Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#22216 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 12 February 2009 - 18:20

χανω λιγο το θεμα της συζητησης... εγω φταιω ή κατι αλλο παει στραβα?

απο την δηλωση της αυθεντιας ''ζοζε σαραμανγκου'' φτανουμε σε μια αλλη δηλωση που ειναι σαρκαστικη στο θεμα της ''αυθεντιας'' .
Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#22217 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 12 February 2009 - 18:21

οκ... και τρομαξα πως ειχα εγω κατι...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#22218 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 12 February 2009 - 18:25

Έκανα κι εγώ μια εικόνα με λεωφορείο :hihi2:
Spoiler:

Τώρα επί του παραπάνω θέματος... εγώ ξέρω ότι τις τελευταίες μέρες θυμηθήκαν όλοι ότι υπάρχει το internet και επειδή φυσικά στην Ελλάδα είμαστε τεχνοφωβικοί άρχισαν όλοι να λένε, τα computer εθίζουν, το internet έχει κινδύνους, κλπ...

Σε μερικές μέρες κανείς δεν θα ασχολείται με αυτό...

Πιστεύω πως πρέπει να δώσουμε κάποιες συμβουλές και να ενημερώσουμε περί κάποιων πραγμάτων τα παιδιά. Αλλά όχι και να φέρουμε τον κατακλυσμό, ου 666 το internet είναι του σατανά κλπ :sadist:

Φάση είχε πάντως, η μάνα μου είχε βάλει μια εκπομπή στο 4Ε που λέει περί διαφόρων, και σε αυτό το θέμα, έλεγε κάποια στατιστικά περί των υπολογιστών. Και παρόλου που είχε ένα σωρό άλλα άσχημα (όπως εθισμοί κλπ) στο τέλος είχε ότι πολλά παιδιά βλέπουν πορνογραφικές σελίδες... Και αυτό βρήκε να σχολιάσει. Ε βέβαια, τι πιο κακό μπορεί να συμβεί στο παιδί σου από το να βλέπει πορνό :hahaha:
phmava.php

#22219 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 12 February 2009 - 20:22

Κλασσικα τα ελληνικα ΜΜΕ θυμουνται το internet μονο οταν εξαρθωθει καποιο κυκλωμα παιδικης πορνογραφιας ή αυτοκτονησει καποιος εξ'αιτιας ενος συμβαντος που εγινε στο internet και τα vgs μονο και μονο οταν αναφερουμε την ανεγερση κλινικης απεξαρτησης απο τα MMO ή οταν λεμε για τον ταδε τυπο που πεθανε μετα απο 3453465 ωρες στο internet cafe (και πριν προλαβει να φτασει level 70).Πραγματικα το οτι ασχολουμαι με το internet και τα vgs χωρις να εχω εθιστει σε παιδικη πορνογραφια ή MMORPGs με κανει να αισθανομαι εκτος (ελληνικης τηλεοπτικης) πραγματικοτητας:smokingg:

Btw,η δικη μου γνωμη ειναι οτι παιδια μεχρι πχ 14 χρονων δεν χρειαζεται καν να ασχολουνται με το internet.Εχουν πολυ καλυτερα πραγματα να κανουν και δεν εχει και τιποτα να τους προσφερει:yawn2:

#22220 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 12 February 2009 - 23:14

Obama Sex Doll | Sankaku Complex

HnH5aB0.jpg

#22221 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 13 February 2009 - 10:29

New Medical case!

Ok, αυτο ήταν ό,τι πιο φρικιαστικό πραγμα έχω πάθει στη ζωή μου. Μπορει να μην ειναι και τπτ, αλλα σημερα που θα παω στη σχολη θα αρχισω να ρωταω κοσμο.:uhh:

Πριν 10 λεπτα σηκωθηκα, παω να πατησω λοιπον το αριστερο μου και πεφτω κάτω! Παω ξανα να σηκωθω και παλι πεφτω!:blurah5: Ενω ενιωθα το πόδι μου, δεν με κρατουσε. Οκ ηταν φοβερο, πηγα να παθω κριση πανικου, διοτι σε μια φαση μου φανηκε οτι εμεινα παραλυτη!Ο_ο

Αφου το ετριψα για λιγο, επεστρεψε στο κανονικο και περπατησα... Η μονη φορα που ειδα να συμβαίνει αυτο ήταν σε εκεινη την τανια με το Jun!T_T (που επαιζε εναν τυπο που ειχε μια σπανια ασθενεια στο νευρικο, και αρχικα ξεκινησε απλως να χανει τον ελεγχο του σωματος για δευτερολεπτα, μεχρι που εμεινε παραλυτος :nanana:)

Μηπως απλως ημουν πιασμένη? :S Eχει συμβει σε κανεναν αυτο ποτε?

ps: Oταν ημουν στο πατωμα πεσμενη, ψεματα, δεν με επιασε αμεσως κριση πανικου. Το πρωτο που σκέφτηκα ήταν οτι θα γλίτωνα τις σημερινες εξετάσεις! :hahaha:

#22222 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 13 February 2009 - 10:44

Δεν είναι τίποτα, ένα πολύ βαρβάτο μούδιασμα, that's all. Μάλλον θα είχες κοιμηθεί πάνω στο πόδι σου με κάποιο περίεργο τρόπο... :hmmm:

Anyway, κοιτώντας για κάτι ασκήσεις σε σελίδα του ΕΜΠ συνειδητοποίησα ότι το πολυτεχνείο πλέον δίνει ασκήσεις και στα Ιαπωνικα!! :hahaha:

Posted Image
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#22223 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 13 February 2009 - 11:37

Oντως, κραμπα ή πιασιμο ήταν. Boooring...:P Τωρα θα πρεπει να παω κανονικα στις εξετασεις damn it! -_-

#22224 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 13 February 2009 - 11:44

Μου θύμισες ένα φίλο που κοιμόταν στο χέρι του και όταν γύρισε πλευρό έπεσε το χέρι στο σώμα του και νόμισε ότι κάποιος άλλος τον ακούμπησε...
Βeware of the "stranger"

Posted Image

#22225 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 13 February 2009 - 11:51

Πω πω, SPD πρέπει να δηλώσεις εθελόντρια για πειράματα στη σχολή σου!
Τα παθαίνεις που τα παθαίνεις ας κάνεις κι ένα καλό στην εκπαίδευση των μελλοντικών ιατρών...
Τουλάχιστον πέρασες στη σωστή σχολή...σε λίγα χρονάκια θα χρησιμοποιείς selfhealing technics!:hahaha:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#22226 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 13 February 2009 - 12:35

Δώρα μήπως έχεις είδωλό σου τον Dr. House? και ξεκινάς από το να σακατέψεις ένα πόδι σου ώστε να αρχίσεις τα vicodin?

μετά από ύπνο έχω σηκωθεί και το μουδιασμένο μου πόδι πατάει και γίνετε σαν από πλαστελίνη... πήρε μια απίστευτη καμπύλη το καλάμι σε σημείο που νόμιζα ότι κάποιος μου είχε αλέσει τα κόκκαλα...
με πήγε λίγο αίμα εκείνη τη στιγμή...

#22227 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 13 February 2009 - 13:04

Mου περασε και ο House απο το μυαλο...:terror2: Αλλα σκεφτηκα οτι επρεπε να ποναω για να παθω εμφραγμα στο ποδι! :hahaha:

Παντως εγω δεν ειμαι τπτ μπροστα σε μια άλλη φίλη μου. Αυτη εχει εμφανισει ο,τι πιο τρελο συμπτωμα μπορει να φανταστεί κάποιος! Καθε φορα που μας τα περιγραφει, πιανουμε ολοι απο ενα βιβλιο διαγνωστικης και προσπαθουμε να καταλαβουμε τι έχει. Αλλα ΠΟΤΕ δεν καταφερνουμε τπτ... Την ειδαμε ολοι House... Αμα εκανες διαγνωση ομως μονο με ενα βιβλιο θα ειμαστε ολοι στο Harvard. :P
Eχει εμφανισει απο μουδιασμα σε ενα μόνο νευροτομιο(συγκεκριμενη περιοχη που νευρώνεται απο ενα περιφερειακο νεύρο, στην περιπτωση απο το μεσσαιο δαχτυλο μεχρι πανω στο ωμο μια συνεχης γραμμη), μια κηλιδα στην οραση οπου δεν εβλεπε τπτ, αισθημα παλμων και ταχυκαρδια στη μεση της νυχτας χωρις λόγο κλπ.
Ειναι και πρωτη στο ετος. Λετε αμα αρχισω να παθαινω κουλα και εγω, να αρχισω ξαφνικα να παίρνω τις βαθμαρες? :P

#22228 Shinji

Shinji

Black-Eyed

• Members
  • 13 posts

Posted 13 February 2009 - 13:10

Για όσους και όσες ακόμα αναρωτιούνται, παρτάλι είναι το φθαρμένο ρούχο, το κουρέλι... :D Kαι, προφανώς, όταν λέγεται για πρόσωπα είναι αντίστοιχο του όρου "ξεφτίλας"... :P

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=kFRuLFR91e4[/media]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Q3Kvu6Kgp88[/media]

Και στο κλίμα το αυριανό:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Vsh6RtGCJOI[/media]

Νικόλας

I'm a fucking punk, a bloody raver, a bloody fucking rocker! You just have to love me!

#22229 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 13 February 2009 - 13:27

Mου περασε και ο House απο το μυαλο...:terror2: Αλλα σκεφτηκα οτι επρεπε να ποναω για να παθω εμφραγμα στο ποδι! :hahaha:

I believe it is called thromovosis :blush2:
rsrGbGx.gif

#22230 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 13 February 2009 - 14:25

I believe it is called thromovosis :blush2:

No its Lupus.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."