Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#22516 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 28 February 2009 - 06:15

Ακολουθα την ησυχια και θα τον βρεις.

In other news, learn everything you must about DHMO.
Spoiler: Αφου τελειωσετε με το site

Posted Image

#22517 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 28 February 2009 - 06:35

Ακολουθα την ησυχια και θα τον βρεις.

In other news, learn everything you must about DHMO.

Spoiler: Αφου τελειωσετε με το site

:hahaha:
Dihydrogen monoxide hoax - Wikipedia, the free encyclopedia

Posted Image

Posted Image

#22518 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 28 February 2009 - 07:41

Sonic hedgehog - Wikipedia, the free encyclopedia

Investigations aimed at finding a hedgehog equivalent in mammals revealed three homologous genes. The first two discovered, desert hedgehog and Indian hedgehog, were named for species of hedgehogs, while sonic hedgehog was named after Sega's video game character Sonic the Hedgehog.[1]

http://en.wikipedia.org/wiki/Pikachurin

Pikachurin is an extracellular matrix-like retinal protein first described in 2008 in Japan by Shigeru Sato et al., and named after Pikachu, the highly popular and official mascot of Pokémon.

rsrGbGx.gif

#22519 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 28 February 2009 - 13:18

Επιτέλους!Τέλος η εξεταστική...πάμε βουρ για πτυχίο!!!(:kakaka: άμα τα περάσουμε...)

Τελικά το σκονάκι παραμένει άθανατη αξία!Από χαρτάκια, κινητά συνδεδεμένα με handsfree κ χαμένα μέσα στις μπούκλες ή στα σκουφιά για τα αγοράκια μέχρι αυτό...
Spoiler:

ακόμα κυριαρχούν!

p.s.Η κοπελιά που είδα όντως φορούσε φουστίτσα χωρίς καλσόν... Μπρος το να περάσει το μάθημα τι είναι ο πόνος...της παγωνιάς!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#22520 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 28 February 2009 - 14:04

Εδώ ο διπλανός μου έκατσε και ηχογράφησε στο mp3 του 30 σελίδες ΑΟΔΕ!:hahaha:
Φυσικά η αφάνα του βγήκε χρυσή!
(και φυσικά εμένα δε με χάλασε:hehehe:)

#22521 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 28 February 2009 - 14:12

ΑΟΔΕ = Αρχές Οργάνωσης κ Διοίκησης Επιχειρήσεων?:hahaha:

Αχ τι μου θύμησες!Εύγε τέκνα μου!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#22522 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 28 February 2009 - 14:34

ΑΟΔΕ = Αρχές Οργάνωσης κ Διοίκησης Επιχειρήσεων?:hahaha:

ofc!

Μάθε τέχνη κ άστηνε...:hahaha:

#22523 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 28 February 2009 - 14:44

Καλά και τον άφησαν να δώσει εξετάσεις με το mp3; :hmmm:
phmava.php

#22524 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 28 February 2009 - 14:53

Καλά και τον άφησαν να δώσει εξετάσεις με το mp3; :hmmm:

Λογικα διαγωνισμα θα γραφανε ρε..Αλλα και στις εξετασεις δεν ειναι δυσκολο να το περασεις...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#22525 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 28 February 2009 - 14:54

Αυτό έγινε προχτές στο διαγώνισμα

και η αφάνα είναι πραγματικά μεγάλη!δε φαίνεται τίποτα!
είναι και τα ακουστικά μαύρα...

#22526 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 28 February 2009 - 17:08

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FiDO2e3_FRc[/youtube]

Λιώνω....XD

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#22527 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 28 February 2009 - 22:43

ΑΟΔΕ = Αρχές Οργάνωσης κ Διοίκησης Επιχειρήσεων?

Πω τι μου το θυμίσατε τώρα. Πρέπει να καθήσω να το λιώσω αύριο. ΓΙα μένα είναι μακράν το χειρότερο μάθημα.
Posted Image

#22528 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 01 March 2009 - 01:23

Πω τι μου το θυμίσατε τώρα. Πρέπει να καθήσω να το λιώσω αύριο. ΓΙα μένα είναι μακράν το χειρότερο μάθημα.

Δεν είσαι και ο μόνος...
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#22529 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 01 March 2009 - 02:53

p.s.Η κοπελιά που είδα όντως φορούσε φουστίτσα χωρίς καλσόν... Μπρος το να περάσει το μάθημα τι είναι ο πόνος...της παγωνιάς!

Αρχες Σεμπτεμβριου προπερσι ειχε φριχτη ζεστη κι εγω πηγα κι εγραψα με μακρυμανικο για να εχω σκονακια στα μανικια. Ειχα σκασει για τα καλα :nosey: αλλα το μαθημα μια φορα το περασα :hehehe:
Posted Image

#22530 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 01 March 2009 - 03:18

Ζώδια και Πέσιμο

ΚΡΙΟΣ - Πέσιμο: Ένα είναι σίγουρο για τον Κριό, άντρα ή γυναίκα. Δεν πάσχει από αυτοπεποίθηση. Ένα κριάρι θα σε σταμπάρει από την αρχή, πάντα χαίρεται να διακρίνει τους θαυμαστές του. Θα σε προσεγγίσει, με κάτι σαν αυτό. "Πρόσεξα ότι εδώ και πολλή ώρα με καρφώνεις έντονα. Δεν σ αδικώ. Σήμερα είμαι ένας κούκλος."

Ατάκα χωρισμού: "Το ξέρω, θα σου είναι πολύ δύσκολο. Θα σου λείπω, θα υποφέρεις και ενδεχομένως θα πέσεις και στα ναρκωτικά. Δεν γίνεται όμως αλλιώς. Φεύγω. Τώρα μπορείς να αυτοκτονήσεις."

ΤΑΥΡΟΣ- Πέσιμο: Η ώρα θα κυλήσει αργά με έναν Ταύρο. Τις πρώτες 2 ώρες θα κοιτάζει. Μετά από κανένα 4ωρο θα κοιτάζει πιο έντονα. Πάνω στο 6ωρο θα έχει κλείσει το μαγαζί και θα έχεις πάει για ύπνο. Τελοσπάντων, όταν αποφασίσει να μιλήσει, τα λέει καλά.

Ατάκα χωρισμού: "Μήπως να το ξανακοιτούσαμε; Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Πάμε για κάνα καφέ να το ξανασυζητήσουμε;"

ΔΙΔΥΜΟΙ- Πέσιμο: "Το πιο επικοινωνιακό ζώδιου, όλου του ζωδιακού κύκλου. Το ότι θα έρθει να σου μιλήσει είναι σίγουρο. Απλά πριν θα κάνει μια στάση να χαιρετήσει κάτι φίλους από το στρατό, άλλη μια για μια ξαδέλφη που τυχαία συνάντησε στο δίπλα τραπέζι, άλλη μια για να πει ένα γεια στο μωρό στο bar και όταν τελικά έρθει θα πιάσει κουβέντα και με τις τρεις κολλητές σου."

Ατάκα χωρισμού: "'Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ τι είχα ξεχάσει. Α! Ναι. Χωρίζουμε. Φεύγω, έχω προπόνηση."

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - Πέσιμο: "Ο Καρκίνος δεν θάρθει. Τραβάει κόλλημα. Άμα θες πήγαινε εσύ."

Ατάκα χωρισμού: "Θέλω να σου πω κάτι. Το σκέφτομαι εδώ και δύο χρόνια, αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος. Νομίζω ότι θέλω να χωρίσουμε. Ποια είναι η γνώμη σου;

ΛΕΩΝ- Πέσιμο: Το λιονταράκι - και δη το αρσενικό -, δεν αγχώνεται. Πιθανών, σε έχει "πάρει" ήδη. Και εσένα και τη φίλη σου.

Ατάκα χωρισμού: "Ακόμα εδώ είσαι εσύ; Δεν σε χώρισα πριν μια βδομάδα; Α! Δεν είσαι η Γωγώ; Sorry ρε συ, χωρίζουμε."

