Την πρώτη φορά μάλιστα, είχα πέσει σε γιατρό χασάπη ο οποίος μου έβγαλε όλο το νύχι με τελείως απότομο τρόπο! Παραλίγο να λιποθυμήσω από τον πόνο. Το χειρότερο είναι πως μου συνέχισε να πονάει έτσι για μια ολόκληρη εβδομάδα!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 10:45
Την πρώτη φορά μάλιστα, είχα πέσει σε γιατρό χασάπη ο οποίος μου έβγαλε όλο το νύχι με τελείως απότομο τρόπο! Παραλίγο να λιποθυμήσω από τον πόνο. Το χειρότερο είναι πως μου συνέχισε να πονάει έτσι για μια ολόκληρη εβδομάδα!
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 12:01
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 12:41
Τι 'ναι αυτα που διαβαζω για τα νυχια........αουτς.
Πιτσα, φαινεται οτι δεν εισαι η μονη που εχασε νυχι.
Πρεπει να ημουν καπου 4-5 χρονων, οταν βγηκα απο το αυτοκινητο του πατερα μου. Αμεσως θυμηθηκα οτι ειχα ξεχασει κατι μεσα και καθως πηγαινα να ξαναμπω.... δεν με ειδε κι εκλεισε τη πορτα δυνατα. Ετσι κ*λοφαρδη που ημουν, η πορτα επιασε μονο το νυχι του δεικτη μου. Βγηκε ολοκληρο. Ο πονος ηταν απεριγραπτος.
Πιτσα, θα ζησεις. Γιατι κι εμεις ως πρωην θυματα, ζουμε ακομα.
Και, Dante.....με ανατριχιασες.
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 13:09
6 ραμματα στο βολβο του ματιου...
beat that...
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 14:00
Άουτς!Νυχια? διαγωνισμος?
6 ραμματα στο βολβο του ματιου...
beat that...Spoiler:
Αυτό pownεσε πραγματικά!
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 14:28
Επειδή δεν είμαι πολύ fan των manga,ας πάει όποιος θέλει να τα "κλέψει",νομίζω αξίζουν σαν τιμή...Από Bleach είχε αρκετούς τόμους,είδα 2,...,24 και από Claymore 4 νομίζω(5,7,?,12)
Should I buy just one for the heck of it????
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 14:44
και γω εχω βγαλει νυχι btw
οταν ημουν 5 χρονων ειχα ενα παιχνιδακι απο τα κιντερ που μαλλον επιανε σελιδες και τις κρατουσε μαζι
πηγα και γω να το ανοιξω, αλλα αντι να ανοιξει το παιχνιδι, ανοιξε το νυχι μου >__<
δε ξερω αλλα ψιλοθυμαμαι πως ηταν απο κατω το δερμα (δε θυμαμαι αν πονεσα ομως)

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 14:51
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 14:52
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 15:01
Υπάρχει μια σχετικά σπάνια ασθένια (το όνομα της είναι τόσο φρικτό, που δεν μπορώ καν να το γράψω) η οποία κάνει τον ασθενή να χαθεί ολοκληρωτικά, και στο σημείο μένουν μόνο τα νύχια του. Σε κάθε κράτος του κόσμου, υπάρχουν μυστικές υπηρεσίες, που σκοπό έχουν να περισυλλέγουν τα νύχια αυτά. Στη συνέχεια τα συσκευάζουν σε πλαστικά σακουλάκια και τα πουλούν με την ένδειξη "ψεύτικα νύχια" σε καταστήματα καλλινδικών. Όσες κοπέλες τα έχετε χρησιμοποιήσει, θα θυμάστε ότι στο σακουλάκι υπάρχει και η ειδική "κόλλα" για να τα στερεώσετε. Φυσικά δεν πρόκειται για κόλλα, αλλά για ισχυρό αντισυπτικό παρασκεύασμα, που σταματάει τη μόλυνση, καθώς τα βακτήρια που την προκαλούν μπορούν να καταστραφούν μόνο αν έλθουν σε επαφή με υγειή νύχια.
Η παραπάνω διαδικασία επιτρέπει και στο θύμα να εξαγνυστεί, αφού θρύλοι των Ιμαλαϊων αναφέρουν, ότι η ασθένια προκλήθηκε αρχικά από την κατάρα του μεγάλου Ιανοσούνο προς την ανθρωπότητα. Σε αρχαία κείμενα που βρέθηκαν θαμμένα κάτω από τα πόδια λατρευτικών ξωάνων της περιοχής, οι μελετητές μπόρεσαν να διαβάσουν το κείμενο "...και ο Ιανοσούνο καταράστηκε το ανθρώπινο γένος να μην μπορεί σταθεί πουθενά πάνω στη γη...και να προσπαθεί να σκαρφαλώσει σε δέντρα για να γλυτώσει...και στην προσπάθεια αυτή να μένουν μόνο τα νύχια του".
Βέβαια η σύγχρονη επιστήμη δεν αποδέχεται αυτές τις θέσεις, όμως επειδή δεν μπορεί να δοθεί μια κοινά αποδεκτή εξήγηση, η διαδικασία εξαγνισμού θεωρείται απαραίτητη.
Εναλλακτικά μπορείς να πιεις την τσικουδιά, και δεν θα σε νοιάζει πια για το νύχιΠένσα, τσικουδιά (για απολύμανση) και τέλος.
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 15:06
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 15:09
αχ τι μου έκανες τώρα άτιμε άντρα

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 15:17
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 15:23
For Anelis
Spoiler:
Με το που είδα την εικόνα η πρώτη εντύπωση που μου έδωσε είναι ότι ήταν ράφι με συσκευασίες που περιέχουν καλτσόν και pantsu
Μήπως πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ;