Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#23971 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 29 May 2009 - 22:39

εγώ ξέρω Έι συ τι συ...

τι acdc και νεκρέ γριές που τραγουδάνε μας τσαμπουνάτε τώρα.

#23972 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 29 May 2009 - 22:40

Ρε σεις τι λέτε τώρα, θα τρελαθούμε;!
Μιλάμε χθες έγινε η καλύτερη συναυλία επί ελληνικού εδάφους eva και εσείς μιλάτε για σκανδιναβικο ποπ-ρεγκε ή γουατέβα;!!!:wallbash:
Σαν γνήσιος χουντικός μοντεράτορας χρησιμοποιώ την εξουσία μου και θέτω βέτο για μία εβδομάδα να μην σχολιάζετε στην Μαύρη Τρύπα τίποτα άλλο πέραν της συναυλίας των AC DC!

artister mot nazister
:mador2:
p.s. κρίμα που δεν πήγα AC/DC αλλα... "ήταν πολλά τα λεφτά Fingolfin!"
και σε αυτή τη φάση δεν με παίρνει ούτε για την καλύτερη συναυλία επί ελληνικού εδάφους!
και πέρσυ επιλογή έκανα και ευχαριστήθηκα τουλάχιστον Whitesnake!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#23973 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 29 May 2009 - 22:41

Μιλάμε χθες έγινε η καλύτερη συναυλία επί ελληνικού εδάφους eva και εσείς μιλάτε για σκανδιναβικο ποπ-ρεγκε ή γουατέβα;!!!:wallbash:
Σαν γνήσιος χουντικός μοντεράτορας χρησιμοποιώ την εξουσία μου και θέτω βέτο για μία εβδομάδα να μην σχολιάζετε στην Μαύρη Τρύπα τίποτα άλλο πέραν της συναυλίας των AC DC!

.-

Και για να δείτε ότι δεν μιλάω στην τύχη...

Ορίστε η κοπελιά που αναζητείται από όλο τον κόσμο που πήγε στη συναυλία!!!
Προσοχή στο 2:05, από εκεί άρχισε...μετά πάμε στο 3:09 και καταλήγουμε στο 3:47. Από το 5ο λεπτό αρχίζει και το στριπτίζ...
[media]http://www.youtube.com/watch?v=JZkLPzo0RrA[/media]

Προσοχή στο 1:21 και στο 2:10
[media]http://www.youtube.com/watch?v=gESDOsYtpDk[/media]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=JOiqYQAbNxY[/media]Και τα βίντεο δεν τελειώνουν...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=2-BjUCaP-BI[/media]

2:00 και 2:50
:nod::nod::nod:
rsrGbGx.gif

#23974 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 29 May 2009 - 22:43

Πρώτον, AC/DC RULE!!!! :nod2:

Δεύτερον, πέθανε ο Mako;!;!;:oo: Πωωωω.. You will be missed, man. R.I.P :if:

#23975 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 29 May 2009 - 22:44

δυστυχώς δεν είναι έτσι ακριβώς...

ζήσαμε ένα event και όχι μία συναυλία με τα καλά και τα κακά του...

και το προφανές κακό για μένα είναι ο κόσμος που μαζεύτηκε... ήρθε ο κάθε πικραμένος και ασχετόπουλος απλά για να δείχνει το εισιτήριο στην παρέα του και να το παίζει καμπόσος... ήρθαν τα παιδάκια που σε 2 χρόνια δε θα ακούνε αυτή τη μουσική, ή ακόμα και τώρα είναι του στυλ Πλουταρχος και acdc... Ήρθαν τα γνωστά μαλακιστήρια που θα πάμε μπουν σε συναυλία όχι για να περάσουν καλά οι ίδιοι αλλά γιατί είναι ευκαιρία να κοπανήσουν κόσμο και να χουφτώσουν γκομενάκια... Ήρθαν οι εξεδράτοι στους οποίους έλειπε το ποπ κορν για να δουν πιο καλά το θέαμα... και φυσικά τη λέξη encore δεν τη ξέρουν. Και με το που έφυγαν οι acdc έφυγαν κ αυτοί... Και φυσικά δεν έλειψαν κ τα μαστούρια λες και αν δεν την πιεις οι acdc θα ακούγονται χειρότεροι ή δε θα παίξουν καλά...

το δεύτερο που με χάλασε ήταν ο στυγνός επαγγελματισμός των acdc... Δλδ. αν λένε για τους maiden ότι είναι επαγγελματίες μία φορά, οι τύποι είναι δέκα... πες ρε παπάρα μία κουβέντα με τον κόσμο... δείξε ότι έχεις καταλάβει ότι είσαι σε μία χώρα που δε σε έχει ξαναδεί και κάποιοι πραγματικά έκαναν τα πάντα για να είναι εκεί...

thank you
the next song is...
----
thank you
----
thanks

μας πέθανε η ευφράδεια του Johnson...

τεσπα
το show ήταν καταπληκτικό, η απόδοση πολύ καλή, ο ήχος κάπου έκανε νερά [τζιτζιριζε στα αυτιά μου] και από ότι μου είπαν ήταν και χαμηλά σε γενικές γραμμές.
το σετλιστ είχε αδυναμίες αλλά meh...

καλώς ή κακώς είχα περισσότερες προσδοκίες.
δεν κλαίω τα χρήματά μου, αλλά από την άλλη δεν τη βάζω στο τοπ των συναυλιών που έχω πάει...

#23976 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 30 May 2009 - 03:34

με λενε κωστα και ειμαι τυφλα σουρωμενος....αχαχαχαχα

#23977 GeRi

GeRi

AnatheMangitis!

• Members
  • 107 posts

Posted 30 May 2009 - 03:54

μπαραβο σου που καταφερες και εκανες και το ποστ!! XD
Posted Image

#23978 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 30 May 2009 - 06:51

μπαραβο σου που καταφερες και εκαν ες και το ποστ!! XD

Εσύ έφαγες ή θα μας πρήξεις και σήμερα :hahaha:
rsrGbGx.gif

#23979 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 30 May 2009 - 12:18

In other news:

Quote from New Scientist 30th May 2009...

Archaeologists have unearthed a 400.000-year-old flint hand axe that went missing in the Natural History Museum, London, 150 years ago. It was originally found in a French Quarry and displayed at the Royal Society in 1859, destroying creationists' claim that the world was only 10.000-years-old.
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#23980 GeRi

GeRi

AnatheMangitis!

• Members
  • 107 posts

Posted 30 May 2009 - 15:40

Εσύ έφαγες ή θα μας πρήξεις και σήμερα :hahaha:

εφαγαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hahaha:
Spoiler:

Posted Image

#23981 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 30 May 2009 - 17:04

.-

Α ρε να μην είναι εδώ πέρα ο PoM... :orly:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#23982 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 30 May 2009 - 17:33

εφαγαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hahaha:

Spoiler:

Όλα σε θερμίδες!!!!!!!!
Posted Image

#23983 GeRi

GeRi

AnatheMangitis!

• Members
  • 107 posts

Posted 31 May 2009 - 00:32

Όλα σε θερμίδες!!!!!!!!

ναι, γμτ!! :( το σκεφτομουν παλι τωρα στην δουλεια.....που με ρωτησε ο Χαζουκι....και λεω"******* εκανα τελικα...." γαματα....
Posted Image

#23984 Ankaa

Ankaa

:]

• Members
  • 121 posts

Posted 31 May 2009 - 00:40

Βάλτε Πύλες του Ανεξήγητου , έχουν πάει ο Gtp και ο Xa0s :) (sorry mates :stubborn:)
Spoiler:

#23985 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 31 May 2009 - 01:12

Ναι, αλλα στο mega εχει Anatomy of a murder

Posted Image