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - Πέσιμο: Κανένας άνθρωπος που ανήκει στο ζώδιο της παρθένου, δεν θα έρθει έτσι απλά να σου μιλήσει. Κατά πάσα πιθανότητα, κάπου σε έχει ξαναδεί και από τότε μέχρι και σήμερα, οργανώνει τη στρατηγική του για να σε ρίξει.

Ατάκα χωρισμού: "Χωρίζουμε. Πλύνε τα πιάτα πριν φύγεις. Και όπως φεύγεις, πέτα και τα σκουπίδια."

ΖΥΓΟΣ - Πέσιμο: Ο Ζυγός, θα σε χαλαρώσει τόσο με την κουβέντα που στο τέλος δεν θα ξέρεις αν θες να τον πιάσεις γκόμενο ή να πας μαζί του για ψυχανάλυση.

Ατάκα χωρισμού: "Βασικά, έχω παράλληλο δεσμό εδώ και 1,5 χρόνο. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω. Πάρε το χρόνο σου και σκέψου."

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - Πέσιμο:Ο Σκορπιός, αν είσαι με άλλο γκόμενο, θα τον κάνει κολλητό και στη συνέχεια θα "δηλητηριάζει" τη σχέση σιγά σιγά, μέχρι να τον παρακαλάς εσύ γονατιστή να σε δεχτεί. Ο πρώην γκόμενος, αγνοείται.

Ατάκα χωρισμού: "Μπορεί να χωρίσαμε, μπορεί να πηγαίνω με άλλες, εσύ όμως δεν θα πας με κανέναν. Ποτέ."

ΤΟΞΟΤΗΣ - Πέσιμο: Ο Τοξότης θα μιλήσει. Θα μιλήσει πολύ. Θα σου τραγουδήσει, θα σε χορέψει, θα ανοίξει σαμπάνιες και κατά τις 3:00 το πρωί, θα φύγει -μόνος του-, να πάει να κοιμηθεί.

Ατάκα χωρισμού: "Έλα βρε, που να χωρίζουμε τώρα. Άστο. Αν ξαναβρεθούμε, κάποτε, το συζητάμε τότε."

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - Πέσιμο: Ο χρόνος είναι χρήμα. Να τι θα μπορούσε να πει, ένας αυθεντικός αιγόκερως: "Για να μην καθυστερούμε, έχω κλείσει ένα τραπέζι σε ένα εστιατόριο να φάμε. Μετά θα πιούμε ένα ποτό, μετά άλλο ένα στο σπίτι μου και μετά μας περιμένει η μάνα μου για να σε γνωρίσει."

Ατάκα χωρισμού: "Έχω ήδη επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μου και η αίτηση διαζυγίου είναι έτοιμη πάνω στο τραπέζι για να την υπογράψεις. Τι; Δεν είμαστε παντρεμένοι;"

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - Πέσιμο: Να ένας γνήσιος καλλιτέχνης! Θα σου μιλήσει για μουσική, θα σου μιλήσει για τα αστέρια, για τα χρώματα του ουρανού, για τον εξπρεσιονισμό και αφού σε πρήξει για κάνα 2ωρο, θα την πέσει στη φίλη σου.

Ατάκα χωρισμού: Μήνυμα στον τηλεφωνητή: "Αγάπη μου, πάω για σαφάρι στην Αφρική. Θα γυρίσω σε κάνα 6μηνο, οπότε μάλλον χωρίζουμε."

ΙΧΘΕΙΣ - Πέσιμο: Ένας ιχθύς, δεν θα στην πέσει έτσι απλά. Πρώτα θα σου στείλει λουλούδια από το γυφτάκι, μετά θα σου αφιερώσει το τραγούδι που παίζει και αφού θα είναι έτοιμος να σου απαγγείλει το ποίημα που μόλις έγραψε, εσύ ήδη θα τρέχεις να κρυφτείς από την ντροπή σου.

