Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#22156 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 11 February 2009 - 10:45

Εγώ δηλαδή τι να πω που μου έχουν βγάλει δυο φορές το νύχι από το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού?:colddd:
Την πρώτη φορά μάλιστα, είχα πέσει σε γιατρό χασάπη ο οποίος μου έβγαλε όλο το νύχι με τελείως απότομο τρόπο! Παραλίγο να λιποθυμήσω από τον πόνο. Το χειρότερο είναι πως μου συνέχισε να πονάει έτσι για μια ολόκληρη εβδομάδα!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#22157 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 11 February 2009 - 12:01

Που να δείτε στα Ελληνικά Νοσοκομεία τι γινεται.Έπρεπε να μου βάλουν ορό και κάνουν το λάθος και μου φέρνουν μια γριά νοσοκόμα. Καμιά πρεσβιωπία 500 είχε... Κατάφερε να βρει φλέβα αφού με τρύπησε 5 φορές με τη βελόνα του ορού. Ίσως να μην άκουγε κιόλας αφού δεν αντέδρασε στα πινελίκια που της έριξα. Πάντως θα χαρω όταν πάω στην κηδεία της. Χε Χε ΧΕ!

#22158 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 11 February 2009 - 12:41

:deadga6:

Τι 'ναι αυτα που διαβαζω για τα νυχια........αουτς.
Πιτσα, φαινεται οτι δεν εισαι η μονη που εχασε νυχι.

Πρεπει να ημουν καπου 4-5 χρονων, οταν βγηκα απο το αυτοκινητο του πατερα μου. Αμεσως θυμηθηκα οτι ειχα ξεχασει κατι μεσα και καθως πηγαινα να ξαναμπω.... δεν με ειδε κι εκλεισε τη πορτα δυνατα. Ετσι κ*λοφαρδη που ημουν, η πορτα επιασε μονο το νυχι του δεικτη μου. Βγηκε ολοκληρο. Ο πονος ηταν απεριγραπτος.:nanana:

Πιτσα, θα ζησεις. Γιατι κι εμεις ως πρωην θυματα, ζουμε ακομα.:P

Και, Dante.....με ανατριχιασες.:oo:

#22159 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 11 February 2009 - 13:05

Heh it's some kind of freaky contest or not :P
rsrGbGx.gif

#22160 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 11 February 2009 - 13:09

Νυχια? διαγωνισμος?

6 ραμματα στο βολβο του ματιου...

beat that...

Spoiler:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#22161 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 11 February 2009 - 14:00

Νυχια? διαγωνισμος?

6 ραμματα στο βολβο του ματιου...

beat that...

Spoiler:

Άουτς!
Αυτό pownεσε πραγματικά!:burningbe3:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#22162 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 11 February 2009 - 14:28

Δεν ξέρω αν είναι συνηθισμένο πλέον,αλλά σήμερα είδα στο Fnac στo Mall Bleach και Claymore manga από 6 ως 7 ευρώ(στα άλλα δεν ξέρω τι τιμές παίζουν,αλλά λογικά παρόμοιες...)

Επειδή δεν είμαι πολύ fan των manga,ας πάει όποιος θέλει να τα "κλέψει",νομίζω αξίζουν σαν τιμή...Από Bleach είχε αρκετούς τόμους,είδα 2,...,24 και από Claymore 4 νομίζω(5,7,?,12)

Should I buy just one for the heck of it????

#22163 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 11 February 2009 - 14:44

buy and send to me!

και γω εχω βγαλει νυχι btw
οταν ημουν 5 χρονων ειχα ενα παιχνιδακι απο τα κιντερ που μαλλον επιανε σελιδες και τις κρατουσε μαζι
πηγα και γω να το ανοιξω, αλλα αντι να ανοιξει το παιχνιδι, ανοιξε το νυχι μου >__<
δε ξερω αλλα ψιλοθυμαμαι πως ηταν απο κατω το δερμα (δε θυμαμαι αν πονεσα ομως)

Posted Image

#22164 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 11 February 2009 - 14:51

χμμμ νυχια ... τι να πουν και αυτοι που παιζουν στο χρηματιστηριο ? απο το αγχος τους τα εχουν ξεριζωσει !
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#22165 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 11 February 2009 - 14:52

Μιας και μιλαμε για νυχια, και μενα μου χε φιγει ενα νυχι του χεριου μου οταν ειμουνα μικρος γιατι ο αδελφος μου εκλεισε την πορτα του σπιτιου πανω στο δαχτυλο μου..... Παντως δε θυμαμαι να πονεσα, γελαγα επειδη εβλεπα το δερμα απο μεσα:P. Μετα απο λιγο καιρο φυτρωσε καινουριο:congrats:

#22166 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 11 February 2009 - 15:01

Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα νιώθω ότι είναι χρέος μου να το αναφέρω.
Υπάρχει μια σχετικά σπάνια ασθένια (το όνομα της είναι τόσο φρικτό, που δεν μπορώ καν να το γράψω) η οποία κάνει τον ασθενή να χαθεί ολοκληρωτικά, και στο σημείο μένουν μόνο τα νύχια του. Σε κάθε κράτος του κόσμου, υπάρχουν μυστικές υπηρεσίες, που σκοπό έχουν να περισυλλέγουν τα νύχια αυτά. Στη συνέχεια τα συσκευάζουν σε πλαστικά σακουλάκια και τα πουλούν με την ένδειξη "ψεύτικα νύχια" σε καταστήματα καλλινδικών. Όσες κοπέλες τα έχετε χρησιμοποιήσει, θα θυμάστε ότι στο σακουλάκι υπάρχει και η ειδική "κόλλα" για να τα στερεώσετε. Φυσικά δεν πρόκειται για κόλλα, αλλά για ισχυρό αντισυπτικό παρασκεύασμα, που σταματάει τη μόλυνση, καθώς τα βακτήρια που την προκαλούν μπορούν να καταστραφούν μόνο αν έλθουν σε επαφή με υγειή νύχια.

Η παραπάνω διαδικασία επιτρέπει και στο θύμα να εξαγνυστεί, αφού θρύλοι των Ιμαλαϊων αναφέρουν, ότι η ασθένια προκλήθηκε αρχικά από την κατάρα του μεγάλου Ιανοσούνο προς την ανθρωπότητα. Σε αρχαία κείμενα που βρέθηκαν θαμμένα κάτω από τα πόδια λατρευτικών ξωάνων της περιοχής, οι μελετητές μπόρεσαν να διαβάσουν το κείμενο "...και ο Ιανοσούνο καταράστηκε το ανθρώπινο γένος να μην μπορεί σταθεί πουθενά πάνω στη γη...και να προσπαθεί να σκαρφαλώσει σε δέντρα για να γλυτώσει...και στην προσπάθεια αυτή να μένουν μόνο τα νύχια του".
Βέβαια η σύγχρονη επιστήμη δεν αποδέχεται αυτές τις θέσεις, όμως επειδή δεν μπορεί να δοθεί μια κοινά αποδεκτή εξήγηση, η διαδικασία εξαγνισμού θεωρείται απαραίτητη.

Πένσα, τσικουδιά (για απολύμανση) και τέλος.

Εναλλακτικά μπορείς να πιεις την τσικουδιά, και δεν θα σε νοιάζει πια για το νύχι

#22167 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 11 February 2009 - 15:06

For Anelis

Spoiler:

On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#22168 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 11 February 2009 - 15:09

:dazed:*dies*
αχ τι μου έκανες τώρα άτιμε άντρα :if:

Posted Image

#22169 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 11 February 2009 - 15:17

εμενα θυμαμαι μου εβγαλαν τα νυχια στον πολεμο...αλλα δεν μιλησα εμεινα πιστος στην πατριδα!!!

#22170 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 11 February 2009 - 15:23

For Anelis

Spoiler:

Με το που είδα την εικόνα η πρώτη εντύπωση που μου έδωσε είναι ότι ήταν ράφι με συσκευασίες που περιέχουν καλτσόν και pantsu :terror2:

Μήπως πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ; :oo:
phmava.php