Γενικά ο IE είναι μάπα. Firefox και Opera, βρεεεεεεεεε!O IE 8 είναι μάπα... αν και αυτό έπρεπε να το περιμένω...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 16:43
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 17:46
Δεν υπάρχει!!!
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 20:29
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 20:40
Γρήγορος ο π*****ς ο μπράουζερ... και τα κάνει όλα σμούδ... θα δείξει.

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 22:37
Βλέπω το forum με Opera για πρώτη φορά...
Γρήγορος ο π*****ς ο μπράουζερ... και τα κάνει όλα σμούδ... θα δείξει.
Ωραιος ειναι οντως ο οπερα, αλλα εμενα μου φαινοταν πιο αργος απο μοζιλα
Αυτο το καρτουν/ανιμε (δε θυμαμαι ακριβως τι ειναι) το δειχνε πριν κανενα-2 χρονια στο σταρ ε? [μ' ενα σαμουραι πρεπει να ηταν]Χρόνια πολλά στους Γιώργους και τις Γιωργίες του forum (Dante80,Phantom Duck etc.) εύχομαι η φαντασια σας να ανεβάσει το .aNiMe//GR σε αλλο επίπεδο με νέες ιδέες και κέφι!

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 23:05
Αυτο το καρτουν/ανιμε (δε θυμαμαι ακριβως τι ειναι) το δειχνε πριν κανενα-2 χρονια στο σταρ ε? [μ' ενα σαμουραι πρεπει να ηταν]
χρόνια πολλά και σε σένα Dxs! Δέν ξέρω αν το Samurai Jack το έχει δείξει το star η κάποιο άλλο κανάλι, εγω το εχω κατεβάσει απο τορρεντ και είναι καρτούν του Genndy Tartakovsky που έχει κάνει και το Dexter's Lab!
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 02:03
Eυτυχώς που δεν ήμουν μικρό παιδί όταν προβλήθηκε αυτή η διαφήμιση (δεν ξέρω καν αν παίχτηκε στην Ελλάδα αν κι είχαν αναφερθεί γι' αυτή σε κάποιο περιοδικό με αρνητικά σχόλια) αλλιώς θα μου 'χε αφήσει παιδικά τραύματα. Και τώρα θαρρούν ότι έτσι θα ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο; Ποιός πειραγμένος εγκέφαλος ήταν υπεύθυνος γι' αυτήν την διαφήμιση; Aλλά τι περιμένεις από μια οργάνωση που θέλει να προστατεύσει τα δικαιώματα των μικρών παιδιών επιδιώκοντας (αποτυχωδώς, φυσικά) ν' απαγορεύσει τα loli hentai;
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 05:25

No loli is evar safe nao.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 07:59
τι ήθελες και σηκώθηκες;
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 08:30
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 08:46
Nα ρωτήσω, υπάρχουν και άλλοι που δεν μπορούν να μπουν στο tokyotosho η συμβαίνει μόνο σε μένα? και αν δεν είμαι ο μόνος, ξέρει κάνεις το γιατί?
Regrettably, our domain owner (not me) decided to self-destruct the domain. In the mean time, please use our alternate domain, www.tokyotosho.info
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 09:09
Regrettably, our domain owner (not me) decided to self-destruct the domain. In the mean time, please use our alternate domain, www.tokyotosho.info
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 10:09
I saw people laughing and eating meat with fury ,drinking a red liquid like blood like there will be no tomorrow ....
There were guts served all over the plates .....
A severed head was silently starring at me ...
Poor creatures have been decapitated , and now , silently they were consumed by fire...
It was... ,it was.... a GRILLZONE
The horror , the horror....
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 12:14
Και στο PV ο τυπος που περιμενει η κοπελια κατω απο τη γεφυρα ειναι ενας salary-manToss aside my school uniform
I wanna play more naugtily
I'll do whatever you make me do
I want to know the fun of an adult
Japan... Oh Japan... Οντως δεν υπαρχει αλλη χωρα σαν αυτη στον κοσμο.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ge_fPifhc70[/youtube]
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 13:51
Best lyrics EVER!!
Και στο PV ο τυπος που περιμενει η κοπελια κατω απο τη γεφυρα ειναι ενας salary-man
Japan... Oh Japan... Οντως δεν υπαρχει αλλη χωρα σαν αυτη στον κοσμο.
Youtube Video
Korosheeeeeeeeeeeeeeeeee
[media]http://www.youtube.com/watch?v=0n0NCqOKY-M&feature=PlayList&p=A112B84DCD89C3D2&index=0[/media]