Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#22126 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 10 February 2009 - 11:18

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί έχετε αυτή την μανία να αλλάζετε τα nick σας?
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#22127 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 10 February 2009 - 13:12

Μανία δεν είναι για μένα προσωπικά. Αυτήν την αλλαγή την ήθελα εδώ και καιρό, απλά τώρα την εξέφρασα.

Τώρα για τον Laraska... je ne sais pas.

Παίδες relax με τις αλλαγές στα nick, κάθε φορά που κάνουμε μία γίνεται περισσότερο scrambled η db μας. :nanteee:

tea-chan και laraska, σας τα άλλαξα.
:Blissfull:

Ωχ, συγγνώμη, δεν είχα ιδέα ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο...:OMG3: Ευχαριστώ που, παρ'όλ'αυτά, μπήκες στον κόπο. :nod:

Posted Image

#22128 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 10 February 2009 - 13:47

Μανία δεν είναι για μένα προσωπικά. Αυτήν την αλλαγή την ήθελα εδώ και καιρό, απλά τώρα την εξέφρασα.

Τώρα για τον Laraska... je ne sais pas.

Ωχ, συγγνώμη, δεν είχα ιδέα ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο...:OMG3: Ευχαριστώ που, παρ'όλ'αυτά, μπήκες στον κόπο. :nod:

μανταμ ! μανταμ ! Ζε σε !
Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#22129 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 10 February 2009 - 13:51

I am back with 50 euros spent on chocolates...

marry me nao !!!

Posted Image

#22130 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 10 February 2009 - 13:57

marry me nao !!!

Pix or gtfo.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#22131 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 10 February 2009 - 14:08

Pix or gtfo.

Spoiler:

Posted Image

#22132 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 10 February 2009 - 14:13

Spoiler:

gtfo
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#22133 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 10 February 2009 - 14:18

NOOOOOOOOOOOOOOOO chocolate:nanteee:

Posted Image

#22134 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 10 February 2009 - 19:10

Οκ την εχω βαψει...:OMG3: Μολις εσπασα το 1/3 του νυχιου μου! Οχι, δεν εννοω οτι μου χαλασε το πεντικιουρ, μου εφυγε μεγαλο μερος του νυχιου, που τωτα κρεμεται σχεδον απο μια κλωστη!

Δεν το πειραξα, δεν το αφαιρεσα, αλλα εχω δει higurashi no naku koro ni και monster και νομιζω οτι αν το αφαιρεσω θα πονεσει ΠΟΛΥ! Και επρεπε να ειναι και το αριστερο παναγια μου!:ill2: Που θα δωσω εξετασεις τωρα!

Το αστειο ειναι οτι οταν το εσπασα δεν καταλαβα τπτ, συνεχισα να κανω τα ηλιθια μαστορεματα που μου το εσπασαν, και σε μια φαση λεω "πλακα θα'χει να εσπασα κανα νυχι"... Κοιταω το χερακι μου και τι να δω! Μηπως εχω καμια ασθενεια και δεν ενιωσα πριν τπτ?Ο_ο

Το ζητημα ειναι τωρα το τι θα κανω? Διαβασα στο νετ οτι αν τρωω σωστα, τα 3 χιλιοστα που του λειπουν για να μην πεθανω απο τον πονο θα τα παρει σε ενα μηνα!:OMG3: Το εχει παθει κανεις αυτο? Αν το βγαλω τι να κανω? Το χανζαπλαστ ειναι αρκετο? :P Θα περασω μεσαιονικα βασανιστηρια? Να παω στο νοσοκομειο?

#22135 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 10 February 2009 - 19:13

θα ζησεις...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#22136 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 10 February 2009 - 19:31

Εχεις ακουσει ποτε για τη δακτυλεκτομη? :hiding_something:

Spoiler:

Posted Image

#22137 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 10 February 2009 - 19:37

oh crap εσπασα το χερι μου στην γερμανια και μου εβαλαν 2 λαμες....επρεπε να το δεις τι ωραιο που φενοταν ετσι οπως ειχε γινει...pizza dora νομιζω οτι το νυχι σου θα ξαναβγει!εχουν συμβει και χειροτερα....
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#22138 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 10 February 2009 - 19:43

Ε, αλλοι εχουν χάσει και το πόδι τους, υπαρχουν οντως πολυ χειροτερα... Καλα sorry το παρακανα, αλλα επαθα κριση πανικου εκεινη ωρα, διοτι μισω υπερβολικα τον πονο.-_- Υπερβολικα ομως λεμε. Δεν με πειραζει τοσο ο πονος οταν ποναω, αλλα η ιδεα του μελλοντικου πονου με καταστρεφει.

Anyway, το σπασμένο χέρι μαλλον ειναι χειροτερο αρα το βουλωνω. Παντως το πιστολακι του νερου στο μπανιο δεν το εφτιαξα και παει και το νυχι. Τωρα θα λουζομαι με κανα λαστιχο. :P

#22139 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 10 February 2009 - 19:47

παρε ενα κουβα,γεμισετον νερο και μια κουπα....παλιες καλες εποχες!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#22140 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 10 February 2009 - 22:22

pizza μην ανησυχείς, κοπάνα του ένα χαζαπλάστ και μετά από λίγο θα συνηθίσεις και δεν θα σε ενοχλεί καν

Posted Image