Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#23551 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 03:05

Zeni geba

MUST WATCH DRAMA(or read the manga if it suits you better, dunno though if it's this good)

Το death note σε μια πολυ καλυτερη έκδοσή του(απο άποψη χαρακτήρων κυριως, οχι η υποθεση τόσο). Μολις είδα στο wikipedia απο το Link της Orion19(χιλια ευχαριστω για το thread που μου ανοιξε τα ματια!) οτι ειναι manga του 1970. Ουτε στο mangaupdates δεν υπαρχει,omg! Αυτο σηκωνει ανετα anime, καλα γιατι δεν το εχουν κανει ηδη? Μπορει για το 70 να ηταν λιγο βαρυ(οπως λεει και στη wikipedia) αλλα για το 2009 δεν ειναι καν violent.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από samurai_pizza_dora: 06 Μάιος 2009 - 03:14

#23552 Frederick G. Abberline

Frederick G. Abberline

*Don't be like me*

• Banned
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 03:08

χε χε , η αγνοια σου βαραει κοκκινο ...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=pRTF87JmaDA[/media]

εσενα σε βαραει η ******* χωρις σταματημο,οποτε δικαιο μου ακουγεται

#23553 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 03:59

ΟΚ θα ομολογήσω ότι με ψήσατε και μένα samurai pizza dora. Damn αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσω να καίγομαι και με τα doramas τώρα έ:nosey:?

#23554 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 04:07

τωρα δεν θα σε βρισω , αλλα καλλιστα θα μπορουσα .
Αν ημουν στη θεση σου ομως θα ντρεπομουνα .
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#23555 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 06:24

εσενα σε βαραει η ******* χωρις σταματημο,οποτε δικαιο μου ακουγεται

Χμ,γραφτηκες χθες για να κανεις trolling και απο σημερα αρχισες να βριζεις τα μελη (πολυ κρατηθηκες:yawn2:).To ban δικαιο μου ακουγεται.

#23556 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 06:47

Go go go

[media]http://www.youtube.com/watch?v=MBtZk13miAE[/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=lyVqIkJ69VA&feature=related[/media]

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 06 Μάιος 2009 - 07:02

rsrGbGx.gif

#23557 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 08:08

[media]http://www.youtube.com/watch?v=voBNpdXkLnU[/media]

Good Night.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#23558 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 09:21

ΟΚ θα ομολογήσω ότι με ψήσατε και μένα samurai pizza dora. Damn αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσω να καίγομαι και με τα doramas τώρα έ:nosey:?

Oχι, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρεπει να ανοίξεις και άλλο μέτωπο καψίματος. :P Η σειρά αυτή μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση. Οποιοσδήποτε μη-dorama fan πρεπει να την δει, ειναι τόσο αριστούργημα που δεν θα τον πειράξει.(και ο ηθοποιος είναι ταλαντουχος actually, δεν προερχεται απο την κλασσικη συνταγη pretty idols singing-dancing-acting-modelling κλπ νομίζω)
Νταξ βέβαια η σειρά έχει το Light και τη Misa-misa της(οχι εμφανισιακα παντως :P), αλλα ο ντετεκτιβ δεν είναι και L, πολυ μετριος. Αλλα εμενα μου άρεσε περισσότερο ετσι κι'αλλιως.

Τωρα αν θέλεις οντως να join this dark world of vicious fangirls, you are more than welcome!:hahaha: Και εγω στην αρχη τα σνομπαρα τα dramas και οταν με εβαλαν με το ζόρι να δω το πρώτο όλο σχολίαζα ειρωνικά στην αρχη για το πόσο χαζό είναι. Αλλα μετα άλλαξα γνωμη, και αυτη τη στιγμη ο χρόνος που αφιερωνω ειναι κατα σειρά drama>manga(τελικά αν και τα κατηγορούσα παλια τώρα διαβαζω αρκετα)>anime(αν μπορω να πω οτι βλεπω πια, μπορει μια σειρα καθε τόσο)

#23559 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 11:56

Zeni geba

MUST WATCH DRAMA(or read the manga if it suits you better, dunno though if it's this good)

Το death note σε μια πολυ καλυτερη έκδοσή του(απο άποψη χαρακτήρων κυριως, οχι η υποθεση τόσο). Μολις είδα στο wikipedia απο το Link της Orion19(χιλια ευχαριστω για το thread που μου ανοιξε τα ματια!) οτι ειναι manga του 1970. Ουτε στο mangaupdates δεν υπαρχει,omg! Αυτο σηκωνει ανετα anime, καλα γιατι δεν το εχουν κανει ηδη? Μπορει για το 70 να ηταν λιγο βαρυ(οπως λεει και στη wikipedia) αλλα για το 2009 δεν ειναι καν violent.

ZENI GEBA Also Known As: KAILAS GOING BAD
Φτωχό αγοράκι που αντί να μεγαλώσει τίμια, να σπουδάσει και να γίνει τρανός
κάνει ακριβώς αυτά που θα θέλαμε να κάνει ο καίλας αλλά ποτε δεν έκανε. Γίνετε παρανοικός
καταστρεπτικός και μίζερος και όλα αυτά ενώ πλένει πιάτα. Καλό, σκοτεινό
και γεμάτο κλισέ, με έναν πρωταγωνιστή που δίνει νέο νόημα στο γιατί μερικές
φιλές δεν θα έπρεπε να μπλέκονται μεταξύ τους, τουλάχιστον τον σώζει το ότι είναι καλός
ηθοποιός. Το καλό με αυτή την σειρά είναι ο ρεαλισμός οτι δηλαδή σε εναν κόσμο σαν αυτόν
κανένας καίλας δεν θα μπορούσε να επιβιώσει.

όσοι δεν ξέρετε τι είναι ο καίλας καιρός να δείτε καμία ασπρόμαυρη δραματική ταινία
με ορφανό παιδάκι που μεγαλώνει στην φτώχια.

#23560 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 11:57

μανούλα, πού πάει ο πατερούλης;
μανούλα δε βλέπω...

bonus:
http://www.youtube.com/watch?v=wy6RBwPcclo

Δημοσιευμένη  εικόνα

#23561 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 12:00

well its more like :
μάνα θα σκοτώσω τον πατέρα όταν μεγαλώσω και θα πάρω τα μάτια σου για να βλέπω εγω.

#23562 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 12:15

Ουτε ο jack norris δεν το έχει κάνει αυτό ρε παιδιά. eleor.
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare

#23563 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 12:33

well its more like :
μάνα θα σκοτώσω τον πατέρα όταν μεγαλώσω και θα πάρω τα μάτια σου για να βλέπω εγω.

:hahaha::hahaha::hahaha: Πεθανα!

Αν εσυ το μόνο που πηρες απο τη σειρά δλδ ήταν κάτι δραματικές σκηνές απο την παιδικη του ηλικια(που όντως ήταν κλισε) τοτε εχασες το δάσος. Απλως επρεπε να δικαιολογήσει την τόσο extreme συμπεριφορά του με ενα τόσο extreme παρελθον. Το σημαντικότερα που κρατησα απο τη σειρά ήταν το απιστευτο character development. Δεν είναι το θεμα της σειρας τόσο πρωτότυπο(ειδικά στο ελλάντι), αλλά μου αρέσει που οι χαρακτηρες είναι ανθρωπινοι. Στην τελική δεν υπάρχει αυτό το πολυ σπαστικότερο κλισε που "σε κάθε σειρα ή ταινια, όσο διεστρεμενη και να είναι, παντα θα υπαρχει εστω και ενα τέρας ηθικης, εστω και ενας κομπαρσος να πουμε". Ουδεις αναμάρτυτος.

ps: Ξεχασα να παω και στη σχολη με τη μανια που με επιασε με αυτη τη σειρα! Με το ζόρι προλαβαίνω τωρα...:P

#23564 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 13:25

ρε πίτσα μου αρέσει και εμένα η σειρά απλά μερικές καταστάσεις είναι πολύ cheesy τι να κάνω;

#23565 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 13:33

macaroni... and there you have it, macaroni and cheese...

Δημοσιευμένη  εικόνα