBron James, ή γιατί να μάθει να οδηγεί αν μπορεί να είναι ο ίδιος ο Σουμάχερ μέσα απ' την οθόνη. Μπορεί να είναι και άστοχες οι ανυσηχίες αυτές, αλλα όπως και να έχει εμένα δε μου πολυκάθεται καλά η όλη φάση.
Posted Image

#24018 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 02 June 2009 - 17:30

Oχι ρε συ, it's not even fun το να κανεις κάτι τόσο εύκολο και χωρίς κόπο. Ειμαι σίγουρη οτι στο μελλον θα υπάρχουν διάφορα επίπεδα, δεν θα μπορεις να φτασεις στην κορυφή τόσο εύκολα. Απλως ειναι λιγο νωρίς ακόμη. Αυτο που με ανησυχει εμενα δεν ειναι το ότι θα σταματησουμε να κανουμε καποιες δραστηριοτητες, αλλα το ότι θα σταματησουμε να βγαινουμε τόσο συχνα απο το σπίτι οπως παει...(πχ εγω που ειμαι και σπιτογατος, παει, καταστραφηκα! :P)

Noμίζω ότι το όλο concept ήδη αρχιζει να φαίνεται απο το ea sports active. Μπορεις να κανεις σχεδον το ίδιο πράγμα στο γυμναστήριο, μονο που δεν χρειαζεται να ντυθεις(10-20 min), να πας μεχρι το γυμναστηριο(15 min ελαχιστο) και να γυρίσεις παλι(άλλο τόσο). Ποιος λοιπον σε λίγο καιρο θα προτιμάει να ξεσηκωνεται ενω μπορει να κανει το ίδιο πραγμα απλως με το να σηκωθει απο τον καναπε του, οποια ωρα του καπνίσει!? Δεν το εχω παίξει ακόμη το παιχνίδι, αλλα ανυπομονω να δω αν ειναι τοσο promising οσο φαίνεται για ενα τοσο βαριεστημενο ατομο σαν εμενα. :P

Edited by samurai_pizza_dora, 02 June 2009 - 17:36.

#24019 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 02 June 2009 - 18:46

Γι' άλλη μια φορά, η Microsoft ξοδεύει εκατομμύρια δολάρια πάνω σε μια εντελώς λανθασμένη ιδέα.

Τα video games θα πρέπει να είναι convenient για τα βουβαλόπαιδα, you take them out of your market = you fail.

Γι' αυτό μην ανησυχείτε, τα χειριστήρια θα υπάρχουν για πολύ ακόμα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#24020 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 02 June 2009 - 19:27

http://live.vote.deb8.gr/pages/19175-/suggestions/202974-

Vote plx.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#24021 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 02 June 2009 - 19:49

Πάντως με το Project Natal τα eroge θα μπορούσαν να αποκτήσουν νέα διάσταση.Ήδη φαντάζομαι το 360 να παίρνει τη πρωτιά σε πωλήσεις στην Ιαπωνία:hahaha:

Posted Image

#24022 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 02 June 2009 - 20:28

Πάντως με το Project Natal τα eroge θα μπορούσαν να αποκτήσουν νέα διάσταση.Ήδη φαντάζομαι το 360 να παίρνει τη πρωτιά σε πωλήσεις στην Ιαπωνία:hahaha:

Επικη προβλεψη... προσκυνω!:respect:
Spoiler:

Posted Image

Spoiler:

#24023 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 03 June 2009 - 10:20

Δύο απορίες που γεννώνται κατ' ευθείαν βλέποντας την "εφεύρεση" . Πόσο μεγάλο σαλόνι χρειάζεται για να το απολαύσεις αυτό; Γιατί αν κρίνω απ την διαφήμιση θέλει τουλάχιστον 75 τμ σαλόνι...

Και δεύτερον , πως κάνω τον Eddy από το Tekken ;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#24024 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 03 June 2009 - 10:38

Eγω εχω μια αλλη απορια,off topic (BH ftw) :
Ειμαι ο μονος που θελω να ριξω πυρηνικη βομβα στα internets και ευχομαι για τον αργο και σαδιστικο θανατο αυτου που ειχε την ιδεα η διαφημιση του www.TheDeathQuiz.com που βλεπουμε τελευταια σε πολλα site να κανει ενα "σατανικο" γελακι που θυμιζει περισσοτερο μαΐμου που πηρε LSD?
Γιατι τον μισω τοσο?Ευχομαι τα χειροτερα,οπως λενε οι Κινεζοι,σε τουλαχιστον 18 απο τις επομενες γενεες της οικογενειας του.
Εχει κανεις ορεξη να κανει Petition online για να βγει αυτος ο βλακωδης και αηδιαστικος ηχος που βασανιζει τους Browser μας και μας κανει να προσεχουμε πολυ που "σερνουμε" το ποντικι μας??(innuendo was unintenional,soz)
Posted Image

#24025 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 June 2009 - 10:45

Eγω εχω μια αλλη απορια,off topic (BH ftw) :
Ειμαι ο μονος που θελω να ριξω πυρηνικη βομβα στα internets και ευχομαι για τον αργο και σαδιστικο θανατο αυτου που ειχε την ιδεα η διαφημιση του www.TheDeathQuiz.com που βλεπουμε τελευταια σε πολλα site να κανει ενα "σατανικο" γελακι που θυμιζει περισσοτερο μαΐμου που πηρε LSD?
Γιατι τον μισω τοσο?Ευχομαι τα χειροτερα,οπως λενε οι Κινεζοι,σε τουλαχιστον 18 απο τις επομενες γενεες της οικογενειας του.
Εχει κανεις ορεξη να κανει Petition online για να βγει αυτος ο βλακωδης και αηδιαστικος ηχος που βασανιζει τους Browser μας και μας κανει να προσεχουμε πολυ που "σερνουμε" το ποντικι μας??(innuendo was unintenional,soz)

χαχαχαχαχαχαχα! Ρε συ Χρίστο τι συγχρονισμός είναι αυτός...Και εγώ πριν από λίγο το πέτυχα και τραβούσα τα μαλλιά μου...Πρωινιάτικα να ούμε σταυροκοπιόμουνα (που λέει ο λόγος :P )

Σε νιώθω σε νιώθω...

xbJ3b2w.jpeg

#24026 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 03 June 2009 - 10:52

Όχι, δεν είσαι ο μόνος. Και εμένα μου σπάει τα νεύρα απο τη πρώτη στιγμή που έπεσα πάνω του στο Lakerstopbuzz και φοβήθηκα μην είχε αρπάξει κανά ιό ο υπολογιστής. Εντωμεταξύ, σήμερα το πρωί, κάτι είχε πιάσει την αδελφή μου και όλο έσερνε το ποντίκι πάνω του για να βγάλει το @@@@ ήχο....έλεος πια...

Κάτι ως γούρι για αύριο...

[outube]http://www.youtube.com/watch?v=BEn7jtIsZoE[/youtube]
Posted Image

#24027 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 03 June 2009 - 10:53

σε λιγο θα μπαινεις και μεσα στην οθονη :nosey:
seishun jidai wa watashi no subete desu

#24028 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 03 June 2009 - 11:01

Me Lones Neliel, ένα + σ'αυτό που λες ΚΑΙ επίσης, βάλτε στον κατάλογο και αυτό το IQ Test! Έχω σιχαθεί να το βλέπω κάθε τρεις και λίγο!

Posted Image

#24029 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 03 June 2009 - 11:16

Spoiler:

I'm so gonna be rich... :hahaha:

#24030 Melkor

Melkor