Ατάκα χωρισμού: "Αντίο απόλυτη αγάπη. Αντίο μεγάλε έρωτα. Δεν έχω δάκρυα να κλάψω, δεν έχω λόγια να πω. Πάω για κάνα ποτό.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ζώδια & Προβλήματα

Ο Κριός θ' αρχίσει να κουτουλάει το εμπόδιο... θα μπουκάρει σαν οδοστρωτήρας! Χτύπα - χτύπα θα ρίξει το εμπόδιο και θα ασχολείται μετά με το καρούμπαλο μπαίνοντας σ' έναν φαύλο και ατέρμονο κύκλο χτύπων του κεφαλιού στον τοίχο.

Ο Ταύρος, θα περιμένει το εμπόδιο να φύγει μόνο του πίνοντας φραπέ σταυροπόδι. Το εμπόδιο δε θα φύγει, ο καφές όμως σίγουρα θα τελειώσει.

Ο Δίδυμος, θα ψάξει για άλλο δρόμο...

Ο Καρκίνος θα επιχειρήσει να τα φτιάξει με το εμπόδιο: Είναι ο σταθμός του προορισμού του, θα το πιάσει με τις δαγκάνες του και θα το κουβαλάει με απίστευτη προσκόλληση και με κίνδυνο να πάθει ασφυξία το εμπόδιο... Στο τέλος όταν το εμπόδιο ξεπεραστεί, θα μελαγχολήσει.

Ο Λέων, θ' αρχίσει να βρυχάται στο εμπόδιο, να κάνει στην άκρη... αν φυσικά το εμπόδιο αξίζει τον κόπο ν' ασχοληθεί μαζί του.

Η Παρθένος, θα αρχίσει να γκρινιάζει στο εμπόδιο, μέχρι αυτό να το βάλει στα πόδια.

Ο Ζυγός θ' αρχίσει διπλωματικές συναλλαγές με το εμπόδιο... Στην προσπάθεια να το ξεπεράσει, θα δημιουργήσει πολλαπλά επιπλέον εμπόδια και μετά θα φρικάρει.

Ο Σκορπιός, θα κάτσει ήσυχα, θα επισημάνει τα αδύνατα σημεία του εμποδίου, αλλά δε θα του αρκεί να το εξουδετερώσει. Θα κολλήσει με εμμονή, μέχρι να το καταστρέψει εντελώς ή να καταστραφεί...

Ο Τοξότης, θ' αρχίσει να φιλοσοφεί την ύπαρξη του εμποδίου, μετά θ' αρχίσει να νευριάζει, διότι του στερεί την ελευθερία, και του κόβει το δρόμο, μετά θα ξεχαστεί και θ' αρχίσει να παίζει με το εμπόδιο κι όταν βαρεθεί, κάτι που του συμβαίνει πολύ εύκολα, θα αρχίσει να το κλωτσάει, χωρίς να λογαριάζει πού βαράει...

Ο Αιγόκερως όταν δει ένα εμπόδιο, θα κοιτάξει να βρει ένα σημείο κατάλληλο για να το πηδήξει και θα φύγει...

Ο Υδροχόος, θα βρει στο εμπόδιο κάτι πρωτοποριακό, κάτι θετικό, μετά θ' αρχίσει διάλεξη στο εμπόδιο, για το αντιδεοντολογικό της ύπαρξής του, και στο τέλος θα εφεύρει ένα καλύτερο εμπόδιο, για να το αντικαταστήσει.. οπότε θα το έχει εξουδετερώσει.

Ο Ιχθύς, θα προσπαθήσει να περάσει, ή να γλιστρήσει απ' το εμπόδιο όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Υπάρχει περίπτωση να το ερωτευτεί, λόγω έμφυτης τάσης μαζοχισμού, ή να μην το θεωρήσει εμπόδιο, διότι δεν ξέρει πού πηγαίνει, οπότε μάλλον δε θα ενοχληθεί.

:hahaha::hahaha::hahaha:

(εγώ είμαι τοξώτης και δεν νιώθω καλά πάντως....):hahaha::hahaha:
Posted Image
Spoiler: