Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#23281 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 20:57

Παρανυφάκια δέχεστε τουλάχιστον?

Iri chan θες να σαι παράνυμφος?:blingeye2: Εννοείται :wooi2:

δεν ξερω αν κανει τα παρανυμφακια να ειναι πιο ψηλα απο τη νυφη

hidoi~:nanana::nanana::nanana:

θέλω να δω το γκουρμέ με άντερα και εντόσθια που θα φτιάξει ο φίλτατος splatteras μας :hahaha: zade for chef!

Κοπελιά αυτά στο δικό σου γάμο:erk: Άκουσε εκεί άντερα και εντόσθια...:terror2:
Εδιτ

Melkor, μόλις έχασες την πρόσκληση στο γαμήλιο τραπέζι στο οποίο θα μαγειρέψει η Matsu!
Απαιτώ να ζητήσεις συγνώμη από την Μαρία και θα σου πει αυτή αν θα σε καλέσει στο τραπέζι!

Ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός:wooi2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mono: 16 Απρίλιος 2009 - 21:03

xbJ3b2w.jpeg

#23282 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 20:58

Melkor, μόλις έχασες την πρόσκληση στο γαμήλιο τραπέζι στο οποίο θα μαγειρέψει η Matsu!
Απαιτώ να ζητήσεις συγνώμη από την Μαρία και θα σου πει αυτή αν θα σε καλέσει στο τραπέζι!

απο ποτε οι caterαδες καθονται στο γαμηλιο τραπεζι?
αρα, δεν εχω χασει τιποτα ακομα. keep trying hanged man

το οτι δεν θα συμμετεχω στο μαγειρεμα? δεν πειραζει, θαυματα γινονται μονο μια φορα,
και τα εχω κανει. ετσι και αλλιως θα επρεπε να αρκεστειτε σε κατι υποδεεστερο.

@anelis dear, το πιατο λεγεται μαγειριτσα. ειναι και της εποχης.
επισης, τζιγεροσαρμαδες, πατσαδες κλπ κλπ

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#23283 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 21:02

:wis: Δεν με γλυτώνεις (ουτε το ps3 μου) , ειμαι ο κουμπάρος απο τη μερια της νυφης...αυτη με διαλεξε (βγάλε συμπέρασμα δλδ :hahaha: )

Συνδιάζοντας την άνωθεν δήλωση με το διεθνές αναγνωρισμένο θεώρημα "Ο κουμπάρος, τη κουμπάρα, μια φορά την εβδομάδα (min)" προτείνω για κουμπάρα την Iristella [να βγείς και κερδισμένος :P]
rsrGbGx.gif

#23284 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 21:03

Iri chan θες να σαι παράνυμφος?:blingeye2: Εννοείται :wooi2:
.

Yaaaay:joyful:

*winks at seraphimon*

#23285 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 21:07

Και για να σου αποδειξω Fingo οτι ειμαι οντως κουμπαρος και συμμετεχω στη ολη οργανωση (δεν σας λεω απο που πηρα τις πληροφοριες μου γιατι θα με σφαξει) , εχουν 2 μερη υπ'οψιν για αυτον τον γαμο...

Το πρώτο ειναι κατι λιτό και απέριττο
Posted Image

Και το δευτερο μερος αντικατροπτιζει τον ελληνικο χαρακτήρα αυτου του γαμου, μιας και για background εχουμε ενα κλασσικο ελληνικο βουκολικο τοπιο...

