Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 14:36
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 14:38
Μάλλον σε κοιτούσαν έντονα προσπαθώντας να καταλάβουν τι γράφει η στάμπα.σημερα εκοβα βολτα στο ΑΧΕΠΑ (νοσοκομειο) για μιαμιση ωρα περιπου, φορωντας αυτο
δυστυχως κανενας δεν φανηκε να εκτιμαει το αστειο. απορω γιατι...
με κοιτουσαν ολοι με ανοιχτη εχθρα
Εγώ έχω άλλη απορία:Στο AXEΠΑ τι έκανες; Αφού περπατούσες, υποθέτω ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούμε μήπως συναντήσεις ο ίδιος τον τύπο με το δρεπάνι. Σωστά;
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 14:47
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 14:48
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 15:09
σημερα εκοβα βολτα στο ΑΧΕΠΑ (νοσοκομειο) για μιαμιση ωρα περιπου, φορωντας αυτο
δυστυχως κανενας δεν φανηκε να εκτιμαει το αστειο. απορω γιατι...
με κοιτουσαν ολοι με ανοιχτη εχθρα
Μπορει να μην τους αρεσαν οι Blind Guardian....ντροπη τους.....
Η μπορει να θυμηζες σε καποιους εκει μεσα κτ που προσπαθουν να ξεχασουν.... (καφριλα FTW)

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 23:12
btw ρε Εφιάλτη 'μωτο άλλαξε αυτη τη χαζομάρα που έχεις για avatar!
Εγω παιδιά επιτέλους έφτασα το One Piece..και τώρα επιτέλους ξαλάφρωσα. Τελικά είναι μεγάλη υπόθεση ένα anime...
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 23:22
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 23:31
Και σε κάποια φάση ακούω αυτό και μένω κάγκελο. Ρε παιδιά το συγκεκριμένο τραγούδι είναι όντως του Shiro Sagisu ή είναι διασκευή κάποιου δυτικής προέλευσης; Εγώ πάντως άκουσα στη σειρά ακριβώς το ίδιο τραγούδι που έχει στο ost του Bleach. Περιττό να πω πως άρχισα να παραμιλάω και οι άλλοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί μου φάνηκε τόσο σημαντικό το γεγονός αυτό.
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 00:29
άσχετοι παιδάκι μου τη περιμένεις?που να καταλάβουν αυτοί από τέτοια?Ήμουν σ' ένα φιλικό σπίτι όπου είχαν ανοιχτή την τηλεόραση και έπαιζε το "Ευτυχισμένοι μαζί"(Το αναφέρω γιατί δεν βλέπω τηλεόραση σχεδόν καθόλου πια και δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί το παρακάτω.).
Και σε κάποια φάση ακούω αυτό και μένω κάγκελο. Ρε παιδιά το συγκεκριμένο τραγούδι είναι όντως του Shiro Sagisu ή είναι διασκευή κάποιου δυτικής προέλευσης; Εγώ πάντως άκουσα στη σειρά ακριβώς το ίδιο τραγούδι που έχει στο ost του Bleach. Περιττό να πω πως άρχισα να παραμιλάω και οι άλλοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί μου φάνηκε τόσο σημαντικό το γεγονός αυτό.
άκου εμένα που σου λέω.είμαι ειδικός εγώ
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 00:31
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 00:43
η ελληνικη TV ειναι "οτι ναναι".Ήμουν σ' ένα φιλικό σπίτι όπου είχαν ανοιχτή την τηλεόραση και έπαιζε το "Ευτυχισμένοι μαζί"(Το αναφέρω γιατί δεν βλέπω τηλεόραση σχεδόν καθόλου πια και δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί το παρακάτω.).
επειδη η μανα μου βλεπει "λολα" καποια στιγμη ακουσα κομματι απο naruto.
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 01:41
Ώστε έχει ξαναγίνει...
Ιδέα. Φαντάζεστε να μαθαίνανε οι αντίστοιχοι δημιουργοί ότι η μουσική τους χρησιμοποιείται στην Ελληνική tv χωρίς την άδεια τους; Και να πέφτανε μηνύσεις;
Τότε θα βλέπατε πως θα γίνονταν γνωστά τα anime στο Πανελλήνιο.
λίγο δύσκολο να πραγματοποιηθεί αλλά που ξέρεις..όλα γίνονται
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 03:11
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 10:30
Σε οποιον κατεχει τα δικαιωματα του κομματιου εννοεις, γιατι συνηθως ο συνθετης μενει με το πουλι στο χερι.Ανώνυμος τύπος στέλνει email και απόσπασμα του Ευτυχισμένοι μαζί στον συνθέτη του τραγουδιού, συνοδευόμενα με την ερώτηση: "Did they pay for rights?"