Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 16:01
Μια κοινωνικη προσφορα του συλλογου GM Ελλαδος

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 16:43

You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 17:39
niiiiiiiiiiiiice
Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 18:58
In other news, για όσους πιστεύουν ότι το castlevania του PS1 είναι ακριβό παιχνίδι
gameexplorers.gr - Ηλεκτρονικό κατάστημα - Castlevania (ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ - Nes)
Χεχ, ντάξει μάλλον δεν ξέρεις το μαγαζί, οι τιμές του στα "συλλεκτικά" είναι απλησίαστες, όχι βέβαια ότι ευσταθούν.
Nintendo Nes CastleVania Game Great Deal Pal UK on eBay, also Action Adventure, NES, Games, Video Games (end time 25-Feb-09 15:51:55 GMT)
10 λίρες
Ένα από τα ποιο συλλεκτικά castlevania είναι η έκδοση για pc engine
NEC PC-ENGINE SCD CASTLEVANIA DRACURA X KONAMI JAPAN on eBay, also, Vintage Games, Video Games (end time 23-Feb-09 11:20:32 GMT)
77 λίρες το φθηνότερο
Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 19:09
Αλλα το πιο συλλεκτικο arcade game ειναι αυτο το Γ-Α-Μ-Α-Τ-Ο!!!!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/7f/I%27m_Sorry_Title_Screen.png
Τρελα εθιστικο και η μουσικη του σου μενει για παντα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 19:48
Tattoo Assassins
Tattoo Assassins - Wikipedia, the free encyclopedia
Be brave, be strong and thrust all your courage in one single click of your left mouse button and watch hell break loose, you have been warned, the consequences will be harsh if your soul is weak
[media]http://www.youtube.com/watch?v=OphWSUPISPI[/media]
Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 20:09
Δεν με ενοχλει η cult-ια απλα......it just sucks....
Kαι να μου το χαριζανε δεν πα να ναι οσο σπανιο ειναι θα το βαζα σε κανα ντουλαπι να μην το βλεπω....
Ενω το I'm sorry ειναι τοσο αγαπησιμο

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 23:52
Λίγη τροφή για την σκέψη...Αυτό το "Land of the free, home of the brave" έχει αρχίσει να με εκνευρίζει σε ΠΟΛΥ μεγάλο βαθμό όποτε το ακούω!

Courtesy of Kenny!
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 00:02
τουλάχιστον εκεί τους πιάσανε, πράγμα που αμφιβάλλω αν συμβαίνει σε αυτή τη πλευρά του Ατλαντικού
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 00:06
Υπαρχει και η αλλη πλευρα παντως. Ενας φιλος μου που επαιζε Lineage τα εφτιαξε με μια κοπελα και μετα εμπαιναν και επαιζαν μαζι - μαλιστα εμπαινε ακομα και οταν αυτος ελειπε. Επισης ενας δικος του φιλος ηταν πωρωμενος Lineageας (σε βαθμο αρρωστιας) και μια κοπελα τα εφτιαξε μαζι του με το σκεπτικο οτιΚαι υπαρχουν και τα ζευγαρια που παιζουν μαζι WoW και δεν ξεχνανε και να κανουν και αλλα πραγματα. Τετοια παιχνιδια σε κολλανε μονο οσο τα αφηνεις. Αν εχεις κι αλλα ενδιαφεροντα πραγματα να κανεις, δεν κολλας μονο στο παιχνιδι. Αν ομως η ζωη σου περιλαμβανει μονο wow και σχολη, σορρυ κιολας, εκει θα κολλησεις. Αν σου γυαλισει κανενα κοριτσακι/αγορακι απο τη σχολη, ξεκολλας.
Μονο σε εμενα αρεσε το Tattoo Assassins σε ολον τον πλανητη μου φαινεταιFool... Επειδή δεν το έχουν 800 συλέκτες δεν σημαίνει ότι είναι και το απόλυτο
, so, behold, the true, the uber, the must of all collectors that crawl on this bewitched land :B
Tattoo Assassins
Tattoo Assassins - Wikipedia, the free encyclopedia
Too true...τουλάχιστον εκεί τους πιάσανε, πράγμα που αμφιβάλλω αν συμβαίνει σε αυτή τη πλευρά του Ατλαντικού
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 00:12
β)ΔΕΝ έχουμε δώσει το management των φυλακών σε ιδιωτικές εταιρίες και γ) ΔΕΝ θεωρούμε ότι Αμερικανοί δικαστές που έβαζαν ανηλίκους στην φυλακή για να πάρουν λεφτά είναι κάτι στο οποίο πρέπει να ανταγωνιστούμε για να δούμε αν είμαστε καλύτεροι ή χειρότεροι...

Courtesy of Kenny!
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 01:06
πάμε στα γ΄ρηγορα
1) μόνο που ο πλυθησμός μας δεν είναι 300 εκ. οπότε και δε περιέχει τόσο μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ομάδων όσο οι ΗΠΑ.
2) έχω μία εντύπωση ότι δεν λειτουργούν και πολύ καλύτερα οι δικές μας δημόσιες φυλακές
3) Σαφώς και όχι. Απλά εμένα με εκνευρίζει συνήθως η τάση που έχουμε εδώ στην Ευρώπη (λόγω της όποιας κόντρας με τους απέναντι) να τονίζουμε κάθε τι αρνητικό που ακούμε/ διαβάζουμε για τις ΗΠΑ, ενώ τα θετικά στα περνάμε στο ντούκου κανονικότατα.
Τέλος, αφού το ξέρεις ότι όπου βλέπω USA ορμάω, μην αναστενάζεις, ειν' στο αίμα μου λέμε
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 01:14
εχει all star? το δειχνει η tv?έχει και All star game απόψε οπότε έχω φτιαχτεί).
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 01:18