Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#22276 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 05:58

Μην το ψαχνετε, ζουμε σε αλλες εποχες. Τι μου εξομολογηθηκε το 9χρονο ξαδερφακι μου τις προαλλες οτι εχει σαν ονειρο και σαλταρα;

Spoiler:

#22277 Mercyful

Mercyful

Dark Wizard

• Members
  • 42 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 10:34

Περί της προηγούμενης συζήτησης: Έχετε υπόψην σας ότι όσο μεγαλύτερο είναι το γεωγραφικό πλάτος, τόσο πιο αργά ωριμάζουν σωματικά/σεξουαλικά τα κορίτσια μιας περιοχής. Το 15 μπορεί να είναι OK στον ισημερινό, αλλά σίγουρα όχι στην Βρετανία.

Gaiseric, όποιος δεν παίζει με το cpanel file editor δεν τα παθαίνει αυτά. :wis:

15 will get you 20 :hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#22278 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 11:33

τωρα καταλαβα γιατι υπαρχουν τα παιχνιδια τυπου wow.
για να αποσπουνται τα πιτσιρικια και να μην κανουν σεξ σε τετοιες ηλικιες.:smokingg:

#22279 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 12:29

τωρα καταλαβα γιατι υπαρχουν τα παιχνιδια τυπου wow.
για να αποσπουνται τα πιτσιρικια και να μην κανουν σεξ σε τετοιες ηλικιες.:smokingg:

:hahaha::hahaha::hahaha: Καλό!Καλό!Ευτυχώς που αποσπούνται μόνο τα πιτσιρίκια κ όχι οι μεγάλοι...

Όσο για το φλέγον θέμα να σας υπενθυμίσω ότι στην Βρετανία υπάρχει θεσμοποιημένος νόμος που διευκολύνει τις ανύπαντρες και ανήλικες μητέρες τόσο οικονομικά όσο και επαγγελματικά.Για να γίνω σαφής τους παρέχει σπίτι, δουλειά κ φυσικά ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό καθ' όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης τους αλλά κ μετά την γέννα.Αυτό το έμαθα όταν επισκεφθηκα το Λονδίνο εν έτει 2004 κ παρατήρησα ότι όπου κ να κοιτούσα έβλεπα κοριτσάκια ηλικίας 14 με 16 χρονών με φουσκωμένες τις κοιλίτσες τους.:dazed:Φυσικά ρώτησα κ έμαθα γιατί συνέβαινε αυτό.
Επομένως, τι το καλύτερο για ένα 15χρονο κοριτσάκι να την σκαπουλάρει από το σπίτι του με το άλλοθι ότι είναι έγκυος?Εφόσον η ίδια η κυβέρνηση "προτρέπει" έμμεσα να κάνουν κάτι τέτοιο γιατί να μην το εκμεταλευτεί?

Εγώ προσωπικά λυπήθηκα το καημένο το αγοράκι.Σκέφτηκα τι μπορεί να προσφέρει ένα τέτοιο πλάσμα σε ένα μωράκι.Απολύτως τίποτα!Αλλά βέβαια θα μου πείτε ας μην "χωνόταν" σε ξένα χωράφια...so whatever.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#22280 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 12:34

Καλό!Καλό!Ευτυχώς που αποσπούνται μόνο τα πιτσιρίκια κ όχι οι μεγάλοι...

Εγώ πάλι δεν είμαι καθόλου σίγουρος......

Όσο για το φλέγον θέμα να σας υπενθυμίσω ότι στην Βρετανία υπάρχει θεσμοποιημένος νόμος που διευκολύνει τις ανύπαντρες και ανήλικες μητέρες τόσο οικονομικά όσο και επαγγελματικά.Για να γίνω σαφής τους παρέχει σπίτι, δουλειά κ φυσικά ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό καθ' όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης τους αλλά κ μετά την γέννα.Αυτό το έμαθα όταν επισκεφθηκα το Λονδίνο εν έτει 2004 κ παρατήρησα ότι όπου κ να κοιτούσα έβλεπα κοριτσάκια ηλικίας 14 με 16 χρονών με φουσκωμένες τις κοιλίτσες τους.:dazed:Φυσικά ρώτησα κ έμαθα γιατί συνέβαινε αυτό.

Έλεος. Είναι σαν να προτρέπει τους εφήβους να κάνουν παιδιά από τόσο μικρή ηλικία.....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#22281 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 12:36

Εγώ πάλι δεν είμαι καθόλου σίγουρος......

Εγώ πάλι είμαι σίγουρη...για τον εαυτό μου βέβαια!:hahaha:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#22282 koala21

koala21

I'm the best at what I do

• Members
  • 42 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 13:16

Αυτο ισχυει και σε μερικες πολιτειες στην αμερικη.Κανουν 3-4 παιδια πιανουν δουλεια σαν σερβιτορες για να μην φαινεται ποσα παιρνουν και η πολιτεια τους πληρωνει σπιτια κλπ.
Δημοσιευμένη  εικόνα
PLACE YOUR BETS PLEASE!

#22283 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 14:12

:hahaha::hahaha::hahaha: Καλό!Καλό!Ευτυχώς που αποσπούνται μόνο τα πιτσιρίκια κ όχι οι μεγάλοι...

Ποιος στο ειπε αυτο? Ξερεις ποσοι 20χρονοι εχουν ξεχασει να χασουν την παρθενια τους επειδη παιζουν WoW?
Δημοσιευμένη  εικόνα
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#22284 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 14:17

Μπα εχω μια φιλη, που το αγορι της την παρατουσε για να παιξει dota :oo:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#22285 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 14:22

Και υπαρχουν και τα ζευγαρια που παιζουν μαζι WoW και δεν ξεχνανε και να κανουν και αλλα πραγματα. Τετοια παιχνιδια σε κολλανε μονο οσο τα αφηνεις. Αν εχεις κι αλλα ενδιαφεροντα πραγματα να κανεις, δεν κολλας μονο στο παιχνιδι. Αν ομως η ζωη σου περιλαμβανει μονο wow και σχολη, σορρυ κιολας, εκει θα κολλησεις. Αν σου γυαλισει κανενα κοριτσακι/αγορακι απο τη σχολη, ξεκολλας.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#22286 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 14:26

Μπα εχω μια φιλη, που το αγορι της την παρατουσε για να παιξει dota :oo:

πρεπει να το εχω ξαναγραψει εδω μεσα,οτι τ πρωτο μ γυμνασιακο ερωτικο σκιρτιμα εκανε το ιδιο π εκανε και αυτος ο τυπος στην φιλη σου
Και αφου αυτος με αφηνε για την dota,εγω τον αφησα μια και καλη..
Δημοσιευμένη  εικόνα
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#22287 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 14:34

πρεπει να το εχω ξαναγραψει εδω μεσα,οτι τ πρωτο μ γυμνασιακο ερωτικο σκιρτιμα εκανε το ιδιο π εκανε και αυτος ο τυπος στην φιλη σου
Και αφου αυτος με αφηνε για την dota,εγω τον αφησα μια και καλη..

Έλεος!!!Υπάρχουν άτομα που σοβαρά κάνουν αυτά?
Τι στο διάολο?Εγώ σε άλλο κόσμο ζω?

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#22288 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 14:38

"zade μπορείς να πεις στο Γιώργο να μου δώσει πίσω το Λαπτοπ μου ; Μου το χει πάρει εδώ και δύο εδβομάδες για να παίξει Ikariam και από τότε δεν μου έχει δώσει σημεία ζωής " :oo:

Τάδε έφη ,
η κοπέλα ενός συμφοιτητή μου ,του Γιώργου .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#22289 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 14:42

Και υπαρχουν και τα ζευγαρια που παιζουν μαζι WoW και δεν ξεχνανε και να κανουν και αλλα πραγματα. Τετοια παιχνιδια σε κολλανε μονο οσο τα αφηνεις. Αν εχεις κι αλλα ενδιαφεροντα πραγματα να κανεις, δεν κολλας μονο στο παιχνιδι. Αν ομως η ζωη σου περιλαμβανει μονο wow και σχολη, σορρυ κιολας, εκει θα κολλησεις. Αν σου γυαλισει κανενα κοριτσακι/αγορακι απο τη σχολη, ξεκολλας.

matsu δεν ισχυει αυτο για την σχολη!Εχω παρα πολα ζωντανα παραδειγματα
Spoiler:
...Παντα να ξερεις οτι WoW> γκομενες(για πολα μερικα ατομα..)
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#22290 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 14:50

Tο έχω ξαναπεί πολλές φορές, αλλά είναι για το καλό σας

Spoiler:

In other news, για όσους πιστεύουν ότι το castlevania του PS1 είναι ακριβό παιχνίδι
gameexplorers.gr - Ηλεκτρονικό κατάστημα - Castlevania (ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ - Nes)