Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 29 May 2009 - 22:39
τι acdc και νεκρέ γριές που τραγουδάνε μας τσαμπουνάτε τώρα.
Posted 29 May 2009 - 22:40
Ρε σεις τι λέτε τώρα, θα τρελαθούμε;!
Μιλάμε χθες έγινε η καλύτερη συναυλία επί ελληνικού εδάφους eva και εσείς μιλάτε για σκανδιναβικο ποπ-ρεγκε ή γουατέβα;!!!
Σαν γνήσιος χουντικός μοντεράτορας χρησιμοποιώ την εξουσία μου και θέτω βέτο για μία εβδομάδα να μην σχολιάζετε στην Μαύρη Τρύπα τίποτα άλλο πέραν της συναυλίας των AC DC!
artister mot nazister
p.s. κρίμα που δεν πήγα AC/DC αλλα... "ήταν πολλά τα λεφτά Fingolfin!"
και σε αυτή τη φάση δεν με παίρνει ούτε για την καλύτερη συναυλία επί ελληνικού εδάφους!
και πέρσυ επιλογή έκανα και ευχαριστήθηκα τουλάχιστον Whitesnake!
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 29 May 2009 - 22:41
Ρε σεις τι λέτε τώρα, θα τρελαθούμε;!
Μιλάμε χθες έγινε η καλύτερη συναυλία επί ελληνικού εδάφους eva και εσείς μιλάτε για σκανδιναβικο ποπ-ρεγκε ή γουατέβα;!!!
Σαν γνήσιος χουντικός μοντεράτορας χρησιμοποιώ την εξουσία μου και θέτω βέτο για μία εβδομάδα να μην σχολιάζετε στην Μαύρη Τρύπα τίποτα άλλο πέραν της συναυλίας των AC DC!
.-
Και για να δείτε ότι δεν μιλάω στην τύχη...
Ορίστε η κοπελιά που αναζητείται από όλο τον κόσμο που πήγε στη συναυλία!!!
Προσοχή στο 2:05, από εκεί άρχισε...μετά πάμε στο 3:09 και καταλήγουμε στο 3:47. Από το 5ο λεπτό αρχίζει και το στριπτίζ...
[media]http://www.youtube.com/watch?v=JZkLPzo0RrA[/media]
Προσοχή στο 1:21 και στο 2:10
[media]http://www.youtube.com/watch?v=gESDOsYtpDk[/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=JOiqYQAbNxY[/media]Και τα βίντεο δεν τελειώνουν...
[media]http://www.youtube.com/watch?v=2-BjUCaP-BI[/media]
2:00 και 2:50
Posted 29 May 2009 - 22:44
ζήσαμε ένα event και όχι μία συναυλία με τα καλά και τα κακά του...
και το προφανές κακό για μένα είναι ο κόσμος που μαζεύτηκε... ήρθε ο κάθε πικραμένος και ασχετόπουλος απλά για να δείχνει το εισιτήριο στην παρέα του και να το παίζει καμπόσος... ήρθαν τα παιδάκια που σε 2 χρόνια δε θα ακούνε αυτή τη μουσική, ή ακόμα και τώρα είναι του στυλ Πλουταρχος και acdc... Ήρθαν τα γνωστά μαλακιστήρια που θα πάμε μπουν σε συναυλία όχι για να περάσουν καλά οι ίδιοι αλλά γιατί είναι ευκαιρία να κοπανήσουν κόσμο και να χουφτώσουν γκομενάκια... Ήρθαν οι εξεδράτοι στους οποίους έλειπε το ποπ κορν για να δουν πιο καλά το θέαμα... και φυσικά τη λέξη encore δεν τη ξέρουν. Και με το που έφυγαν οι acdc έφυγαν κ αυτοί... Και φυσικά δεν έλειψαν κ τα μαστούρια λες και αν δεν την πιεις οι acdc θα ακούγονται χειρότεροι ή δε θα παίξουν καλά...
το δεύτερο που με χάλασε ήταν ο στυγνός επαγγελματισμός των acdc... Δλδ. αν λένε για τους maiden ότι είναι επαγγελματίες μία φορά, οι τύποι είναι δέκα... πες ρε παπάρα μία κουβέντα με τον κόσμο... δείξε ότι έχεις καταλάβει ότι είσαι σε μία χώρα που δε σε έχει ξαναδεί και κάποιοι πραγματικά έκαναν τα πάντα για να είναι εκεί...
thank you
the next song is...
----
thank you
----
thanks
μας πέθανε η ευφράδεια του Johnson...
τεσπα
το show ήταν καταπληκτικό, η απόδοση πολύ καλή, ο ήχος κάπου έκανε νερά [τζιτζιριζε στα αυτιά μου] και από ότι μου είπαν ήταν και χαμηλά σε γενικές γραμμές.
το σετλιστ είχε αδυναμίες αλλά meh...
καλώς ή κακώς είχα περισσότερες προσδοκίες.
δεν κλαίω τα χρήματά μου, αλλά από την άλλη δεν τη βάζω στο τοπ των συναυλιών που έχω πάει...
Posted 30 May 2009 - 03:34
Posted 30 May 2009 - 12:18
Quote from New Scientist 30th May 2009...
Archaeologists have unearthed a 400.000-year-old flint hand axe that went missing in the Natural History Museum, London, 150 years ago. It was originally found in a French Quarry and displayed at the Royal Society in 1859, destroying creationists' claim that the world was only 10.000-years-old.
[/URL]
Posted 30 May 2009 - 17:04
Α ρε να μην είναι εδώ πέρα ο PoM...Ρε σεις τι λέτε τώρα, θα τρελαθούμε;!
.-

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 30 May 2009 - 17:33
εφαγαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spoiler:
Όλα σε θερμίδες!!!!!!!!
Posted 31 May 2009 - 00:40