Posted Image

Hazuki, η Iristella εχει απολαυσει τη ζεστασια που προσφερουν τα 10 πτερά μου... Δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο χωρις την παρουσια μου *wink-wink*
*winks at iristella*

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#23286 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 21:08

Ω, εχουμε γαμη...-οχι αυτο ειναι στα βαφτησια- γαμους στο ανιμε.γρ

Καλα κολυβα :congrats:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#23287 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 21:08

Συνδιάζοντας την άνωθεν δήλωση με το διεθνές αναγνωρισμένο θεώρημα "Ο κουμπάρος, τη κουμπάρα, μια φορά την εβδομάδα (min)" προτείνω για κουμπάρα την Iristella [να βγείς και κερδισμένος :P]

δλδ μεχρι τωρα ειμαστε στους Fingolfin, Mono, Dante, Iristella k Seraphimon. 5 ατομα . νταξ, σχεση ειναι ακομα

*winks at seraphimon*

το ψηνεις για την κανατα ε?
τυχερε Seraphimon

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#23288 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 21:13

Και για να σου αποδειξω Fingo οτι ειμαι οντως κουμπαρος και συμμετεχω στη ολη οργανωση (δεν σας λεω απο που πηρα τις πληροφοριες μου γιατι θα με σφαξει) , εχουν 2 μερη υπ'οψιν για αυτον τον γαμο...

Το πρώτο ειναι κατι λιτό και απέριττο
Posted Image

Και το δευτερο μερος αντικατροπτιζει τον ελληνικο χαρακτήρα αυτου του γαμου, μιας και για background εχουμε ενα κλασσικο ελληνικο βουκολικο τοπιο...

Posted Image

OK λοιπόν. Απλά πες μου την διεύθυνσή σου για να σου στείλω τον λογαριασμό της δεξίωσης, αν ακόμη θες να παραμείνεις κουμπάρος...
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#23289 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 21:14

Hazuki, η Iristella εχει απολαυσει τη ζεστασια που προσφερουν τα 10 πτερά μου... Δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο χωρις την παρουσια μου *wink-wink*
*winks at iristella*

Εν τη παρουσία σου δηλαδή δεν θα είχες πρόβλημα?????????:dazed::terror2:

Και ναι είναι αλήθεια και το δηλώνω δημόσια ότι τα φτερά του Seraphimon κάνουν τα πιο ζεστά και απαλά μαξιλάρια και παπλώματα..... Τρείς μέρες τον ξεπουπούλιαζα αλλά αξιζε τον κόπο.

#23290 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 21:16

το ψηνεις για την κανατα ε?
τυχερε Seraphimon

Περιττο να σου πω οτι εχει σκυψει να πιασει τη κανατα για μενα πολλες φορες *wink-wink*

Fingo? Δεν το ηξερες? Εχει ηδη παρει την Golden Master Card σου για να καλυφθούν τα εξοδα... XD

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#23291 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 21:24

Εν τη παρουσία σου δηλαδή δεν θα είχες πρόβλημα?????????:dazed::terror2:

Και ναι είναι αλήθεια και το δηλώνω δημόσια ότι τα φτερά του Seraphimon κάνουν τα πιο ζεστά και απαλά μαξιλάρια και παπλώματα..... Τρείς μέρες τον ξεπουπούλιαζα αλλά αξιζε τον κόπο.

Posted Image
rsrGbGx.gif

#23292 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 21:31

Sorry αλλα αυτα ειναι ψέματα και συκοφαντίες
Εχω και τα 10 χρυσα φτερα μου
Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#23293 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 21:35

Αρκετά σπαμάραμε στην Μαύρη Τρύπα.
Η συνέχεια στο irc channel μας!
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#23294 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 21:37

Sorry αλλα αυτα ειναι ψέματα και συκοφαντίες
Εχω και τα 10 χρυσα φτερα μου
Posted Image

Posted Image
rsrGbGx.gif

#23295 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 21:42

Η πρώτη νύχτα του γάμου δεν θα είναι χαρά μόνο για το ζευγάρι..αλλά και για τους κουμπάρους.......
Θα σας γράψω ένα απόσπασμα από το τι μπορεί να γίνει....

On the verge of crying out in pain,Serafimon bit down on his hip,hard enough to draw blood.The tip of Melkor's engorged c**K pressed into the n***ow opening,expanding it to its limits.Serafimon's legs lost their grip around Melkor's waist and floated into the air.
It was a comical sight but Serafimon didn't lagh.
Now his toes curled as Melkor slid even deeper inside him,then pulled back a little..

Better than a dream.....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: