Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#22906 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2009 - 17:05

ΣήμεραΑύριο στην ΕΤ3 στις 00:30 τα μεσάνυχτα στο ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ έχει εκπομπή για τα κόμικς, manga συμπεριλαμβανομένων
EPT online - Πρόγραμμα Τηλεόρασης

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 20 Μάρτιος 2009 - 03:21

E5VV38U.jpg

#22907 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2009 - 17:57

Παλιό και αγαπημένο...^^

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#22908 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.281 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2009 - 19:02

Ξερει κανεις πως βγαινει το μελανι απο το παρκε? (Αν βγαινει)

δοκιμασε και με απορρυπαντικό......

Παλιό και αγαπημένο...^^

το δείχνει και το TV Μακεδονία αλλά δεν μπορώ να το δω με τίποτα, παρόλο που το έβλεπα παλιά......Η μοίρα των περισσότερων καρτούν......

ίσως αν είχαν τέτοια εισαγωγή να το έβλεπα, αν και ελεώ PC είχα παρατήσει τον Μάριο, είχα αγνοήσει τον Sonic και είχα γίνει fan του Jazz Jackrabbit

#22909 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2009 - 19:19

Χεχε, τον θυμάμαι αυτόν (το είχα λιώσει βασικά το παιχνίδι), ήταν λίγο μεταγενέστερος των αγαπημένων μου (superfrog + james pond + zool) εκείνη την εποχή...μου θύμισες τώρα και τα άλλα έπη της epic megagames εκείνη την εποχή (epic pinball, one must fall) :nod2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#22910 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2009 - 21:26

Χεχε, τον θυμάμαι αυτόν (το είχα λιώσει βασικά το παιχνίδι), ήταν λίγο μεταγενέστερος των αγαπημένων μου (superfrog + james pond + zool) εκείνη την εποχή...μου θύμισες τώρα και τα άλλα έπη της epic megagames εκείνη την εποχή (epic pinball, one must fall) :nod2:

Πω ρε φίλε! Epic megagames!!! Τι παιχνιδάρες ήταν αυτές που έβγαζε??
Για όσους δεν την ξέρουν είναι η εταιρία που έβγαλε τα απλά epic gears of war 1 & 2.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#22911 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 10:43

πείτε μου γιατί όποτε επιδιώκω καλό βαθμό παίρνω 6 (ούτε καν κόβομαι για να το ξαναδώσω) και όταν έχω χ...νο το μάθημα μου'ρχεται 8 και 9??? ε??? Ε???? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!!!!!
:nanana::nanana::deadga6::uhh::cry5: :sigh2::run::zetsubou::nanteee::unlucky::Crying2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#22912 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 12:52

πείτε μου γιατί όποτε επιδιώκω καλό βαθμό παίρνω 6 (ούτε καν κόβομαι για να το ξαναδώσω) και όταν έχω χ...νο το μάθημα μου'ρχεται 8 και 9??? ε??? Ε???? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!!!!!
:nanana::nanana::deadga6::uhh::cry5: :sigh2::run::zetsubou::nanteee::unlucky::Crying2:

Spoiler:

*pats*

ηθικον διδαγμα: μηπως να τα χεις ολα χ...να τελικα??

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#22913 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 12:58

Γιατί δε το δίνεις στην επαναληπτική για βελτίωση ή να βάλεις ρήτρα αν γράψεις πχ κάτω από 8 να σε κόψουν;

Εκτός αν δε γίνεται στη δική σου σχολή αυτό:hehehe:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#22914 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 13:02

πείτε μου γιατί όποτε επιδιώκω καλό βαθμό παίρνω 6 (ούτε καν κόβομαι για να το ξαναδώσω) και όταν έχω χ...νο το μάθημα μου'ρχεται 8 και 9???

Μου θυμιζει εναν καθηγητη μου (τον λενε Ραχωνη αλλα τον φωναζω Ρωχαμη) που οταν, βγαινοντας απο την εξεταση, πιστευεις οτι εχεις περασει το μαθημα τοτε κοβεσαι, ενω οταν πιστευεις οτι δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις γραψει καλα περνας:dazed:

Χαρακτηριστικο παραδειγμα ηταν μια κοπελα που εδωσε 4 φορες το μαθημα διαβασμενη πληρως και κοπηκε και τις 4, και καναν χρονο μετα πηγε μια φιλη της να δωσει και την προσκαλεσε να ερθει για παρεα, αυτη πηγε αδιαβαστη στον χαβαλε, και επαθε σοκ οταν βγηκαν τα αποτελεσματα και ειδε οτι το ειχε περασει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#22915 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 13:18

Ξεκολλάτε με τους βαθμούς ρα,είναι μιζέρια.
Και αν κολλάτε τόσο πολύ βάλτε ρήτρα.
Jir-sama ελάχιστες σχολές αφήνουν επαναληπτική για βελτίωση.

Πάμε για παρόμοια γκρίνια.Σήμερα συμπλήρωσα 5 βοΐδομάδες που έδωσα το μάθημα "ηλεκτρονική Ι" και ακόμα δε βγήκε.Όταν πέτυχα τον epic level fapper που χουμε για καθηγητή μου είπε "Θα δούμε παιδιά (σημ: ήμουν μόνος,επιβεβαιώνεται ο βλακώδης ψωνισμός των καθηγητών που νομίζουν ότι πάντα έχουν ολοκληρο κοινό απέναντι τους) ελπίζω μέχρι το τέλος της βδομάδας,είναι θέμα γραμματείας"
@@ θέμα γραμματείας είναι,αφού έχουν βγει αποτελέσματα άλλων μαθημάτων από το ίδιο τμήμα.

Ahhh,how i love whining...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#22916 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 14:17

Ξεκολλάτε με τους βαθμούς ρα,είναι μιζέρια.
Και αν κολλάτε τόσο πολύ βάλτε ρήτρα.
Jir-sama ελάχιστες σχολές αφήνουν επαναληπτική για βελτίωση.

Πάμε για παρόμοια γκρίνια.Σήμερα συμπλήρωσα 5 βοΐδομάδες που έδωσα το μάθημα "ηλεκτρονική Ι" και ακόμα δε βγήκε.Όταν πέτυχα τον epic level fapper που χουμε για καθηγητή μου είπε "Θα δούμε παιδιά (σημ: ήμουν μόνος,επιβεβαιώνεται ο βλακώδης ψωνισμός των καθηγητών που νομίζουν ότι πάντα έχουν ολοκληρο κοινό απέναντι τους) ελπίζω μέχρι το τέλος της βδομάδας,είναι θέμα γραμματείας"
@@ θέμα γραμματείας είναι,αφού έχουν βγει αποτελέσματα άλλων μαθημάτων από το ίδιο τμήμα.

Ahhh,how i love whining...

Ελά ρε... Κι εγώ νόμιζα ότι μόνο στο θρυλικό τιτανομέγιστο teilar γίνονται αυτά.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#22917 donjuan

donjuan

...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 21:01

ενα κοινωνικο μυνημα......
Οι αερόσακοι σώζουν ζωές » kazani.gr

#22918 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2009 - 00:58

απο αλλου το περιμενεις και απο αλλου σου'ρχεται.
εγω 4 εξαμηνα παλευα να περασω ενα "βαρβατο" μαθημα 1ου εξαμηνου (μηχανικη1) που ηθελε οπως και δηποτε κομπιουτερακι και το περασα στο 5ο εξαμηνο χωρις κομπιουτερακι (ξεχασα να το παρω μαζι μου εκεινη τη μερα:congrats:).

#22919 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2009 - 01:13

ΣήμεραΑύριο στην ΕΤ3 στις 00:30 τα μεσάνυχτα στο ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ έχει εκπομπή για τα κόμικς, manga συμπεριλαμβανομένων
EPT online - Πρόγραμμα Τηλεόρασης

Παίζει αυτή τη στιγμή και είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Δείτε την όσοι μπορείτε.

E5VV38U.jpg

#22920 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2009 - 01:42

ΕΤ3?ο Τζορντάνο Μπρούνο που κολλάει?